maanantai 8. joulukuuta 2014

Monta kivaa ja pari ei-niin-kivaa

1. Veronpalautukset

Niinpä, kukapa niistä ei tykkäisi? Mulla ei ollut hajuakaan saisinko palautuksia laisinkaan, mutta ilokseni tilille olikin viime viikon keskiviikko-aamuna napsahtanut ihan mukava summa. Noihan on käytännössä vaan mun omia rahoja jotka saan takaisin, mutta kyllä se ainakin musta tuntui ihan siltä, kuin saisin tuosta noin vaan "ilmaista" rahaa :)

2. Aurinko

Kyllä se vaan kummasti aina piristää kun tuo mollukka suvaitsee näyttäytyä sieltä harmaan pilviverhon takaa! Marraskuu oli aivan täysin harmaa enkä edes muista, milloin (ennen viime viikkoa) päivällä olisi viimeksi ollut valoisaa, joten jo pienikin auringonvalon pilkahdus piristää ihan mielettömästi. Tänään ulkona onkin ollut taas ihan pimeää ja masentavaa ja räntää on satanut koko päivän, mutta hei, toivoa ei menetetä!  
Kaikenlisäksi mikäpä olisi ihanampaa, kuin maata kotisohvalla viltin alla takkatulen loimottaessa (pörrösukat jalassa glögilasi kädessä pipari suussa yms. yms. :D) tietäen, että ulkona on kylmää, märkää ja pimeää, mutta itse on turvassa siellä omassa lämpimässä vilttipesässään.

3.Ilmainen kahvi

Ostin vähän aikaa sitten Nespresso Umilk-kahvikoneen, jonka mukana sain aikas mukavan edun; 50 eurolla ilmaista tavaraa/kahvia Nespressolta. Käytinkin edun heti viime viikonloppuna, kun käytiin tyttöjen kanssa ihan paikan päällä Helsingin Nespresso boutiquessa. Voi vitsi mikä paikka.. Sain tuolla ihan superhyvää luksuspalvelua ja muutenkin koko paikka oli todella viihtyisä ja ylellinen, olematta kuitenkaan sellainen jäykkä ja hienosteleva. Edun käytin muuten ihanaan lattelasi-settiin ja erilaisiin herkkukahveihin, nam!


4. Uusi laturi

Mun oma laturi on ollut jo puolisen vuotta rikki, ja oonkin käyttänyt äitin (eli mun vanhaa) laturia, joka tosin myöskin temppuilee koko ajan, tai sitten ladannut epäkäytännöllisesti ja tuskastuttavan hitaasti tietokoneessa. En ole jostain syystä raaskinut tai saanut aikaiseksi ostaa uutta laturia, mutta kun nyt törmäsin Tigerissa todella halpoihin latureihin ja kuulin vielä kaveriltani vakuutteluja, että kyseinen kapistus todella toimii, oli semmoinen pakko kiikuttaa kassalle. Ostopäätökseen saattoi vaikuttaa myös se, että laturi on pinkki ja aivan syötävän söpö... Eli jos jollain muullakin laturi temppuilee, eikun Tigeriin, ainakin toi mun perus mini usb-laturi maksoi vain 7 e.

5. Leffakuu

Rakastan elokuvia ja erityisesti elokuvissa käyntiä, ja tässä viimeisen kuukauden aikana tätä leffarakastajaa onkin hemmoteltu oikein kunnolla, kun leffateattereissa on pyörinyt monta hartaasti odotettua pätkää. Ollaan käyty jo katsomassa Interstellar sekä Matkijanärhi, ja tänä keskiviikkona mennään katsastamaan viimeinen Hobitti. En malta odottaa!

6. Tekoturkistäydellisyys

Kyllä, kyseessä on juurikin se instagramissa jo vilahtanut (kauan metsästetty ja himoittu) Zaran valkoinen tekoturkis. Jo nyt ihmettelen, miten olen aiemmin voinut elää ilman sitä.. Meni kyllä kertaheitolla luottovaatteeksi :)


Oi voi, niin monia ihania pieniä asioita. Mutta ei hyvää ilman jotain huonoakin..

1. Vialliset kengät :<

Olen vaikka kuinka pitkään katsellut erilaisia värikkäitä Nikejä, ja nyt kun black fridayn johdosta Zalandolla oli hyvät alennukset, tilasin pirtsakat kenkulit kotiin. Kengät olivat muuten kaikinpuolin ihan hyvät, mutta jalkaan sovittaessa huomasin jotain outoa: toisen kengän pohja oli paljon toista suurempi! Enkä nyt siis tarkoita edes pituutta, vaan leveyttä! Pohjan vaakasuorasti leveimmässä kohdassa, eli päkiän kohdalla, oli tosiaan aika reippaastikin kokoeroa, viivottimen mukaan jopa sentti. Ja tämä siis näkyy aivan selvästi päällepäin, kun kengät ovat jalassa.. Voitte uskoa, että ärsyttää (ja tuskin tarvitsee edes mainita, että palautukseen lähtivät, luonnollisesti).
 Niken kenkien hinnat ovat mun mielestä aina olleet liian korkeita, kun miettii niiden matskua ja viimeistelyä, ja tämä vain valitettavasti vahvisti ajatuksiani. Toisaalta kuitenkin rakastan Niken kenkien ihania värejä ja malleja sekä keveyttä, joten pahasti pelkään että tulen Nikeihin haksahtamaan vastaisuudessakin. No, toivottavasti nämä mun tämänkertaiset kengät olivat vain joku harmillinen maanantaikappale..


2. Töiden loppuminen :<

Toisaalta tää tuntuu tällä hetkellä kivalta, mutta kun ajattelee yhtään kauaskantoisemmin, ei töiden loppuminen niin kiva juttu olekaan. Meidän kaikkien työntekijöiden työt loppuvat ensi viikon perjantaina, kun tämän syksyn urakka on saatu loppuun, eikä mulla ole vielä tiedossa uusia töitä. Loppukuun vietän mielelläni ihan vaan ansaitusti lomaillen ja joulua vietellen, mutta uudenvuoden jälkeen pitäisikin
sitten taas aloittaa töiden etsintä. Blaah.

3. Lähtö lähenee :<

Poikaystävän inttiin lähtö nimittäin. En odota tota ainakaan vielä mitenkään hirveällä kauhulla, sillä uskon että aika menee nopeasti ja selvitään tuosta erossaolosta kuitenkin ihan mallikkaasti. Ei nähdä nytkään joka päivä, ja parin päivän erossaolo ei tosiaan ole mikään big deal, mutta taas toisaalta pisin aika, joka ollaan oltu näkemättä, on viikko, joka sekin oli matkan takia.. Eli mielenkiinnolla (vaikkakaan en innoissani) kyllä odotan, miten "inttilesken" elämä lähtee käyntiin. Voin muuten melkein luvata, että tuota sanaa ette tule täällä enää näkemään :D Mun mielestä toi inttileski-sana on jotenkin vaan niin typerä.


Semmoinen lista! En oo aikaisemmin tehnyt tällaista kivat/tyhmät jutut-postausta, mutta ajattelin, että tämä voisi olla ihan kivaa vaihtelua :) Tässä nyt eivät luonnollisestikaan ole kaikki tämänhetkiset, saatika suurimmat, kivat tai tyhmät jutut, mutta pari nyt ainakin! Haha, voi kunpa elämän isoimpia vastoinkäymisiä todella olisikin vain viallinen kenkäpari..

13 kommenttia:

  1. Semmoinen hassu kysymys tuli mieleen kun itsekin olen turkin ostosta haaveillut, että mitä sellaisen kanssa voi laittaa kaulaan :D Niinkuin esimerkiksi tuossakaan mallissa ei ole korkeaa kaulusta, niin eihän sitä kovilla pakkasilla voi kaula paljaana kulkea. Oletko siis suunnitellut tuohon jotain sopivaa kaulahuivia vai miten olet ajatellut ratkaista tuon kaula-paljaana-ongelman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän sun kysymyksen kyllä hyvin, oon itsekin miettinyt joskus ihan samaa! Käytän mun molempien tekoturkisten kanssa ihan sellaisia paksuja perushapsuhuiveja, joita käytän talvella muutenkin joka päivä :) Esimerkiksi beige ja harmaa huivi toimivat tosi kivasti tuon luonnonvalkoisen takin kanssa!
      Turkistakki itsessään on niin juhlava, että nuo arkisemmat huivit tuovat tosi kivaa tasapainotusta, ja tekevät tietenkin sen tärkeimmän eli lämmittävät.

      Asukuvia takista tulossa mahdollisimman pian! :)

      Poista
    2. Joku semmoinen yksivärinen huivi passaa varmasti kyllä tosi hyvin turkin kanssa :) Asukuvia odotellessa :P

      Poista
    3. Jep, ne toimii kyllä hyvin yhdessä :)

      Toivottavasti pääsen pian kuvailemaan! Ihanaa päästä töiden loppumisen jälkeen taas pukeutumaan ja laittautumaan normaalisti. Sitä onkin ollut jo ikävä kun on tässä liki kahden kuukauden ajan kulkenut ihan rönttäisenä muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta..

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Vooi ihana nanni ku kommentoit <3 ja kuules muikki ite oot ihana!

      Poista
  3. very nice post, love the coat. so gorgeous!
    great blog girl, very inspiring. check out my blog too.
    maybe we can inspire eachother? :)

    www.angelaah91.blogspot.nl

    VastaaPoista
  4. Hei!! varotuksen sana=) noista tigerin latureista.. Sain oman iphoneni ihan sekasis siitä=( muuttui paljon lagisemmaksi ja lopulta ei ladannut enää ollenkaan. Parilla kaverilla samaa ongelmaa! Voihan se olla että kyse on vaan sattumista mut aattelin kuitenki huomauttaa et jos alkaa näyttää siltä et puhelin toimii huonommin ni kannattaa ehkä vaihtaa=) tarkkaile! Kiva postaus =)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, ei ollenkaan kiva jos tekee tommosta :/ Mutta hyvä että sanoit, tietää sitten mistä voi johtua jos tulee jotain tollaisia ongelmia puhelimen kanssa! Onks teillä kaikilla ollut tota ongelmaa vain iphonen laturien kanssa vai myös muiden?

      Kiitos paljon :)

      Poista
    2. mulla ja toisella kavereista iphone ja sitten kolmannella samsung=)

      Poista
  5. Voi vitsi itekkin olen etsinyt tuota Zaran unelma tekoturkistakkia koko ajan mutta kaikkialta loppu :( Milloin ostit tuon ja mistä zarasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kopioin tähän nyt suoraan mun instagramin kuvatekstistä selityksen, eli: Rakastuin ensisilmäyksellä..→ ..mutta en kuitenkaan raaskinut ostaa → VIRHE → hullu metsästys netistä → lopulta tärppäsi huuto.netissä (ja sain tuon muuten vielä halvemmalla kuin mitä takki liikkeessä maksoi) jipiii!!!

      Eli siis, I feel your pain.. :( Mulla kävi uskomaton tuuri ja löysin ton mun takin huuto.netistä noin puolitoista kuukautta sitten. En usko että noita löytyy enää mistään liikkeistä, ja netistä käytettynäkin voi olla hieman hankala löytää, mutta kannattaa kuitenkin käydä kurkkimassa! Toi on oikeasti ihan kamala tunne kun ei saa tai löydä sellaista juttua, minkä haluaisi ihan mielettömän paljon. Tsemppiä etsintöihin, toivottavasti löydät THE täydellisen tekoturkistakin (oli se sitten tämä tai joku muu ihanuus)! :)

      Poista