maanantai 15. joulukuuta 2014

Furry outfit


 
takki Zara housut Gina Tricot neule Primark huivi BikBok laukku Louis Vuitton hattu Global kengät Dinsko

Oho, tämä on muuten varmaan eka kokonaan henkkamaukaton asu blogin historiassa! Jonkinlainen saavutus kai sekin, ainakin mulle.. Mutta asiaan, napattiin nimittäin pitkästä aikaa vähän asukuvia :)

Tää asu on pienin variaatioin nähty mun päällä jo varmaan viisi kertaa, mutta kuvausolosuhteet oli kerrankin kohdallaan ja saatiin vihdoin parit kuvatkin siitä. Tykkään tästä yhdistelmästä itse tooosi paljon, ja voisinkin pukeutua tähän asuun helposti vaikka monta kertaa viikossa. Takki on pelkkää rakkautta, laukku ja huivi ehdottomia luottoasusteita ja naisellinen isolierinen hattu nyt vaan on aina upea. Yksi juttu mua tosin tuossa hatussa ärsyttää, ja se on se, että sen luoman varjon takia mun naama näyttää kuvissa aina ihan kummalliselta (haha, kätevää kun voi syyttää hattua...). No, toivottavasti toi outonaama-efekti on vaan näissä kuvissa, enkä näytä livenä ihan noin kummalliselta.. Mutta hei naamasta viis, mitäs tykkäätte asusta?

20 kommenttia:

  1. Oiiii ihana sinä❤️❤️ ja ihanaa nähä asukuvia susta pitkästä aikaa(: ihana asu, todella naisellinen ja kaunis❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, tuli tosi hyvä mieli tätä lukiessa :)♥ iiiso kiitos, ja mustakin oli kyllä tosi kiva saada pitkästä aikaa asukuvia tänne!

      Poista
    2. TÄYDELLINEN asu!! <3 Vitsit, miten mulle nousikaan kauhee hattukuume, näyttää superhyvältä sun päällä. Oot todella kaunis ja ihanaa nähdä asukuvia pitkästä aikaa, mä niin tykkään sun tyylistä! :)

      http://sara--says.blogspot.fi/

      Poista
    3. Äää, vitsi te ootte kyllä ihania! Kiitos ihan mielettömän paljon ja tällaiset kommentit antaa kyllä ehdottomasti intoa asukuvien kuvailuun, vaikka olosuhteet olisivatkin välillä kehnot :)

      Hatut on kyllä mahtavia, eli en voi kuin suositella hankkimaan! Itse tykkään ehdottomasti eniten juuri noista isolierisistä versioista. Ihanaa maanantaita <3

      Poista
  2. Vauu! Upea asu, tykkään muutenkin sun tyylistä tosi paljon :) vitsit pitää hankkia vielä jostain tuollainen hattu itsellenikin, näyttää niin älyttömän hyvältä sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia paljon <3 Oon oikeesti joka kerta todella otettu siitä, jos joku kehuu mun tyyliä, jotenkin siitä tulee vaan hirmu kiva ja häkeltynyt olo!

      Hihi, eikun hattua metsästämään, mä ainakin oon törmännyt moniin kivoihin tuolla kaupoilla pyöriessäni! :)

      Poista
  3. hi dear..beautiful..i love your zara coat...
    so chic and cozy
    kisses

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much, you are always so sweet <3 Oh I love it too, it's just pure perfection! I have always dreamt of white or beige simple faux fur coat and now that I finally found it I couldn't be happier :)

      Poista
  4. Äää oon niin kade et siellä on lunta hahah ;-D Ja jälleen kerran ihana asu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä turhaa oo, tostaki on jo yli puolet sulanu.. :< Vitsi ois kyllä ihan mahtavaa jos ois kerranki valkonen joulu, mutta haaveeksi taitaa jäädä tänäkin vuonna, höh.

      Hih, tackar! <3

      Poista
  5. Ou mai gaad toi takki on upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I agree, se on mielettömän ihana! Metsästin tota pitkään ja hartaasti, mutta oli se kyllä ehdottomasti sen arvoistakin.. :)

      Poista
  6. Ihana toi takki! Paljon se hei makso ja mikä sen nimi on? Alan metsästää sitä netistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen hinta oli myymälässä muistaakseni 99,95 mutta ostin sen sieltä huuto.netistä vähän päälle kaheksallakympillä! Zaran vaatteilla ei oo mitään erityisiä nimiä joten en osaa valitettavasti sanoa, mutta toi on Zara Womanilta ja mun mielestä ihan perusmallistoa :) Toivottavasti löydät jostain, toi on kieltämättä ihan täydellinen!

      Poista
    2. Ei vitsi mikä tuuri! Kiitos paljon vastauksesta, toivottavasti mäki saan omani! Hei muute vielä sellasta et onks toi koko millane et onks se ihan normaalia mitoitusta vai tyylii kannattaako ottaa vähä isompi tai pienempi koko ku ylensä? :)

      Poista
    3. No sanos muuta, harvoin käy noin mieletön tuuri :) ja toivotaan todellakin! Koko on mun mielestä normaali, mulla on tosta S, joka on just täydellisen kokoinen. Ja mulla on siis takeissa aina XS tai S-koko :)

      Poista
  7. Sori hei ku tällein häiriköin sua, mut eiks ton takin väri oo norsunluu? oon löytäny nyt ebaysta vastaavanlaisia (noi zaran takit maksaa siellä melkei 200€ ;o) niin jos millää viittisit kattoo noi linkit mitä laitan ja kertoo et onks noissa toi beige vai valkonen lähempänä tota zaran takkia :D http://www.ebay.com/itm/3-colors-womens-slack-round-collar-hip-length-faux-fur-cotton-parka-outwear-coat/321525799331?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D28797%26meid%3D1e0054e587d44c1482bb72f104790aca%26pid%3D100033%26rk%3D2%26rkt%3D4%26sd%3D171656108931 tossa on toine ja sit http://www.ebay.com/itm/New-coat-womens-fashion-winter-coat-Faux-mink-Fur-In-the-long-section-Jacket/181542391659?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D28797%26meid%3D1e0054e587d44c1482bb72f104790aca%26pid%3D100033%26rk%3D3%26rkt%3D4%26mehot%3Dpp%26sd%3D171656108931 toi on toinen. Oon nyt niin epätoivoinen ku voi vaan olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa mitään, hyvä vaan kun kyselet ja ihanaa jos voin olla yhtään avuksi :) Joo, väriä kuvaa hyvin toi norsunluu tai luonnonvalkoinen, kun se ei tosiaan oo ihan semmonen kirkas valkoinen. Noista molemmista ebayn takeista toi valkoinen on lähempänä, vaikka noi beigetkin on kyllä kivoja! Ja täytyy sanoa että aika hyvät oot löytänyt, noi on kyllä tosi samantyylisiä!! :)
      Ja mä todellakin ymmärrän sua, se tuska ja sydämentykytysten määrä mitä mäkin oon kokenut jotain superihanaa juttua metsästäessäni.. Mutta toivottavasti näistä mun vastauksista oli apua ja ihanaa että löysit kivan takin itsellesi <3

      Poista
    2. kiitos paljon avusta! :) <3 ja oon nyt koko päivän ettiny ni ihan hyvä et oon löytäny noinki samanlaisia ku toi Zaran takki :D aattelin tilata sen missä on kaulus ja toivoo, että sen kauluksen saa siitä pois! :D Mut joo kiitos vielä :) Ihana tää sun blogi ja instagram :) jäin seurailee molempia <3

      Poista
    3. Haha, ihana! Luulis kyllä et on irrotettava, harmi ku tos ilmotuksessa ei sanottu siitä mitään.. Ja eipä kestä kiittää oikeesti, my pleasure :)

      Voi kiitos ja tervetuloa vaan! <3 Mä mietinkin että ootkohan sama laura kuka alkoi seurailemaan igssä :>

      Poista