perjantai 14. marraskuuta 2014

My room at the moment

Voi te ette uskokkaan kuinka suuri ärsytys ja huono omatunto mulla on ollut tästä blogin hiljaisuudesta.. Mutta minkäs teet, tilanne nyt on mikä on näiden mun töiden takia :( Uusia asukuvia (tai no, mitään kuvia) mulla ei vieläkään ole, mutta löysin koneelta muutaman huonekuvan ja tajusin, etten olekaan pitkään aikaan laittanut tänne kuvia tämänhetkisestä huoneestani.

Olen tällä hetkellä tosi tyytyväinen mun huoneeni sisustukseen ja tuntuu, että se tämä nyt prikulleen omistajansa näköinen ja jotenkin "valmis". Tottakai mielessä on tälläkin hetkellä miljoona ja yksi kivaa pikkuhärpäkettä ja -juttua mitkä olisi ihan kiva saada, mutta huoneen yleisilme nyt vaan tuntuu jotenkin todella hyvältä :) Suureksi osaksi kiitos tästä kuuluu varmasti uudelle Pentikin pallojalka-lampulle, sekä erityisesti Kartellin Louis Ghost tuolille, joita olen kumpaistakin ihastellut jo pitkään, ja jotka nyt vihdoin hankin. Tuolille voisi melkeinpä omistaa ihan oman postauksensa, mutta tuskin jaksan sellaista ruveta enää väsäämään, kun esittely hoituu nyt tässäkin. Kartell-merkkinen läpinäkyvä muovinen tuolikaunotar kantaa siis nimeä Louis Ghost, ja tilasin sen Stockalta käyttäen hyväkseni mukavan -20% alennuksen. Alennuksesta huolimatta tuoli oli törkeän hintainen, mutta kun joku vaan kolahtaa niin se kolahtaa, tiedättehän?! Poikaystävä oli todellakin tuolin tilaamista vastaan, mutta tietää kyllä itsekin, että kun mä johonkin kunnolla ihastun, niin se on sitten menoa..Kuten olen sanonutkin, valkoinen, pörröinen ja tyttömäinen sisustustyyli on mun mieleeni! :D Olisi myös kiva kuulla mitä mieltä te olette huoneestani; liian kliinisen valkoinen meininki vai ihanan vaaleaa ja harmonista? :) Minkälaisesta sisustuksesta itse pidätte?

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aw, thank you :) Me too! (as you can notice haha..)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla että siellä jaksetaan odotella vaikka nämä postausvälit välillä venähtävät.. :) Yritän kyllä tsempata nyt!

   Poista
 3. Sun huone on valehtelematta täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, eihän nyt täydellinen sentään! Mutta kiitos ihan hirmusti, ihanasti sanottu <3 Hitsi miten, haluaisin jo muuttaa omaan kämppään että pääsisi oikein kunnolla sisustelemaan.. :)

   Poista
 4. Ihana huone! Valkoista ei voi koskaan olla liikaa ja tuo tuoli on kyllä upee! :) Itse haikailen Kartellin Stone-jakkaran perään. Jospa siihenkin sais eden jonku pienen alennuksen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Tuo tuoli on kyllä älyttömän ihana! Niin siro ja kaunis ja tuo ihan uutta raikasta ja ilmavaa ilmettä koko sisustukseen :)

   Ah, nuo kaikki Kartellin muovikalusteet on kyllä upeita.. :) Kannattaa pitää silmällä erityisesti noita stockan kanta-asiakasetuja, siellä on usein juuri esimerkiksi kodin tuotteista -20%! Seuraavan alennuksen tullessa eikun jakkara tilaukseen ;>

   Poista
 5. such a classy room and blog ! you have a fan in England !
  www.whenshewrites-theblog.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh wow, thank you so much dear :) lovely to hear that you enjoy my blog! xx

   Poista
 6. I really like your blog!
  How about following each other? Let me know & I follow right back!

  Kiss,
  PERONALBLOG|G+|BLOGLOVIN’|FACEBOOK|INSTAGRAM

  VastaaPoista
 7. amazing items!! make the place so clear and bright!! great room and..post!! im happy i found your blog:) im your new follower! hope you can visit mine and follow me too! kisses!

  www.fashionizein.com

  VastaaPoista
 8. I love the all white theme that you have and I am definitely thinking of doing something all white as well or monochrome when I renovate it cause my room currently looks like it belongs to a 12 year old! Love that chair btw, where did you get it? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. First, sorry it took me so long to publish your comment :/

   Thanks a lot! :) I definitely recommend white (and all light colors in general) because they bring so much light to the room and create lovely harmonic feeling. The chair is from Kartell, the model is called Louis Ghost :) Love the see-through plastic design so much<3

   Poista