sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Huhhuh! Kaksi viikkoa töitä takana ja ajattelin tulla jakamaan hieman kuulumisia tänne teillekkin. Pari ekaa päivää taimitarhalla (ulkotöissä) olivat kieltämättä melkoinen shokki, ja yllätyin toden teolla työn niin fyysisestä kuin henkisestäkin raskaudesta. Mun kaikki aikaisemmat työt ovat tosiaan olleet asiakaspalveluun liittyviä hommia, joten tuollainen fyysinen "kahdeksantuntiasamaamekaanistahommaa"-työ oli mulle aivan uusi juttu. Onneksi tuo todella raskas ulkohomma kesti vain sen pari päivää, jonka jälkeen oonkin ollut nyt vain hallissa pakkaus- ja lajitteluhommissa. Tuokin työ on kovin yksitoikkoista, mutta päivät menevät onneksi aika nopeasti musiikkia kuunnellen. Niin ja ne mukavat bonukset ovat tietenkin myös ihan kiva motivaattori ;) En usko, että tulen enää tämän työn jälkeen taimitarhahommia tekemään, mutta tästä (kuten joka ikisestä työkokemuksesta ikinä) on varmasti minulle tulevaisuudessa hyötyä monella tavalla. 

Siinäpä oli mun avautuminen tästä aiheesta, joka varmasti kiinnosti kaikkia kuin kilo, ööh, keppejä? Mulla tuli vaan jotenkin semmoinen kirjoittelufiilis ja halusin vähän avata syytä siihen, miksi täällä on ollut aika hiljaista parina viime viikkona. Työpäivän jälkeen olen aina niin naatti, ettei ihmisen näköiseksi laittautuminen ja asukuvien napsiminen tule kertakaikkiaan kuuloonkaan, pahoittelut.. Onneksi tämäkään vaihe ei kestä ikuisesti, ja onhan tietenkin olemassa muutakin postattavaa kuin asukuvat! Esimerkiksi puhelinkuvia multa löytyisi hurumykkä, mutta en välttämättä haluaisi laittaa tänne mitään kesäkuvia, kun tässä mennään kuitenkin jo marraskuuta. Noh, katsotaan!

(Kuvituksena muuten jotkut vanhat asukuvat, joita en kokenut oman erillisen postauksen arvoisiksi :D)

takki, toppi ja kengät H&M housut Lindex huivi Cubus kello MK

10 kommenttia:

 1. Mun on itseasiassa pitänytkin kysyä, miten töissä on mennyt? Jos ei muuta, niin on se ainakin opettavainen kokemus varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin no tämä postaushan tuli sitten juuri sopivasti! Kyllä, sitä se on ainakin :)

   Poista
 2. Oi miten ihanat leopardipöksyt! ♥ Sun hiukset on myös aivan upeat!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos minna :) Noita tulee käytettyä lähinnä kesällä, mutta hyvin ne toimii näköjään syksymmälläkin!
  Haha, likaisten hiusten hätäponnari :D mutta kiitos kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Muistin että oot täällä kirjottanu että oot ollu taimitarhalla kesätöissä ja oli pakko kaivaa tää postaus täältä :D ite alotan huomenna taimitarhalla ja vähän jännittää mut ku rahaa pitää saada ni työ ku työ menee :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot varmaankin toinen niistä uusista tytöistä? :) Mäkin oon siis tosiaan nyt taas siellä, ei mikään ykköstyöpaikkavalinta mullekkaan mutta en laiskuuttani yksinkertaisesti jaksanut hakea minnekkään muualle.. Ja tuolla kestää työt vaan sinne juhannukseen, mikä sopii mulle erinomaisesti kun haluan kesällä lomaillakkin :)
   Mitkäs on ensivaikutelmat työstä? Ton työn mukavuus riippuu paljon hommasta, mutta sellaisen vinkin voin ainakin antaa, että musiikin/radion kuuntelu kuulokkeista on ainakin mulle ihan must! :D Tunnit kuluvat paljon nopeammin :)

   Poista
  2. Oho olin näköjään maininnut sen musiikin kuuntelun tossa postauksessakin.. Noo eipä se mitään haittaa vaikka uudestaan sanoinkin :D

   Poista
 5. Joo ihan kivalta on tuntunu ja näinkii sut siellä, oli kanssa vähän shokki se työn rankkuus mut päivät menee ihan suht nopeesti :D vaikeinta pitää pää aina mukana ku yrittää laskea niitä sataa taimea sinne pussii (oon ollu siel ulkona) :)

  VastaaPoista