sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Hylätyt asukuvat

Olen aika tarkka asuista ja kuvista joita tänne lisään, ja saatan melko pienestäkin "syystä" jättää asukuvia postaamatta. Jos asu on esim. liian tylsä ja tavallinen, samankaltainen kuin joku aiemmin käyttämäni tai ei vaan yksinkertaisesti näytä hyvältä kuvissa, jäävät asukuvat koneen arkiston kätköihin. Kuvat saattavat myös olla liian pimeitä tai valoisia, huonolaatuisia tai sellaisia, joissa värit ovat aivan päin mäntyä. Eikä tietenkään sovi unohtaa mallia, jonka naama tai poseeraukset ovat monien asukuvien hylkäämisen syy.. 

Nyt päätin kuitenkin koota muutamat tällaiset hylätyt asukuvat yhteen, sillä ajattelin, että teistä voisi kuitenkin olla ihan mielenkiintoista nähdä näitä. Jotkut kuvista ovat ihan järkyttävän huonolaatuisia (esim. nuo Rodoksella hämärässä kuvatut..), eivätkä kaikki asut ole varsinaisesti mitään pukeutumishistoriani kruununjalokiviä, mutta ehkä se voidaan antaa tällä kertaa anteeksi.

 
 

10 kommenttia:

 1. hi dear..i love the secon outfit..so cool..

  VastaaPoista
 2. Eihän näissä kuvissa ole mitään vikaa, itse sitä on vain turhan kriittinen ;) Muutamia samoja juttuja löytyy muuten itseltänikin, kuten Pochetet ja Hennesin maksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kyllähän mussa vähän perfektionistin vikaa tuppaa olemaan.. Pitäisi yrittää unohtaa liika kriittisyys ja antaa mennä vaan!

   Great minds think alike eikös sitä niin sanota.. ;) Noi on kyllä kaikki ihan lemppareita ja toodella paljon käytössä :)

   Poista
 3. Hey,
  I really like your Blog! Awesome Photos and interesting Stuff. Do you want to support each other and follow via GFC? If yes please tell me and i follow back. Lets stay in touch. :)

  Greetings Sophia xx
  M Y B L O G.
  I N S T A G R A M.

  VastaaPoista
 4. Löysin hetki sitten sun blogiin ja jäin heti koukkuun ;) sulla on tosi kiva tyyli ja multa iteltä löytyy paljon samoja asusteita kun sulta, eli siitäkin päättelen että sulla on hyvä maku :D jään kyllä seurailemaan tätä blogia ja innolla odottelen jo uusia postauksia! Ja minäkin asun muuten heinolassa! :)
  -tuulikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, onpas ihana kuulla, lämpimästi tervetuloa lukijaksi!! :) Haha, hyvä asustemaku siis molemmilla ;) 

   Kiva tietää että sieltä löytyy heinolalaislukijoita! :>

   Poista
 5. Nyt viimeistään täytyy sanoa, että ei taida semmosta asua ollakaan, mikä ei näyttäisi hyvältä sun päällä :) Tuulipuku ja kumisaappaat? Maastopuku ja maiharit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, kiitoksia paljon..:) Mutta kyllä sellaisiakin asuja löytyy, usko pois! :p

   Poista
  2. Eo noissa ollutkaan yhyään asia joissa kumpparit jalassa. Itsellä pinkit hait,jotka voisin vaohtaa toisenvärisiin.Koko on 40.

   Poista