lauantai 18. lokakuuta 2014

Everest parka

 takki Everest farkut ja toppi H&M kengät UGG laukku Louis Vuitton 

Rakastan yli kaiken lämpöisiä ja muhkeita parkatakkeja ja mun päässä onkin jo jonkin aikaa pyörinyt ajatus valkoisen parkan hankkimisesta. Mulla kävi ihan mieletön tuuri, sillä Everestin parkat (normaalihinta 169 e) ovat juuri Stadiumissa tarjouksessa, ja kun vielä yhdistin tähän tarjoukseen minulla olleen -20% kuponkialennuksen, jäi takin hinnaksi vain 80 euroa. Voin kertoa että olin, ja olen kyllä vieläkin, aika hiton tyytyväinen niin alennukseen kuin takkiinkin!

Ohut takki ei tule näillä lämpöasteilla kysymykseenkään, joten uusi parka pääsi välittömästi käyttöön. Tämän postauksen kuvat ovat tältä päivältä, kun käytiin poikaystävän kanssa Lahdessa piipahtamassa. Yritän ottaa kaiken irti näistä viimeisistä vapaapäivistä, sillä maanantaina mulla alkavatkin joulukuuhun asti kestävät työt taimitarhalla. Toi työ tuli oikeastaan mulle itsellekkin ihan täysin puskista, ja sain kuulla koko asiasta vasta muutama päivä sitten.. Tottakai otin työn kuitenkin empimättä vastaan, sillä kokopäivätyötä (tai itse asiassa mitä tahansa töitä) on tosi hankala löytää, ja mitä tuossa pikaisesti laskeskelin, niin ehdin tässä vajaan parin kuukauden aikana tienaamaan mukavan summan rahaa säästöön. Eiväthän nuo taimitarhommat ihan mitään mun kutsumustyötä ole, mutta kiva kokeilla välillä vähän erilaistakin työtä kuin asiakaspalvelutyö. Ja työn kuin työn mukavuushan lähtee aina siitä omasta asenteesta: positivity is the key! 

Mun työthän muuten alkavat joka päivä 7 aamulla, eli kun valitan ja jupisen täällä kuudelta heräämisestä, muistuttakaa mua noista äskeisistä sanoista... :D

14 kommenttia:

  1. Valkea takki sopii hyvin yhteen sun vaaleiden hiusten kanssa :) Ehditkö muutes tehdä vielä saapaspostauksen ennen talvea?
    Mulla ois yks ideakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :-) Hyvä että muistutit, pitääkin tehdä se postaus tässä nyt kun aihe on vuodenajan puolesta ajankohtainenkin!

      Poista
  2. You look absolutely beautiful! I love your style.

    Lindsey. x
    www.elegant-chaos.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ihana asu!! :)

    http://sara--says.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. On toi takki kyllä hiton siisti :-) ja ennen kaikkea lämmin mutta silti tyylikäs. Minun on aina tosi vaikea löytää lämpöistä takkia, joka on samalla tyylikäs ja hieno! Sopii hyvin kyllä. Säät alkaa olemaan jo tosi kylmiä ja mullakin alkaisi olemaan jo hiukan kiire takin metsästämisessä :D ! Hyvää talven alkua sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi lämpimyys on kyllä oikeasti tärkeä juttu, ja kiva ulkonäkö ja tyylikkyys ihan mahtavia plussia! Itse suosin talvitakeissa lähinnä parkoja juuri siksi, että ne on sekä lämpimiä ja mukavia, että tyylikkäitä :) Eli parkoja voin ainakin ehdottomasti suositella, ellet sellaista jo omista! Kyllä se täydellinen talvitakki vielä löytyy, tsemppiä vaan hirmuisesti etsintään :>
      Ihanaa syksyä ja talvea myös sinulle <3

      Poista
  5. love your style! check out my http://apoljakovi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. cool casual outfit..i like your parka and boots and your are fab..
    I'm a new follower(COlor-Block) follow me back if you want
    kisses

    VastaaPoista
  7. On kyllä ihan pakko tulla kommentoimaan! En ole ennen kommentoinut mitään. Osaat kirjoittaa tosi hyvin ja sitä on aina kiva lukea kun et ole mikään tosikko ja osaat nauraa itsellesi myöskin :-) Ja jotenkin tekstiäsi lukiessa tulee niin kotoisa olo. Kyllä tämä blogi kuuluu ehdottomiin suosikkeihin! Just sun kaltaiseen ihmiseen olisi kiva tutustua :-) Et pelkästään vaikuta mukavalta vaan tosiaan olet myös sitä. Jatka ihmeessä kirjottamista näistä tulee aina niin hyvälle tuulelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanaa että päätit nyt kommentoida! Tällaisista kommenteista tulee aina ihan mielettömän hyvä fiilis pitkäksi aikaa :) Kiitos superpaljon kaikista kehuista, mä meen oikeasti ihan hämilleni!
      Täytyy sanoa että vaikutat itsekin aikas ihanalta tyypiltä, kun näin kauniisti viitsit tulla kommentoimaan <3 Nyt on ollut aika ja energia vähissä töiden takia, mutta jatkan kyllä ehdottomasti kirjoittelua, kun noin ihania lukijoitakin löytyy sieltä ruutujen toiselta puolen! :) Kaikkea hyvää ja mukavaa syksyä sulle ♡

      Poista