keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Comfy

 neuletakki H&M t-paita H&M farkut Gina Tricot huivi Cubus kengät Nike

Viimeaikoina pukeutumistani ovat parhaiten kuvanneet sanat helppo, rento ja mukava. Jalassa on lähes poikkeuksetta jommatkummat Niket ja päällä mustat juoksutrikoot, pitkä neuletakki ja rento perusteeppari. Ah-niin-mukavaa, mutta silti sellainen asukokonaisuus, jossa kehtaa lähteä kaupungillekkin. Siinäpä vasta lookki mun mieleeni!

Aika samoilla linjoilla mentiin tässäkin asussa, jossa yhdistin tuohon muuten rentoon kokonaisuuteen tiukat farkut tuomaan edes hieman ryhdikkyyttä. Jalkaan vetäisin ensimmäistä kertaa uudet kokovalkoiset Roshe Runit, vaikka hieman pelottikin, kuinka likaiset kengät olisivat päivän käytön jälkeen. Hassua kyllä, en ole itse liannut kenkiä vielä ollenkaan (todellinen ihme), mutta kaksi muuta ihmistä ovat astuneet vahingossa varpailleni, ja nyt molemmissa kengissä on pienet tahrat.. Hahah, no, onneksi kengät voi aina puhdistaa, eivätkä pienet tahrat menoa haittaa! :)

6 kommenttia:

  1. Ihana asu! Ja ihana toi neuletakki! Just tollanen oikeen mallinen neuletakki(: mulla niihin roshe runeihin on tullu kankaaseen mun varpaan jäljet ku oon niin kovasti niitä käyttäny:D krhm pitäs vissiin pestä ne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon ihan rakastunut tohon neuletakkiin ja mun oli pakko hankkia se myös mustana :) Täydellisen rento malli tosiaan!
      Hahah joo osaan kuvitella että noihin tulee helposti, kun ovat niin ohutta kangasta siitä edestä :P

      Poista
  2. Sulla näyttää olevan tosi kiva tyyli ja blogi! Jään seuraamaan! :)

    xoxo-oona.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Niin ihana asu ja muutenkin upeita kuvia :-) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka mukava kuulla, kiitos!! Kiva, että tällaiset tavalliset ja rennot asutkin ovat teidän mieleenne, vaikkeivat välttämättä niin "hienoja" olekaan :)

      Poista