perjantai 8. elokuuta 2014

Phonepic time!

1, 2& 4 Aarghh, ärsyttävää jättää tyhjäksi näitä mutta kun en vaan saa keksittyä näihin mitään sen kummempia sepostuksia, sorii.. 3 Tarkoituksena oli väsätä ihan tuikitavallinen simppeli mansikkakakku mutta mä jotenkin innostuin ja väsäsinkin sitten tommoisen kaksikerroksisen "hienon" mansikkakermakakun. Kaunis se ei todellakaan ole mutta maistui kuulemma hyvältä!
 1 Zaran beige tikkitakki, joka oli pyörinyt mielessäni jo kuukausia. Luulin, että nuo olivat loppuneet kaikista Zaroista jo kuukausia sitten, mutta näin ei kuitenkaan onneksi ollut. 2 Paita, jota olen käyttänyt sen ostohetken jälkeen tasan kerran.. Jotenkin noi kirkkaatn värit vaan ei oo mun juttu, ainakaan usein käytettynä. 4 Mun ehdottomat lempparimuffinssit: vaniljamuffinsit tuorejuusto-mansikkatomusokeriseoksella ja mansikoilla kuorrutettuna. Tuon tuorejuuston pieni suolainen vivahde ja raikkaat mansikat, naaaammm....
 1 Huh, onneksi nämä alkukesän toppatakki-ajat ovat jo historiaa. 2 Väkertelin yksi ilta tuollaiset valkosuklaamansikat ja vaikka itse sanonkin niin niistä tuli kyllä tosi kivan näköisiä! 3 Asu, josta tykkäsin itse kovasti, mutta joka jäi syystä tai toisesta kuvaamatta. Mulla on aina tarkoitus kuvailla myöhemmin näitä kuvaamatta jääneitä asuja, mutta jotenkin se aina jää.. Yritän nyt kyllä tsempata tämän asian suhteen, oikeasti!
 1 Espadrillokset on kyllä ihan parhaita kesäkenkiä; rennot, söpöt ja mukavat jalassa. 2 Jep, beigeä ja valkoista, yllättävää.. 3 Muistin, että on olemassa muitakin kuin aviator-mallisia aurinkolaseja ja kaivoin piitkästä aikaa naiselliset cateye-henkiset lasit kaapista. Noi päässä tulee jostain syystä heti semmoinen ultranaisellinen olo (:D) 4 Kaipasin vähän vaihtelua instagramin ainaisiin mukanätti-selfieihin ja tylsään tavalliseen pönötykseen ja lisäsiin kauneimpiin poseerauskuviini vielä hieman lisämaustetta noilla ihan mahtavilla "tarroilla". Tämä kuva sai muuten vähän vähemmän likejä kuin normaalit instaselfieni, miksiköhän? ;)
 1 Yksi kesän harvoja värikkäitä vaatteitani ovat nämä melko uudet shortsit Ginasta. Aivan ihanan kepeät päällä! 2 Pelaamassa höntsätennistä poikaystävän kanssa eräs kaunis kesäilta. Arvatkaapa vain oliko ton jälkeen kädet kipeänä.. Ehkä mä vaan pysyttelen vähän vähemmän fyysisissä lajeissa, kuten biljardissa, johon oon muuten ihan rakastunut uudelleen! 3 Kesäfiilistelyä omassa pihassa. Maistoin ihan innoissani tuota Garagen uutta Hard Ice Tea:ta, sillä rakastan jääteetä, mutta eipä tuo nyt mitään maatajärisyttävää ollut kuitenkaan.
1 Mökkiruokaa, voi nam! Ruoka vaan yksinkertaisesti maistuu paremmalta mökillä. 2 Kesällä on ihanaa vaan haahuilla ja käppäillä ympäriinsä kun kaupungilla on kerrankin ihmisiä ja kaikkialla vallitsee rento kesäfiilis. 4 Miten kukaan voisi kyllästyä tähän näkyyn?! Oon kyllä todella iloinen siitä, että meidän mökkimme sijaitsee vain vartin ajomatkan päässä, niin että sinne voi hurauttaa hetkessä rentoutumaan vaikka vain pariksi tunniksi keskellä päivää.
 1 Matkustusmukavuus ennen kaikkea! Miksi mä en ole ennen tajunnut, että se penkki kannattaa laskea alas ja nostaa ketarat ylös?? Kolmen tunnin matka Raumalle sujui mukavasti tähän tyyliin lepäillen ja uusinta Cosmoa lukien. 2 Mä rrrakastan kinkkujuustovoileipiä. Oon pienenä elänyt viikon ulkomailla ihan pelkästään grillatuilla kinkkujuustoleivillä(ja voisin tehdä muuten niin nytkin), ja nuo epäterveellisyyden huipentumat ovat vieläkin ihan mun ykköslempparisafkaa. 3 Niin, kuten mainitsin, oltiin jokin aika sitten Raumalla, ja matkan syynä oli eräät viisikymppisjuhlat, jotka pidettiin Rauman Lapissa. Oltiin yksi yö eräällä superhienolla mökillä ja seuraavana päivänä käytiin kiertelemässä Vanhassa Raumassa. Oon käynyt tuolla ennenkin, mutta ovathan nuo vanhat puutalokorttelit aina yhtä idyllisiä ja kauniita. Tuntuu, kuin olisi siirtynyt aikakoneella ihan toiselle vuosisadalle, ihanaa! 4 Kulahtaneet (ja pätkäistyt) Dr. Denimit palvelevat vallan mainiosti resuisina shortseina, jotka olenkin huomannut vetäisseeni jalkaan monet kerrat tänä kesänä. Jotenkin nämä shortsit eivät ole ihan sitä ominta tyyliäni, mutta joku niissä viehättää! Myös tämä leokenkä-asu jäi syystä tai toisesta kuvaamatta, mutta lisätään sinne 'myöhemmin kuvattavia asuja'-listan jatkoksi..

4 kommenttia:

  1. Niin kiva postaus taas!(: tällaset on just nii sika kivoja ja näitä on tosi mukava lukee(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla <3:) Puhelinkuvapostaukset vaan laahaa vähän ikävästi jäljessä reaaliajasta, mutta yritän tsempata näiden kanssa!

      Poista
  2. Ihana tää sun blogi! Sattumalta eksyin erään keskustelupalstan kautta tänne ja rakastuin täysin!
    Mahtavia kuvia ja ihanan sujuvaa tekstiä! Huomasin myös, että oot saman ikäinen ja aikalailla samassa elämäntilanteessa kuin minä + naapurikaupungista, joten sait uuden lukijan! :)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mistä keskustelupalstalta?! :D Mulla heräsi heti uteliaisuus haha.. Mutta kiitos hirmu paljon ja mahtavaa että tykkäät, tervetuloa mukaan :)

      Aijaa, no sittenhän meillä on aika paljonkin yhteistä! Pitääpä käydä kurkkaamassa myös sun blogia :)

      Poista