tiistai 5. elokuuta 2014

My favourite maxi-skirt

hame, toppi, takki ja ballerinat H&M laukku Louis Vuitton kello Michael Kors aurinkolasit Ray-Ban

Viime perjantai-ilta oli kyllä aikas lähellä täydellistä kesäiltaa jos multa kysytään :) Istuskeltiin kaverini kanssa Lahden sataman ravintolalaiva Kauniissa Veerassa, siemailtiin kylmiä juomia, katseltiin upeaa auringonlaskua ja höpötettiin vaan. Kyllä tää kesä on vaan ihanaa aikaa, ja nauttisin siitä hyvin mielelläni vaikka vielä muutaman kuukauden pidempäänkin.

Satama-asuksi valitsin (jälleen kerran) valko-beigen kokonaisuuden, rosoisella biker-takilla höystettynä. Viime kesänä käytin tosi paljon maxihame/-mekko ja bikertakki-yhdistelmää, mutta tänä vuonna bikerini on jäänyt aika vähäiselle käytölle. Asiaan taitaa kyllä löytyä ihan järkeenkäypä selityskin: ei näillä helteillä hirveästi takkia tarvita.. Maxihameet sen sijaan ovat kuuluneet vahvasti kesäpukeutumiseeni tänäkin vuonna, ja kaikkein lempparein maximittainen asia kaapissani taitaa olla tämä shamppanjan värinen hamekaunokainen. Ehdottomasti yksi lempivaatekappaleitani ikinä!

6 kommenttia:

  1. Todella upea asu! Rakastan niin beigen ja valkoisen yhdistelmää ja LV kruunaa kokonaisuuden ja siihen vielä nätti tytsy niin ei voi muuta sanoa ku perfect ;-) toi maxi on kyl aivan ihana, kelpais omaanki vaatekaappiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos upeus <3 Niimpä, jotenkin mäkin vaan huomaan pukevani tota väriyhdistelmää päälleni kerta toisensa jälkeen! Se värikombo vaan on varsinkin näin kesällä niin kaunis rusketuneen ihon kanssa :) ja joo, jompikumpi pochette löytyy melkeinpä aina kädestä asussa kuin asussa ja tuntuu että oon unohtanut mun muut laukut ihan kokonaan..
      Hei käy kurkkimassa h&m:n netissä, voi olla että noita hameita löytyy vielä :)

      Poista
  2. On kyllä täydellinen hame! :) Oon itsekin etsinyt tuollaista vaaleaa maxihametta vaikka kuinka kauan ilman tulosta.
    Muuten kun sulla on se pitkä olkahihna tuohon Pochetteen, niin ootko ostanut sen erikseen, vai onko tullut jonkun muun laukun mukana? En löytänyt sellaista LV:n nettisivulta. Minkä hintainen oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivojen vaaleiden maxihameiden löytäminen on kyllä tosi hankalaa :(
      Oon ostanut sen pitkän säädettävän hihnan ihan erikseen. Ne hihnat on vähän hankala löytää sieltä netistä mutta ainakin saksan Vuittonin sivuilta pitäisi löytyä hintoineen :) Silloin kun mä ostin hinta oli muistaakseni 190, eli todella paljon pelkästä hihnasta, mutta toisaalta oon kyllä ollut todella tyytyväinen että ostin tuon (säädettävän) hihnan! Tuo kuitenkin niin paljon enemmän käyttöä pochetelle jos sitä saa pidettyä myös crossbodyna :)

      Poista
  3. Niin ihana asu ja ihana yhdistelmä! Kyllä tuo valkonen ja beige sopii niin täydellisesti yhteen❤️❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia <3 Niin mustakin! Harmi vaan että syksyn ja talven tullen tuo väriyhdistelmä jotenkin unohtuu ja tummat värit alkavat houkuttaa enemmän..

      Poista