keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Michael kors Jet Set Multifunction Travel Tote


Mulle saapui viime viikolla Zalandon paketti, joka sisälsi tämän Michael Korsin upean laukkukaunottaren. Tykkään kovasti Jet Set Travel toten ajattomasta ja simppelistä mallista ja kun joskus aikoja sitten bongasin kyseisen laukun vaaleassa MK Signature-kuosissa, olin myyty. Pari viikkoa sitten huomasin sattumalta, että Zalandolle on tullut tuota laukkua, joten tartuin heti tilaisuuteen ja tilasin omani.

 

Pelkäsin aluksi että tuo laukun MK-kuosi on jotenkin liian "räikeä" tai mauton, mutta huolehdin turhaan ja ainakin omasta mielestäni laukku on todella kaunis ja sopii täydellisesti kesäisen vaaleisiin asukokonaisuuksiin :)


Laukun tarkka malli on MICHAEL Michael Kors Jet Set Multifunction Logo Travel Tote (ai mitenniin pitkä nimi??), eli kyseessa on hieman erilainen laukku kuin tuo toinen Jet Set Toteni. Ajattelin tehdä tästä vielä ihan oman postauksensa, jossa vertailen hieman näitä kahta laukkua ja niiden eroja.


Sellainen uusi tulokas laukkuperheeseen! Mitäs te pidätte? :)

8 kommenttia:

  1. Ompa kiva! :) Mutta jakaa varmasti kuosinsa puolesta mielipiteitä :) -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, mustakin! :) Ja oon kyllä samaa mieltä, jakaa varmasti mielipiteet. En itsekään ole mikään suurin logojuttujen fani, mutta tässä tuo kuvio näyttää (mun silmään) jotenkin ihan laukkuun kuuluvalta ja kivan hillityltä :)

      Poista
  2. On kyllä ihana laukku!(: sopii sinulle varmasti vaaleiden hiustesi(kin) takia!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitoksia :) En olekaan tullut itse ajatelleeksi tuota hiusjuttua mutta hyvä pointti! Ihan tottahan se kyllä on, että vaalea ja vaalea sopivat yhteen :)

      Poista
  3. Sinun ei yhtään tarvitse edes miettiä, että laukkusi olisi yhtään räikeä tai mauton.. ostin juuri saman laukun, mutta päälle on heitetty vielä tiikerikuosi.. ;) :D Mutta vakavasti puhuen, niin todella hieno ja kätevä laukku ja tuo sinun versiosi on todella raikas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, oonkin tainnut nähdä niitä tiikerikuosisia jet set toteja joskus! Tuo on kyllä äärimmäisen käytännöllinen laukku, mutta samalla niin kivannäköinen :)

      Poista
  4. Ompas outoa, tilasin zalandolta MK:n selman eikä mulle tullut tollasta dustbagia mukaan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :( Kannattaa ottaa yhteyttä zalandoon ja kertoa asiasta, kyllä noissa ainakin mun mielestä pitäisi tulla aina dustbag mukana!
      Onnea uudesta laukusta ;)

      Poista