keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Light

neule H&M housut Lindex laukku Michael Kors aurinkolasit Gina Tricot kello Michael Kors ballerinat H&M

Käväistiin viime viikolla Lahdessa syömässä, shoppailemassa ja asioilla (asiat tärkeysjärjestyksessä, tietenkin!) ja mulla oli reissulla päällä yllä nähty asu. Halusin päälle jotain mukavaa, helppoa ja käytännöllistä eli vaatteet, joissa viihtyisin mukavasti koko päivän. Jos joku nyt ei ole vielä huomannut, valkoinen ja beige ovat ehdottomia lempparivärejäni näin kesällä, ja varsinkin näiden kahden yhdistelmä on perfecto. Käteen nappasin uuden Korsin laukun, joka sopi kyllä väriensä puolesta kokonaisuuteen kuin nappi silmään! Täytyy vähän kehaista vielä tuota laukkua ja Jet Set Toteja yleensäkin, ovat ne kyllä niin mahtavia tilaihmeitä; mahduttavat helposti sisäänsä puoli omaisuutta (mikä on varsinkin matkustellessa ihan ykkösjuttu), mutta näyttävät tyhjinäkin kauniilta ja säilyttävät muotonsa. Olen muuten laukkujen suhteen aikalailla joko-tai ihminen, ja laukkuni ovat lähes poikkeuksetta joko todella isoja toteja tai todella pieniä clutcheja. Varsinaisia käsilaukkuja en taida omistaa yhtäkään, hassua.

6 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen asu! Valkoinen ja beige on kyllä kaunis yhdistelmä varsinkin kesäisin. :)

  Puuterikeiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon suvi! :) Ne ovat kyllä aivan täydellisiä kesävärejä ja toimivat tilanteessa kuin tilanteessa! Ainoa huono puoli on se, etteivät vaaleat vaatteet ainakaan mulla pysy vaaleina päivää kauempaa kun aina sössin niille jotain..

   Poista
 2. Niin ihana asu<3 ja sun laukut on kyl kaikki ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Laukut (ja kengät) on kyllä todella lähellä mun sydäntä, ja kieltämättä laukku"kokoelma" alkaa nyt olla aika hyvässä vaiheessa, eli löytyy kiva laukku lähes joka tilanteeseen :)

   Poista
 3. Tosi kiva asuyhditelmä. :) Ihana neule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :) Se on ihan vaan joku parinkympin perusneule hooämmästä, mutta tosi kiva kyllä näin kesälläkin :)

   Poista