keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Jet Set Totet vertailussa


Jet Set Travel Tote (ruskea)

+ ikoninen, simppeli muotoilu
+ uskomattoman tilava

+ & - tyhjänä melko lörtsö, toisaalta lörtsöys mielestäni tavallaan kuuluukin Jet Set Toteihin

- ei mitään suojaa arvotavaroille, ainoa turvallinen paikka pieni vetoketjullinen tasku sivussa

 Jet Set Multifunction Travel Tote (vaalea)

+ jämäkkä, säilyttää hyvin muotonsa myös tyhjänä
+ monenlaiset taskut ja lokerot, tavarat löytyvät laukusta huomattavasti helpommin

- paksummat olkahihnat, henk.koht tykkään ehkä pikkuisen enemmän kapeammista hihnoista
- tilavuus, keskilokero "pienentää" laukkua hieman
- topattu (läppärille tarkoitettu) keskilokero (itselleni melko turha, sillä en ole ihan lähiaikoina raahaamassa tätä 17,3-tuumaista läppäriäni yhtään minnekkään :D Myös taskun paksu pehmuste on minulle täysin turha ja lähinnä häiritsee laukussa) Tähän loppuun laitoin vielä kuvan Damier Azur-Pochetesta ja Multifunction Totesta vierekkäin kuosien vertailemiseksi. Noissahan on hyvin paljon samaa, niin kuosissa kuin laukun värimaailmassa yleensäkin, mutta ainakaan itseäni tuo samankaltaisuus ei mitenkään häiritse, enkä koe, että esimerkiksi Neverfull ja Jet Set Tote olisivat muutenkaan liian samanlaisia. Pidän tuon MK Signature-kuosin "erikoisuudesta" (en ole tainnut nähdä ikinä kenelläkään livenä tätä vaaleaa Signature-laukkua, ja ruskeitakin olen bongannut vain pari hassua), verrattuna esimerkiksi juuri noihin vähän joka puolella nykyään vilahteleviin Vuittonin kuoseihin.

6 kommenttia:

 1. Tiedätkö myydäänkö enää jet set tote laukkuja ilman tuota läppäritaskua? Oon yrittänyt etsiä mutta en ole löytänyt oikein vastausta tähän.. Olen ostamassa joko hamiltonin tai sitten tuon jet setin, mutta jos niissä kaikissa on tuo läppäritasku niin taidan kallistua hamiltonin puoleen, vaikka laukusta pitäisi löytää tilavuuttakin... Lähteekö muuten tuo roikkuva systeemi pois tuosta jet setistä? Olisi muuten kiva jos voisit tehdä postausta siitä paljon tavaraa mahtuu näihin sun korsin laukkuihin! Lähinnä koulukirjat, Salikamat jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä myydään mutta noi multifunction totet on aikalailla syrjäyttäneet alkuperäiset. "Normi" jet set toteja kannattaa etsiä esimerkiksi ulkomaisista nettikaupoista! Roikkuvan killuttimen saa kyllä helposti pois :)
   Nämä korsin laukut ovat molemmat kyllä tilavia, mutta jos kaipaat laukulta nimenomaan paljon tilavuutta, kallistuisin kyllä jet set totejen puoleen. Kyllä hamiltoniinkin mahtuu, mutta jet set totethan ovat tarkoitettu nimenomaan tilaihmeiksi ja tavaran kuskaamiseen. Ainakin tuo läppäritaskuton malli vetää kyllä helposti sisäänsä parit koulukirjat, penaalin, meikkipussin , lompakon ja paksun neuleen, eli kyllä sinne tavaraa mahtuu :)

   Poista
 2. Olipas kiva ja hyödyllinen postaus :) uusi lukija ilmottautuu menoon mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä oli hyötyä! :) tervetuloa vain mukaan <3

   Poista
 3. Ystäväni, jolla on juuri tuo uudempi Multifunction malli isolla keskitaskulla, on valitellut myös tuota tilan puutetta laukussa :/ Tai siis kun laukku on iso, luulisi siihen mahtuvan paljon tavaraa, mutta keskitaskun takia sinne on vaikea mahduttaa esimerkiksi juuri paksua neuletta. Hän kertoi että tuota Jet Set laukkua ei enää tehdä alkuperäisenä ilman keskitaskua siksi, koska suurin osa Michael Korsin kohderyhmästä asuu nimenomaan suurissa kaupungeissa joissa on sitten taskuvarkaita. Harmi kyllä, kun olisin itsekin halunnut ostaa Neverfullini lisäksi juuri tuollaisen laukun mikä sinulla on ruskeana :/ Jotenkin nuo isot laukut viehättävät :D Mutta tosi hyödyllinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oikeasti ison tilan puute on kyllä tosi ärsyttävää tuossa multifunction-mallissa :/ Ja voi hitto, eikai ne nyt sen valmistusta kokonaan aio lopettaa?! Munkin lemppari on nimittäin tuo alkuperäinen iso malli, nyyh.. mutta kannattaa jatkaa etsimistä jos sellaista havittelet, kyllä niitä joistain nettikaupoista vielä löytyy!
   Voi kun kiva kuulla, hyvä jos tästä on edes vähän hyötyä laukkuhankintoja pohdiskellessa :)

   Poista