keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Under my umbrella

takki Zara housut Dr. Denim paita H&M laukku Michael Kors saappaat Aigle

Heippa! Ah, onpas ihanaa saada taas pitkästä aikaa kunnon asukuvia kehiin :) Kuvissa näkyvä beige tikkitakki on itse asiassa jo kuukauden takaiselta Helsingin-reissulta ostettu, mutta pääsi vasta nyt esittelyyn tänne blogin puolelle. Ennemmin olisin kyllä jättänyt takin naulakkoon vaikka se ihana onkin, ei kesäkuun lopussa vaan kuuluisi kertakaikkiaan enää joutua käyttämään topattua takkia..

Toinen asussa näkyvä uusi juttu ovat nuo Aiglen ratsastussaappaat, jotka tosin nekin on jo jokin aika sitten saatu. Näihin saappaisiin palaan muuten vielä ihan omassa erillisessä postauksessaan!
 Kokonaisuudessaan tämä sateisen päivän asu oli kovastikin mieleeni, ja varsinkin tuo neutraali värimaailma höystettynä ripauksella kultaa toimii mielestäni todella kivasti. Pärjäisin varmaan oikeasti vaikka hamaan ikuisuuteen pelkillä mustilla, valkoisilla ja beigeillä vaatteilla, huolestuttavaa..

9 kommenttia:

  1. Täällä on toinen joka pärjäis tolla värikombolla vaikka loppuelämän, haha! Ei ihme että tääki asu näyttää niin hyvältä, toi takki ja noi saappaat on aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, jokin niissä vaan viehättää! Ja sit tummansininen on kanssa ihan lemppari :) Kiitos ihana johanna <3

      Poista
  2. On kyllä niin kiva asu jälleen!(: olen samaa mieltä että ei tuollaista paksua takkia kuuluisi kesällä käyttää, mutta nyt on ollut niin kylmä että pakko ob ollut ottaa järeämmät aseet käyttöön:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) tää surkea ilma alkaa kyllä jo kyllästyttämään ihan toden teolla, plaah.. mutta eihän nää kelit voi enää kauaa jatkua, eihän pliiiis?!

      Poista
  3. Näytät upealta Emmi :) Saappaat sopii sulle todella hyvin!

    VastaaPoista
  4. Hei mistä oot hankkinu ton sateenvarjon? Oon itekki ettiny tollasta läpinäkyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on itse asiassa joku axen kaupanpäällisenä saatu sateenvarjo, josta just vähän aikaa sitten poistin kynsilakanpoistoaineella ne 'axe'-logot! :D Eli en valitettavasti osaa oikein neuvoa mistä noita löytyisi :/ Läpinäkyvät sateenvarjot on kyllä kivoja, toivottavasti säkin löydät vielä omasi :)

      Poista
  5. Hi Emmi. I really appreciate your look. I see you chose french brand boots!
    I hope it's not to late that you read me!

    I own a blog about rubber boots fashion in Paris and all around the world.
    I would be glad to use one pic for my blog to show one of your looks in a future post just about you! May I? I would add your link of course. Visit my blog first to see if you like it!

    Thanks anyway for an answer as a comment in my blog (I couldn't find your mail address)
    Kiss
    Arno/BDC69

    VastaaPoista