keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Puhelinkuvapläjäys

 1 DIY-kanakori, joka toimi pahimmassa himossa ihan hyvänä korvikkeena "aidolle" kanakorille! Parhaat kanakorit saa muuten Shelliltä, ihan näin vinkkinä jos tätä lukee joku muukin kanakorifani 2 Uudet ihanat urheilupöksyt vanhojen kulahtaneiden tilalle. Noita oli myös valkoisella tekstillä mutta hei, kuka voisi vastustaa pinkkiä? 3 Beige ja valkoinen nyt vaan sopivat yhteen.
 1 Tennareita tennareita.. :p Noista leopardikuvioisista on muuten tullut ihan lempparit ja vitsit, miten tyytyväinen olen, että päädyin ostamaan ne! 2 Näin kesän saavuttua mulla on harvemmin enää kokomustaa päällä, mutta viileämmillä keleillä kokomusta-himo saattaa vielä iskeä 3 Punainen huulipuna on tässä pärstässä hyvin harvinainen näky, ja kun tarkemmin ajattelee, en oikeastaan edes tiedä miksi. Eihän se nyt niin kamalalta näytä? 4 Olen löytänyt uuden ruokarakkauden; risoton. Onko mitään parempaa kuin herkullinen kermainen risotto ja iso kasa parmesaania päällä? No ei.
 1 Jos punaista huulipunaa nähdään mulla harvoin, niin tätä barbiepinkkiä sitten nykyään senkin edestä. Olen aivan ihastunut tuohon väriin ja sitä tuleekin sudittua huulille oikeastaan joka päivä. 3 Näistä ihanista mekoista on päässyt käyttöön vasta kukallinen yksilö, mutta asia tulee korjaantumaan pikimmiten!
1 No sen erään tuskaisen kuuman päivän asu.. 2 Mökkielämä on kyllä ihan parasta! Nyt hyvien ilmojen tultua on varmaan suunnattava taas mökille rentoutumaan, köllöttelemään ja syömään hyvin :) 3 Pakkauspuuhissa Helsinkiä varten. 4 Aivan superherkullinen mojito Memphiksessä, maistuis muuten nytkin!
1 Lempparijuttuja :) 2 <3 3 Tiedättehän, kun kaikki aina (esim. instagramissa) hehkuttaa hotelliaamiaista ja lisäilee kuvia aamiaisherkkuja notkuvista lautasista? No, mä en kuulu näihin edellämainittuihin ihmisiin. En koskaan "syö" mitään muuta aamiaista kuin ison mukin kaakaota, enkä ole tippaakaan aamupalaihminen. Tiedetään tiedetään, aamupalan sanotaan olevan päivän tärkein ateria, mutta kun ei aamuisin maistu niin ei maistu! 4 Se tunne, kun saa monta kuukautta nurkassa nököttäneen hyllyn vihdoin seinälle.. Hyllylle lisäsin VS:n tuoksut ja "jeeolenkäynytvictoria'ssecretillä"-pussin tuomaan väriä huoneeseen. Mä olen muuten aina ihmetellyt, että eivätkö ihmiset käytä noita tuoksuja kun ne ovat aina kaikissa kuvissa ihan täpötäynnä kuukaudesta toiseen (kuka ostaisi kalliita tuoksuja pelkästään koristeeksi?). Itse käytän noita päivittäin, mutta niinhän se on, että kun tuoksuja on 6 ja niitä vaihtelee jatkuvasti, ei kulumista paljon huomaa. Eli joo, siinä vastaus jos joku muukin on asiaa ihmetellyt.. :D
1 Ei ne oikeasti ole noin ruskeat, kuva vaan huijaa.. Oliskin! 2 Sain kaveriltani lainaksi Remingtonin paksumman kiharrinpuikon ja ihastuin siihen niin kovasti, että olihan mun sitten pakko tilata itsellenikin kyseinen kapistus.. Omaan silmääni nuo rennot suuret kiharat vaan näyttävät niin pirun kivoilta! 3 Ylioppilas vaihtaa vapaalle :) Oli kyllä ihana päivä, niin varsinaiset juhlat kuin jatkotkin. 4 Maanantai ja tiistai kuluivat Jyväskylässä omissa ja poikaystävän pääsykokeissa. Oltiin hotellissa yötä joten ehdittiin hyvin kierrellä kaupunkia siinä parin päivän aikana. Tämä hamppari on Classic American Diner-nimisestä ravintolasta, johon rakastuimme ihan totaalisesti. Toi hampurilainen oli niiin hyvää, suosittelen!!
1 Poikaystäväni sai valmistujaislahjaksi Gantin kellon, johon tykästyin niin paljon, että nyysin sen heti myös omaan ranteeseeni 2 Siinä kello oikean omistajansa käytössä.. 3 Kuten aiemmin sanoin, tykästyttiin kovasti Classic American Dineriin, ja kun ennen kotiinlähtöä ei enää jaksettu etsiskellä uutta ravintolaa, käytiin tuolla hyväksi havaitussa raflassa uudestaan, tällä kertaa sandwicheilla.

8 kommenttia:

  1. Voitko kertoa miten sulla voi olla noin hyvä kroppa ja tuollainen ruokavalio :D #kateus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, asia jota mä välillä itsekin mietin! :D Mä kiitän geenejä, esimerkiksi mun äitillä on vielä viisikybäsenäkin todella hoikka ja hyvä kroppa :) Ja älä suotta ole kateellinen, ehkä ne kilot tulee sitten jossain vaiheessa oikein kertarysäyksellä.. :D (hope not)

      Poista
  2. Toi kanakori juttu on niin totta=D Parhaat korit saa Shelliltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä!! Hahaa, mahtavaa että sieltä löytyy muitakin Shellin korin faneja! :D Se dippi..

      Poista
    2. Jep! Ehkä se on se:D ja se et ne ranskalaiset ja kanat on oikeesti rapeita.

      Poista
  3. Missä pääsykokeissa kävit? Tosi hyvä blogi sulla!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin jyväskylässä matkailu-alan pääsykokeissa! :) voi kiitos paljon <3

      Poista