lauantai 7. kesäkuuta 2014

California 87

 
 toppi Cubus shortsit H&M ballerinat H&M aurinkolasit Ray-Ban

Kerroin teille jokin aika sitten, että isolla numerolla varustettu pelipaita-tyylinen paita olisi kiva lisä vaatekaappiini. Viime viikolla Jyväskylän Cubuksessa törmäsinkin sitten sattumalta tähän valkoiseen rentoon toppiin, jonka rinnassa komeili California-tekstin alla suuri pelinumero. Toppeja oli sekä sinisellä että pinkillä tekstillä, mutta itse tykkäsin paljon enemmän tästä sinisestä, joten eikun paita kainaloon ja kassan kautta kotiin!
Tässä erään hellepäivän asussa yhdistin toppiin hennesin uudet ihanat shortsit, joiden etuosasta tykkään aivan sairaan paljon. Miinuksena noissakin tosin pituus (tai siis lyhyys..), argh!! Viime vuonna jätin hölmönä Zaran vastaavat ostamatta, mutta onneksi henkkamaukka pelasti tänä vuonna :)

3 kommenttia:

  1. Millon tulee ylppäripostaus ;P?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua jokos sitä ootellaan :D mä kun olin miettinyt että teenkö ollenkaan, kuvasaldo on nimittäin aika surkea.. Lisäksi suurin osa on kuvia missä mä olen vieraiden kanssa, enkä halua laittaa tänne mitään kuvia, joissa esiintyy blogin ulkopuolisia henkilöitä. Mutta joo eiköhän se postaus tänne jossain vaiheessa ilmesty, oli kuvat mitä oli.. :)

      Poista