perjantai 2. toukokuuta 2014

Monogram Pochette

Mielessäni on pyörinyt jo pitkään toisen Pocheten hankkiminen. Asia on muhinut päässäni oikeastaan jo ensimmäisen Pocheten ostosta lähtien, sillä kun päätin hankkia laukun kaveriksi sikakalliin pitkän hihnan, ajattelin, että haluan saada siitä kaiken hyödyn irti. Ainoa hihnan vaaleanbeigeen nahkaan sopiva kuosi on Damier Azurin lisäksi Monogram, mikä kyllä helpotti kuosivalintaa melkoisesti, hehe :D 


Totta puhuakseni Monogram-kuosi ei ole aina ollut mikään ihan lempparini. Joskus 12-vuotiaana suurin haaveeni oli Vuittonin Speedy Monogramissa (kyllä, olen kuolannut kauniita laukkuja ja kenkiä jo ala-asteella..), mutta näiden vuosien jälkeen himoni kyseistä kuosia kohtaan on laantunut, ja yhdessä vaiheessa ajattelinkin Monogramin olevan hieman "kulunut". 
Viimeaikoina olen kuitenkin ihastunut palavasti uudestaan. Monogram-kuosi isolla pinnalla saattaisi olla itselleni ehkä vieläkin hieman "liikaa", mutta pikkuisessa Pochetessa toimii omaan silmääni todella kivasti!


Laukku on tällä kertaa Huuto.netin löytöjä, eli kyseessä on pre-loved ihanuus. Tosin, kuten kuvistakin huomaa, laukku on täysin uudenveroisessa kunnossa ja ollut edellisellä omistajalla hyvin vähäisellä käytöllä. Maksoin laukusta 290 euroa, kun liikkeessä sen hinta on tällä hetkellä 340 euroa. Ja kyllä, hinnat ovat taas nousseet.. Säästöä kertyi siis 50 euroa, not bad at all! :)

Siinä ne on, mun kauniit kaksoset <3

4 kommenttia:

 1. Ihanat kaksoset<3 oon nii rakastunu noihin pochetteihin! Varsinkin tuohon monogram- kuosiseen!!!<3 täydellinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi <3 Pochette on kyllä ihan valtavan monikäyttöinen ja ihana laukku! En voisi olla tyytyväisempi näihin kahteen :)

   Poista
 2. Emmi voisitkohan millään tehdä esittely postausta siitä sinun ihanasta michael korsin hamilton laukusta??(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa! :) Mulla on pitkä lista sellaisia tehtäviä postauksia, pitäisi vain tarttua itseä niskasta kiinni ja alkaa vihdoin toteuttamaan niitä :P

   Poista