maanantai 26. toukokuuta 2014

Keep it simple

 Ollaan seurusteltu poikaystäväni kanssa melkein 3 ja puoli vuotta, mutta ei olla ikinä käyty kahdestaan ulkomailla. Nyt kun reissulle vihdoin olisi hyvin aikaa molempien saatua koulunsa loppuun, on esteenä poikaystäväni työt. Töiden loppumisen jälkeenkään ei onnistu, sillä silloin vuorostaan alkaa minun koko kesän kestävä kesätyöni.. Seuraava tilanne päästä kunnon reissuun on siis vasta syksyllä, plaah.


 Mulla on kuitenkin jo pitkään ollut ihan jäätävä matkakuume (nimenomaan matkalle poikaystävän kanssa), että jotain oli keksittävä. Alunperin suunnitelmana oli mennä viikonlopuksi Tukholmaan, mutta laivamatkojen hirveiden hintojen takia suunnitelmaksi muuttui viikonloppu Helsingissä, josta siis juuri eilen palasimme :)


Meidän "minilomamme" oli todella onnistunut ja ihana, ja oli kiva päästä viettämään kunnon laatuaikaa oman kullan kanssa. Kuvia tuli tottakai napsittua, ja niitä esittelenkin sitten ihan erillisissä postauksissa! Aloitetaan nyt kuitenkin tällä ensimmäisen päivän asulla. Meille osui ihan huikeat kelit ja lämpöasteita riitti joka päivä (mun makuun ehkä välillä liiaksikin). Pukeutumisessa suosin kepeitä maxihameita ja -mekkoja, jotka ovat kyllä ihan mahtavia rentoja kesävaatteita, eivätkä helteelläkään ahdista tai purista. Osasyy tähän helmojen suosimiseen on tosin myös se, etten ottanut yksiäkään shortseja mukaan, ja helteellä pitkät housut eivät ole edes vaihtoehto. Äh, tähän mun surkeaan shortsitilanteeseen on saatava muutos, kyllähän tytöllä pitää edes parit kivat shortsit olla!

toppi, hame ja ballerinat H&M, laukku Louis Vuitton, aurinkolasit Ray-Ban, kello Michael Kors

Mutta nyt kuitenkin takaisin tähän hameasuun. Itse tykkäsin hirmu paljon tästä simppeliäkin simppelimmästä kokonaisuudesta, ja uskon, että tulen käyttämään tällaista maxihame/peruspaita-komboa vielä monet kerrat tänä(kin) kesänä. Pakko lausua vielä pari ylistyssanaa tuolle melko uudelle hennesin shamppanjamaxille, se on nimittäin IHANA! Olen jo pari vuotta metsästänyt tuloksetta beigeä maksihametta, ja nyt kun sellaisen vihdoin omistan, en voisi olla iloisempi. Tuo hento shamppanjabeige väri on täydellinen ja hieman kiiltävä satiinimainen materiaali todella kaunis, plus hamonen on tietty mukava päällä, I'm in love <3 Iskeekö asu teihin?

6 kommenttia:

  1. Moikka! Onko sulla vielä tallessa tämä: http://2.bp.blogspot.com/-ZeTRH-I0MiE/UodQzKCuvUI/AAAAAAAACbA/Jm6DR6jbsg8/s640/IMG_6139.JPG
    Jos on, olisitko halukas myymään sitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, mutta en valitettavasti usko että myyn sitä sillä tykkään siitä itsekin hirmuisen paljon :/ Voin kyllä vaikka ilmoittaa täällä jos joskus olen sitä myymässä! Äh, oispa Suomessakin VS niin saisi helpommin noita kaikkia ihanuuksia..

      Poista
  2. Ihana hame! Ja raikas yhdistelmä, oon ihan ihastunut nudesävyihin :)

    http://ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Nudesävyt on kyllä aina yhtä ihania, varsinkin näin kesällä iskee aina oikein nudehimo, hah!

      Poista
  3. Oon siis etsinyt varmaan koko lahden läpi tollaisia hameita ja ylipäätään mekkoja mutta mistää en oo löytäny :-D milloin ostit ton hameen näyttää ihanalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivat maximekot ja -hameet menevät kyllä kaupoista aina ihan silmänräpäyksessä :/ netistä teenkin ehdottomasti parhaat löydöt! Tuo hame on tilattu H&M:stä kuukausi-pari sitten :)

      Poista