keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

You better work bitch

Hellurei ja hellät tunteet! Elossa ollaan vaikka täällä blogissa ei hirveästi elonmerkkejä olekaan näkynyt.. Valitettavasti on vaan hieman vaikeaa postailla kun ei ole mitään, mistä postata. Kyllä mulla juttua riittää mutta kuvapuoli onkin sitten hieman pulmallisempi. Töissä viiletän lähes aina ilman meikkiä ja hirveissä rytkyissä, eikä mulla ole väsyneenä kotiin tullessa enää energiaa saatika motivaatiota alkaa laittautumaan ja kuvailemaan. Onneksi saatte ihan pian taas nauttia (tai kärsiä) asukuvista, sillä pitkänä pääsiäisviikonloppuna aion ehdottomasti napsia asukuvat jos toisetkin! 
Hehkutin jo poikaystävällekin, miten ihanaa on kun pääsee taas hetkeksi pukeutumaan ja laittautumaan "normaalisti", töissä kun tosiaan ykkösprioriteettini pukeutumisessa on mukavuus ja helppous. Myös sääennuste lupaa täydellistä säätä ja mukavia läpmpöasteita viikonlopulle, mikäs se parempaa! Kohta taitavat päästä jo ballerinatkin vihdoin käyttöön.. :)

4 kommenttia:

 1. Voi mikä söpöliini toi kisu! Tääl ainakin ootellaan asukuvia, sun tyyli on nimittäin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Masilla on kyllä aina hyvät noi ilmeet! Voi kuinka ihana kuulla <3 Mulla onkin taas moonta asuideaa mielessä ja en malta odottaa että pääsen esittelemään niitä teillekkin! :)

   Poista
 2. Joo asukuvia kehiin <3 iloista pääsiäistä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa ihan pian! Kuvia tässä juuri valkkailen :) Ihanaa pääsiäistä myös sinulle <3

   Poista