sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

White for spring

 takki H&M neule H&M housut Dr. Denim lippis New Era laukku Louis Vuitton aurinkolasit Ray-Ban ballerinat H&M

Tykkään kovasti valkoisista housuista, mutta niitä ei ole näkynyt asuissani oikeastaan ollenkaan. Syy tähän on hyvin yksinkertainen; en ole omistanut täydellisesti istuvia valkoisia housuja. Olen yrittää metsästää valkoisia housuja vaikka ja mistä, tuloksetta, mutta lopulta törmäsin onnekseni Dr. Denimin omaan nettikauppaan, josta housut lopulta tilasin. Alunperin tilasin pöksyt Kissy-mallissa (normaalisti käytän aina Plentyä, mutta nyt päätin ottaa vaihteeksi matalat Kissyt) ja XS-koossa, jota käytän aina Dr. Denimeissä. No, housut tulivat mutta inhosin niiden matalaa vyötäröä ja sitä, että niitä täytyi olla koko ajan nykimässä ylöspäin. Housut tuntuivat myös paljon muita XS-koon Dr. Denimejä tiukemmilta, mutta ajattelin, että "vika" oli vain tässä tietyssä parissa. Eikun siis vaihtamaan Plenty-malliin, mutta koon päätin yhä pitää samana. XS-kokoiset Plentyt tulivat, mutta en voinut kuin todeta, että ne olivat auttamatta liian tiukat. Ja eikun taas uudestaan vaihtoon, tällä kertaa tilaukseen S-koko.. Voin muuten kertoa että olin aika helpottunut, kun S-koon housut vihdoin saapuivat, ja ne olivat juuri sopivat :D Aikamoinen säätö yksien housujen saamiseksi!
 Eli vielä tiivistettynä vinkki kaikille valkoisia pökiä halajaville: Ota valkoisista Dr. Denimeistä normaalia isompi koko, housut ovat erilaista materiaalia kuin esim. mustat, ja paljon tiukemmat. 

Niin, nyt omistan siis vihdoin ne kauan haaveilemai valkoiset housut (oli jo aikakin..) ja voi vitsi, tällä hetkellä ei tekisi mieli muita housuja käyttääkään! Ole kehitellyt valkopöksyjen ympärille jo monia kokonaisuuksia, joten voin jo etukäteen varoittaa, että tulette näkemään näitä lähiaikoina varmaan kyllästymiseen saakka.
Ai niin, pitäisi vielä tuosta asustakin varmaan jotain mainita! Eilisen keväisessä asussa päällä oli siis kokovalkoista (näin keväällä kokomusta vaihtuu yhä useammin kokovalkoiseen) ja beigen eri sävyjä, ja päähän heitin vielä lippiksen tuomaan hieman rentoutta ja sporttisuutta kokonaisuuteen. Mitäs te pidätte asusta?

8 kommenttia:

  1. Ah valkoiset asut on parhautta <3 tääki on ihan perfect, sun tyyli on vaa nii ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on kyllä niin ihanan raikas, varsinkin näin keväällä ja kesällä :)
      Apua, tässähän menee ihan sanattomaksi! Kiitos superpaljon <3

      Poista
  2. Ihana asu! Hyvät valkoset farkut jotka istuu hyvin on kyl iha must juttu vaatekaapissa!!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Oon ehdottomasti samaa mieltä! Mua onkin ärsyttänyt ihan sikana, että monet kivat asut on jäänyt pukematta sen takia ettei ole ollut niitä täydellisiä valkoisia housuja.. Mutta onneksi nyt löytyy vihdoin täältäkin :)

      Poista
  3. En kestä, sun tyyli on tyttö aivan täydellinen! <3 selasin kertaheitolla sun postaukset läpi ja ihastelin jokaista asua! :D ihanaihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos ihan hirmuisen paljon!! <3 Tuli kyllä tosi hyvä mieli sun kommentista ja ihana kuulla, että mun asuviritelmät miellyttävät! :)

      Poista
  4. Sä näytät vähän jotenki Blake Livelyltä! Samankaltaset hiukset ja kauneuspilkut ja nenät :D tarkotin siis hyvällä tän! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi apua, oon itseasiassa kuullut tota muutaman kerran aikaisemminkin! Ja ei pelkoa, en ota pahalla vaan suurena kohteliaisuutena sillä Blake Lively on musta aivan sairaan upea! Joten kiitos vertauksesta, olen imarreltu.. :')

      Poista