perjantai 11. huhtikuuta 2014

Spring shoe cravings

 Tänä keväänä muhun on iskenyt kova tennarikuume. Tottakai olen aina käyttänyt paljon tennareita, mutta tänä vuonna tennarihimotus on vielä tavallistakin kovempi. Tämän kollaasin kenkuleista ajattelin kotiuttaa nuo pitkään haaveilemani valkoiset Vansit ja yläoikealla olevat valkoiset korkeapohjaiset tennarit (vaikkei se pohja kyllä tuossa näykkään). Myös erilaiset värikkäät kengät olisivat aivan ihania, mutta jotenkin musta tuntuu, että ne jäisivät itselläni turhan vähälle käytölle :(
Tänä keväänä olen ihastunut ihan uudella tavalla kaikenlaisiin purkkareihin ja mokkasiini-tyylisiin kenkiin. Nuo yläoikean vaaleat purkkarit ajattelinkin nyt tilata testaukseen! Myös nuo tummansiniset mokkasiinit ovat aivan supersuloiset ja näyttävät niiin mukavilta :)

Ah, espadrillot (tai espadrillokset, miten nyt kukin haluaa sanoa), nuo maailman rennoimmat, mutta samalla tyylikkäät kangastöppöset :) Tykkään hirmuisesti espadrillojen rennosta ja kesäisestä ulkonäöstä, ja tänä vuonna erityisesti kuosilliset yksilöt saavat sydämeni väpättämään. Vitsit, kuinka ihanat esimerkiksi nuo Michael Kors-espadrillot ovat <3 Leopardikuosiset henkkamaukan espadrillot tilasinkin jo ja niiden pitäisi tulla ensi viikolla, en malta odottaa!
 Sitten kesän luottokengät; ballerinat. Tory Burchin Revat ovat olleet haaveenani jo monta vuotta, mutta en vaan kertakaikkiaan viitsisi maksaa kahtasataa euroa ballerinoista :/ Ehkä mä sitten joskus repäisen ja hankin ne vihdoin.. Stockan nettikaupasta löysin tuollaiset suloiset Michael Korsin ballerinat kahdessa kivassa värissä, joista erityisesti nuo ruskeat logokuosiset ovat mieleeni. Vasemman alakulman nudebaltsuihin rakastuinkin sitten aivan totaalisesti bongatessani ne Mangon sivulla. Ah, nuo ovat kyllä aivan ihanat, ja saattaa olla että lähiaikoina täytyy tehdä tilaus Mangolle(kkin)..
 Omistan melkoiset lättäjalat eivätkä hyvin sirot ja kapeat sandaalit sovi jalalleni kovin hyvin. Muutenkin pidän jostain syystä enemmän esimerkiksi ballerinoista ja espadrilloista, kuin avonaisista "heppoisista" sandaaleista. Tottakai myös sandaaleista löytyy kuitenkin ihanuuksia, kuten nuo vasemman yläkulman Michael Kors-rusettisadaalit - aivan täydelliset! Myös vierestä löytyvät Mangon sandaalit miellyttävät silmääni yksinkertaisuudellaan. Sandaalien lisäksi myös korkokengät ovat jalassani melko harviainen näky. Rakastuin kuitenkin palavasti näihin kaksiin H&M:n netistä löytämiini korkkareihin, ja nyt tekisikin kovasti mieli tilata edes toiset näistä testaukseen. Ehdotonta plussaa molemmissa kengissä on se, että ne ovat aitoa nahkaa.

Huh, olipas siinä kenkää kerrakseen! Miltäs mun kenkäihastukset teidän silmään näyttävät ja löytyykö teidän toivelistaltanne samoja kenkuleita? :)

4 kommenttia:

  1. Oih ihania kenkiä!!<3 nuo niken lenkkarit ois täydelliset!! Ja voisin ottaa kaikki nuo michael korsin kengät ja sit oon unelmoinut nuista tory burchin balleriinoista iät ja ajat mut niiden tyyris hinta on viel vähä esteenä..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi niket on kyllä ihanat mutta ainoo miinus on että ne tuntuu olevan noin joka toisella, ainakin mitä oon instagramissa kuvia nähnyt :D Jep, Revat on aivan upeat mutta hinta on kyllä vähän turhan korkea.. :/

      Poista
  2. Mistä nuo valkoiset espadrillot oot bongannut? Ihanat! Haluan ne hääkengikseni :))))) -emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan H&M:stä! :) Tällä hetkellä niitä ei näyttänyt netissä valitettavasti olevan, mutta kannattaa käydä kurkkimassa jos niitä vaikka pian taas tulisi!

      Poista