maanantai 7. huhtikuuta 2014

Mullaalkaaloppuaideatnäidenpuhelinkuvapostausteotsikoiksi


2 Mä en todellakaan ole mikään hiustenlaittajaihminen, mutta jokin aika sitten tyttöjen kanssa ulos lähtiessa mulle iski valtava hiusturhautuminen ja aloin hieman väkertelemään noita haituviani.Testailin turhautuneena muutamia erilaisia kampauksia ja lopulta päädyin tähän twistiponnariin. Tämä kuva on ihan surkea kun tuolta näkyy toi vaalea ponnarikin alta, mutta kampauksen idea välittyy ainakin :) Valehtelematta maailman helpoin kampaus ja mun mielestä ihan ookoon näköinenkin vielä!
3 Taisin tehdä pari viikkoa sitten jonkinlaisen ennätyksen. Söin nimittäin yhden viikon aikana neljä kertaa pitaleipiä. Ah, niin hyviä, vaikka nyt söinkin sitten tarpeeksi pitaa n. seuraavan 100 vuoden edestä.. Suosittelen muuten ehdottomasti ostamaan nuo pitaleivät valmiina, ei kannata uskoa bloggaajien plääplää omatekoinen on aina parasta plaaplaa- juttuihin vaan ostaa ne leivät vaan suosiolla kaupasta :D Olen tehnyt leivät kerran itse mutta kyllä nämä kaupan voittaa ne helppoudellaan mennen tullen, eikä hintakaan (6kpl 1,10) huimaa päätä. Tämä ei muuten ole Pirkka pitaleipien mainos vaikka siltä saattaa kuulostaakin..
4 Jostain syystä tykkään hirveästi tästä viime kesänä napatusta kuvasta ja sen tunnelmasta ja liikkeestä :) Olisipa asukuvien joukossa aina näin onnistuneita otoksia..
 1 Täytyy myöntää, että olen viime aikoina ostanut ja tilaillut hirveästi vaatteita, paljon enemmän kuin yleensä. Suurin osa näistä vaatteista ei ole edes vielä näkynyt täällä blogin puolella, mutta en usko että tulen mitään isoa ostospostaustakaan tekemään, sillä joidenkin vaatteiden hankkimisesta on kulunut jo monta viikkoa. No, asuissa näette sitten :)
3 Kaverin synttäreille valitsin päälle leokuosia ja mustaa ja mua vähän harmittaa ettei tuosta asusta ole tämän parempia kuvia, kokonaisuus toimi nimittäin mielestäni aika kivasti. Leohousut ei petä koskaan!
4 Viime aikoina on saanut nauttia monista upeista auringonlaskuista ja tämä erään illan vaaleanpunainen taivas oli ehdottomasti ikuistamisen arvoinen.
 1 "Manhattanissa syömässä kauppojen kiertelyn jälkeen" Mitä tällaisiin kuviin muuten olisi tarkoitus keksiä selitykseksi?? Siinä on kanaa kuten kaikki varmasti näkevät, ei mulla siitä ole sen kummempaa tähdellistä sanottavaa. Tuntuu tyhmältä laittaa mitään typeriä latteita itsestäänselvyyksiä kuten Manhattanissa syömässä/herkuttelemassa/vatsoja täyttämässä/mitä ikinä tänne, joten ehkä vaan vastedes jätän nämä tyhjiksi. Ugh, olen puhunut..
2 Pohdiskelin tätä takkia ostaessani pitkään vaaleanpunaisen, mustan ja valkoisen välillä mutta lopulta päädyin ajattoman tyylikkääseen ja helposti yhdisteltävään mustaan. Olisi tuo puuterinvärinenkin ollut aika ihana.. Kostin kommentti tuosta väristä oli  muuten "mummo". Miehet..
3 Lahdesta tarttui mukaan myös jo asukuvissakin vilahtaneet ihanat käärmekuosiset slip-onit. Tänä keväänä kaupat pursuavat erilaisia ihania tennareita ja mä voisin mielelläni kotiuttaa vaikka ne kaikki!
4 Siinä se on vihdoin on; mun takkikaunotar :) Olen jo vaikka kuinka pitkään ihastellut muiden päällä pitkiä pyöreäkaula-aukkoisia takkeja ja nyt myös mulla on vihdoinkin sellainen. Jipii!
2 Uudet ihonmyötäiset neulekollarit, jotka sopivat niin lenkille kuin tyylikkäisiin asuihinkin (vielä selvennykseksi, tässä kuvassa ensimmäinen noista kahdesta vaihtoehdosta :D). Näistä pökistä yritän saada asukuvia asap!
3 Tässä on nyt lähiaikoina pitänyt niin kiirettä etten edes muista koska olen viimeksi päässyt lukemaan. Nyt kävin kuitenkin pitkästä aikaa kirjastossa ja aloitin 700-sivuisen teoksen lukemisen. Täältä blogin kautta musta ei saa välttämättä sellaista kuvaa (tai en tiedä, saako?), mutta rakastan yli kaiken lukemista ja jos vaan aikaa riitäisi, lukisin vaikka koko ajan. Kotihiiri ja lukutoukka ja ylpeä siitä!
4 Käytiin lauantaina kaverini kanssa yksillä ja vaihtamassa kuulumisia ja mulle iski ennen lähtöä ihan järrrkyttävä vaatekriisi. Varmaan tunnin ajan vaihtelin asuja mutta mikään ei vaan tuntunut toimivan. Lopulta päädyin kokomustaan ja vetäisin päälle uuden takin ja vaihtuihan se ilmekin lopulta tuskanirvistyksestä hymyksi, kuten kuvasta näkyy. Ei toi mun (teko)hymy tosin kovin kaukana irvistyksestä ole :D
1 Lemppari <3 Sopii asuun kuin asuun ja tilanteeseen kuin tilanteeseen.
2 Fiilis yhdeksän tunnin työpäivän jälkeen.. Blogissa on ollut nyt hieman hiljaisempaa, sillä ymmärrettävästi energiaa (tai aikaa) ei vaan löydy ihan yhtä paljoa töiden takia. Olen kuitenkin aivan äärettömän iloinen että sain tämä työn, eikä tarvitse vain "homehtua" kotona kesätöiden alkamiseen asti. Tottakai on myös mukavaa saada rahaa, ja nyt voikin sitten shoppailla hyvällä omallatunnolla ;)
3 Harmi, ettei tämän aivan ihanan turkoosin paidan malli oikein imarrellut mua :( Mä kyllä pukeutuisin mielelläni värikkäämmin, mutta niitä täydellisiä värikkäitä vaatteita vaan ei löydy mistään, argh.
4 Kyllä kelpaa kävellä töistä kotiin tälläisiä maisemia ihaillen!

Teinköhän tässä postauksessa jonkun hymiöiden (ja kursivoinnin) (..ja sulkujen) käyttö yhdessä postauksessa-ennätyksen? Anteeksi, mutta kun noita hymiöitä vaan tulee kirjoituksen sekaan melkein kuin itsestään.. Auta armias jos täällä olisi emoji-hymiöt, siinä vaiheessa kaikkoaisivat viimeisetkin lukijat (:D)

10 kommenttia:

  1. Ihana postaus tää!<3 ja niin ihania kuvia(: mitä kirjaa luet jos saa kysyä??(: on niin paksu kirja et siin saa kyllä monta iltaa kulutettua tee/kahvikupin ääressä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos <3 Luen sellaista kun A. S. Byatt: Riivaus, Romanttinen kertomus. Toi on aika erilainen mitä luulin mutta kyllä sitä kuitenkin lukee :)

      Poista
  2. minkä niminen toi sun korsin kellos on? ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mallin nimi on Blair ja tuon allaolevan linkin kautta löytyy vielä tarkempaa tietoa :) Se on kyllä mustakin ihana ja pääseekin lähes päivittäin käyttöön!

      http://www.michaelkors.com/p/Michael-Kors-Michael-Kors-Golden-Stainless-Steel-Blair-Glitz-Watch-blair-watch/prod7110001___/?eItemId=prod7110001&cmCat=search&searchType=MAIN&icid=&rte=%252Fsearch.jhtml%253FN%253D0%2526Ntt%253Dblair%252Bwatch%2526_requestid%253D57433

      Poista
  3. missä oot töissä:)?

    VastaaPoista
  4. Onko sulla minkälaisia suunnitelmia nyt lukion jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion pitää välivuoden (toivottavasti) työskennellen :) Hain kyllä ammattikorkeakouluun, mutta vaikka saisin paikan aion joka tapauksessa pitää välivuoden, eli lykkäisin koulun alkua vuodella. Niin ja tällä hetkellä oon töissä jotka kestävät tän kuun loppuun ja sitten kesäksi meen vielä kesätöihin!

      Poista
    2. saanko udella että mitä alaa ja mihin kaupunkiin? =)

      Poista
    3. Haha, saat toki udella! Ykkösenä hain Jyväskylään matkailualalle :)

      Poista