lauantai 5. huhtikuuta 2014

Feminine meets masculine

takki H&M farkut H&M toppi H&M kengät H&M (niin mikäs se mun lempivaatekauppa taas olikaan..) aurinkolasit Ray-Ban

Tämän päivän asussa saankin kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun esittelyyn pääsevät sekä uusi takki että uudet käärmekuosiset slip-onit. Molemmat ihanuudet kotiutin noin viikko sitten H&M:ltä ja uskon, että näille tulee vielä paljon käyttöä tämän kevään aikana! Jo takin ja kengät hankkiessani tiesin, että haluan ehdottomasti yhdistää ne asussa. Jotenkin mua viehättää kovasti tuon naisellisen takin ja poikamaisten tennareiden kontrasti, joka tuo asuun heti ihan uudenlaista kiinnostavuutta :)

Tuo takki on kyllä muuten aivan täydellinen, mutta olen pohtinut pitäisikö sitä hieman lyhentää. Ei siis todellakaan mitään radikaalia, tykkään nimenomaan tuosta takin pitkästä mallista, mutta ehkä muutaman sentin voisi helmasta nipsaista. Katsotaan nyt saanko aikaiseksi kiikuttaa sitä ompelijalle (no en varmasti saa), vaikka ei se kyllä mikään maailmanloppu olisikaan vaikkei takkia lyhennettäisi, ihana se tuollaisenakin on!

Minkäs tuomion asu teiltä saa? :)

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu, muutenkin tykkään sun tyylistä tosi paljon! Ihana nähdä että sun blogi on kerännyt lisää lukijoita koska todellakin ansaitset ne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että mulle tuli hyvä mieli sun kommentista <3 Ei voi muuta sanoa kuin että kiitos tuhannesti kauniin vilpittömistä sanoistasi! :)

      Poista
  2. Jälleen upea asu! :) <3 komppaan edellistä kommentoijaa! :) hei sanoppa mistä löydän täydellisen farkkupaidan itselle? :) sais olla tyköistuva mutta takaa pidempi.. Mä en mistään löydä sellasta ja oon ihan että apua heh..ja nuo sun hiukset on jotain älyttömän ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi te ootte kyllä ihania, kiitos paljon! <3 Pikaisella katsauksella farkkupaitoja löytyi ainakin nellystä sekä H&M:n ja seppälän nettikaupoista, mutta ne taisivat kaikki olla sellaisia tasapituisia :/ jatka vaan sinnikkäästi etsintöjä, eiköhän se täydellinen yksilö vielä tule vastaan! :)

      Poista
  3. Kiva blogi! Ootko muuten töissä nyt missää vai luetko pääsykokeisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on tällä hetkellä kuukauden sijaisuustyö huhtikuun loppuun asti, jonka jälkeen näillä näkymin vaan hölläilen ennen kesätöiden alkamista :) Hain kyllä ammattikorkeakouluun, mutta vaikka saisinkin koulutuspaikan aion pitää välivuoden ja käydä töissä!

      Poista
  4. Tuo takki on niin ihana!!!<333 oon niin rakastunu siihe! Ja nuo ray banitki on niin ihanat:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös aivan ihastunut molempiin <3 Melkein tekisi oikeesti mieli hankkia tuo takki myös jossain toisessa värissä..

      Poista
  5. mihin alalle hait amk-haussa? :--)

    VastaaPoista