perjantai 25. huhtikuuta 2014

Art exhibition outfit

takki, paita ja housut H&M ballerinat Lefties laukku Louis Vuitton aurinkolasit Ray-Ban

Käytiin eilen pyörähtämässä eräässä maalausryhmän taidenäyttelyssä, jossa myös äitini maalauksia oli esillä. Meille tuli pikkuisen kiirelähtö, joten asua en ehtinyt sen kummemmin miettiä, vaan heitin päälle vain jotakin rentoa ja simppeliä. Tämä asu nyt ei välttämättä mikään maailman uskomattomin tai erikoisin ole, mutta toimii kyllä omasta mielestäni yllättävän hyvin ottaen huomioon sen, että sen kasaamiseen kului tosiaan se noin minuutti, haha!

 Matkalla tuonne näyttelyyn käytiin muuten hakemassa postista eräs hartaasti odotettu paketti, jonka sisältö jo näissä kuvissa näkyykin ;-) Siitä lisää myöhemmin ihan omassa postauksessaan!

10 kommenttia:

  1. Oii ihanaa oot ostanu toisen pochetten!!! Rakastan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo..<3 Se on kyllä todella ihana ja värinsä puolesta myös tosi monikäyttöinen! :)

      Poista
    2. Just se et se käy ihan kaiken kaa ja on nii klassinen et menee moonia moonia vuosia...(;

      Poista
    3. No niimpä, oon täysin samaa mieltä :)

      Poista
  2. Tosi kauniina oot taas :))) <3 upea asu! :)

    Muuten mulla ois huomenna kummitytön rippijuhliin meno :D ja armoton vaatekriisi!! Tarvisin sinun apua :D olisko vinkkejä? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua, kiitos paljon <3 :) Nyt kun on ollut näin kauniita ilmoja niin joku vaalea kokonaisuus voisi toimia kivasti. Joku kaunis mekko toimii aina tai sitten vaikkapa asu, jossa kepeä naisellinen yläosa on yhdistettynä vaaleaan alaosaan :) Kauniit asusteet kruunaavat tietenkin kokonaisuuden. Tällaisia mulla tuli mieleen, toivottavasti saat huomiselle asun kehiteltyä! :)

      Poista
  3. Hei kiitti! <3 sun maku on pettämätön! :) mä alan heti penkoo kaapista vaatteita tuon pohjalta :) <3 voi että kiitos!! Tuhannesti! <3 halit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva jos noista (suppeista) neuvoista oli jotain apua!! :) hali sinne myös <3

      Poista
  4. Voisitko koota joskus kaikki vaatekuvat, jossa oot käyttäny niitä löysiä leohousuja yhteen postaukseen, koska aattelin hankkia ne enkä tiiä miten käyttää niitä? :) Sun päällä ne ainakin näytti tosi hyviltä!
    Ja ihana lakku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki leohousuasut löytyvät näistä kahdesta asukoostepostauksesta :)
      http://emmiswardrobe.blogspot.fi/2013/12/asukooste-osa-1.html
      http://emmiswardrobe.blogspot.fi/2013/12/asukooste-osa-2.html
      Noita leohousuja tulee kyllä käytettyä usein, mutta valitettavan harvoin ne pääsevät näköjään asukuviin.. Täytyykin laittaa korvan taakse, että pitää kuvata uusi leohousu-asu asap :) Ja suosittelen kyllä aivan ehdottomasti hankkimaan leopöksyt, ne ovat tooodella monikäyttöiset! Itse olen käyttänyt niitä niin rennoissa kuin bile-asuissakin.
      Kiitos :)<3 Tuo uusi Pochette on kyllä ollut tosi kovassa käytössä nämä pari päivää!

      Poista