perjantai 28. maaliskuuta 2014

The classic trench coat

 takki kirppikseltä H&M paita H&M farkut Gina Tricot aurinkolasit Ray-Ban lakku Louis Vuitton kengät H&M kello Michael Kors

Yksi kevään suosikkitakeistani on ehdottomasti ajattoman tyylikäs trenssi, joka on täydellinen takki lämpimiin kevätpäiviin.
 Keskiviikon asussa kokosin beigen trenssin ympärille hyvin klassisen kokonaisuuden; siniset farkut ja valkoisen rusettikauluksisen satiinipaidan. Viimeisen silauksen asuun loivat simppelit asusteet.

Itse viihdyin tässä asussa todella hyvin ja pidin kovasti asun keväisen raikkaasta fiiliksestä :) Erityisesti tuo beige-valkoinen-combo on sellainen, johon en vaan kyllästy ikinä. Varsinkin näin kevään tullen voisin pukeutua pelkästään beigeen ja valkoiseen vaikka joka päivä :D 
Muuten mieleisessä asussa oli yksi asia, jonka olisin muuttanut ja se on kenkävalinta. Ärsyttää, etten voinut vetäistä jalkaan baltsuja, ne kun olisivat sopineet asuun paaljon noita nuhruisia kangaskenkiä paremmin.. Mutta minkäs teet, vilukissa mikä vilukissa. Jotkuthan ovat jo aloittaneet ballerinakauden mutta hyrr, itseäni palelee pelkkä ajatuskin!
  
Mitä mieltä te olette mun keväisestä asusta? :)

16 kommenttia:

  1. Mielettömän ihana takki ja upea sinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :)♡ Toi takki on kyllä yks parhaista kirpparilöydöistä ikinä!

      Poista
  2. Tosi ihana sun näköinen asu! :) Mä etsiskelen tällä hetkellä trenssiä, mutta en osaa päättää pitkä malli vaiko lyhyt, mutta beige olisi se väri ehdottomasti =)

    Tässä samalla ajattelin kysäistä sulta asu neuvoa; mulla olisi kesällä mahdollisesti tulossa ristiäiset ja mun kaikki mekot on vähän liian juhlavia sinne, joten ajattelin vetästä päälle mustan perus H&M maksimekon päälle (http://www.hm.com/fi/product/26250?article=26250-A#article=26250-A tuollainen mustana ilman tuota halkiota) ja ajattelin kysästä sulta, että miten saisin asusta kuitenkin vähän juhlavamman etten näyttäisi siltä, että olen menossa rannalle? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon!:) Multa löytyy itse asiassa ton lyhyen lisäksi myös paljon pidemmän mallinen trenssi (jossa helma on sellainen aika runsas) mutta toi lyhyempi pääsee kyllä paljon useammin käyttöön!
      Ja tohon mekkoasiaan antaisin neuvon että koruja ehdottomasti asuun! Eli vaikka kaunis statementkoru kaulaan tai upeat riippuvat korvikset :) lisäksi voit halutessasi laittaa jonkun pitkähihaisen, esim. bleiserin, joka tekee asusta siistimmän ja juhlavamman. Kivat korkkarit vielä pisteeksi iin päälle niin hyvä tulee! :)

      Poista
    2. Voi kiitos paljon avusta! =) Lähdenkin heti testailemaan asua >

      Poista
    3. Hihi eipä mitään, toivottavasti noista mun neuvontayrityksistä on jotain apua! ^^ hankalaa vaan neuvoa kun ei tiedä mitä kaikkea koruja ja asusteita sulta löytyy, ehkä mun pitäis alkaa tekemään emmin stailausapukotikäyntejä! :D

      Poista
  3. Ihana asu! Toi trenssi on kyl niin nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia hirmuisesti <3 Se on kyllä ihan täydellinen kevättakki!

      Poista
  4. Aivan ihana asu<3 ja ihana toi trenssiki<3 parin viikon päästä tarkenee varmaa tätä menoa jo käyttääkki baltsuja(::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia<3 Toivotaan että pääsis mahdollisimman pian käyttämään :) Ai että sitä ilon päivää kun ne saa vihdoin sujauttaa jalkaan!

      Poista
  5. Ihana asu! :) ja niinpä, toivottavasti äkkiä pääsee vetämään baltsukat jalkaan! :) niitä kelejä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos :-) Jep, toivottavasti pääsee mahdollisimman pian taas käyttämään, en malttais millään odottaa!

      Poista
  6. Hei pakko kysyä sinulta kun olet tilannut Louis Vuittonilta postitse tuon laukun. Tilasin itsekin Helsingin Louis Vuittonilta laukun tänne pohjoiseen, ja oli kyllä hirveän homman takana :c Sähläsivät siellä ja jouduin soittamaan monta kertaa että muistivat edes laittaa laskun sähköpostiini...No, lasku on maksettu jo päiviä sitten, eikä mitään ole kuulunut laukuista, vaikka rahat olen siirtänyt jo heidän tililleen. En ole saanut mitään lähetysvarmennusta tai ilmoitusta siitä että laukut on lähetetty. Pitäisikö minun saada tällainen varmennus vai lähettävätkö he laukut automaattisesti kun ne on maksettu? En ole ennen heiltä tilannut joten en tiedä. Kiitos jos voit vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se puhelimella tilaaminen on kyllä kieltämättä vähän hankalaa ja mäkin jouduin odottelemaan pari päivää ennenkuin sieltä soitettiin takaisin ja pääsin tekemään varsinaisen tilauksen. Tosta laskujutusta en osaa sanoa kun itse maksoin luottokortilla, mutta mulla ei ainakaan tullut mitään varmennusta vaan laukku lähetettiin heti sen maksettuani ja oli perillä muutamassa päivässä :) Kannattaa varmaan odotella vielä pari päivää ja jos laukkua ei vieläkään näy niin sitten vaan soittoa Vuittonille! Toivottavasti saat pian laukkusi kotiin! :)

      Poista
  7. Voi ompa ihana asu :) Oma Azur Pochettenikin on nyt kevään mittaan päässyt taas piiitkän tauon jälkeen käyttöön, se on kyllä ihanan raikas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos hirmuisesti! :)♡ Mäkin miellän azur pocheten erityisesti kevät/kesälaukuksi, vaikka ihana se on tietysti talvellakin! Kohta mulla onkin sitten pochettekaksoset, löysin nimittäin huuto.netistä lähes käyttämättömän monogram-kuosisen ihanuuden ja pakkohan se oli sieltä vihdoin kotiuttaa.. :)

      Poista