maanantai 10. maaliskuuta 2014

Grey & Leather

 
 hame H&M paita H&M hattu Global aurinkolasit H&M laukku Michael Kors kengät H&M

Ja just kun mä menin puhumaan, että varmasti tulee näkymään enemmän värikkäitä asuja mun päällä... No, kyllä ne vielä jossain vaiheessa tulee!
 Olen jo pitkään halunnut yhdistää tuon viime vuonna H&M:stä ostetun tekonahkahameen harmaan collegepaidan kanssa. Käytän todella harvoin hametta (tätäkään kyseistä hamosta en oo käyttänyt kertaakaan, jos halloween-asua ei lasketa :D) ja vielä harvemmin harmaata väriä, joten tämä yhdistelmä oli aika yllättävä valinta multa, mutta niinhän sitä sanotaan että vaihtelu virkistää :) Mä vaan olen sitä mieltä, että nahkahame ja collegepaita sopivat hirmu hyvin yhteen! Kultayksityiskohtia ja lörppölierihattu vielä vähän piristämään kokonaisuutta ja tadaa, synkkä kevätasu on valmis.
Täytyy sanoa että nahkahame näyttää kyllä mun mielestä yllättävän kivalta, täytyypä varmaan useammin vetäistä sukkahousut jalkaan ja hame päälle ja poistua siltä omalta ainaiselta (housu)mukavuusalueelta!

Mitäs te sanotte asusta, peukku ylös vai alas? :)

6 kommenttia:

  1. Ihanan rohkee asu!!! Ja erilainen ei sellainen "normi":D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon emilia! :) Hihi jep, välillä on kiva testailla tollasta wnb-fashionista-tyyliä :p

      Poista
  2. todella kiva asu, ihanan erilainen ja persoonallinen! sopii sulle kuin nakutettu! sä kyllä taidat näiden vaatteiden yhdistelyn, olen niin kateellinen kun itse on vähän hakusessa:/ mutta upealta näyttää!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kommentti, kiitos hirmuisesti <3 Ja älä suotta oo kateellinen, mullakin on toodella usein vaatekriisejä ja tuntuu ettei mikään asu tai vaate oo hyvä ja tekee vaan mieli lähteä pihalle nakuna kun kaikki vaatteet ärsyttää :D Enkä kyllä usko millään että oot ihan toivoton tapaus vaatteiden yhdistelyssä, luota vaan rohkeasti omaan makuusi niin hyvä tulee :) Niin ja täällä blogissahan on kymmeniä ja taas kymmeniä asukuvia, joista voi tietenkin ammentaa inspiraatiota, jos tyylisi osuu yksiin omani kanssa!

      Poista
  3. missä käytit tota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää apua, mitäs mä teinkään tona päivänä?! :D en varmaan mitään erityisen ihmeellistä(?) eli ihan arkiasuna siis käytin :) Koulussa en käyttänyt, sillä mulla ei ole koulua. Jos olisi ollut niin olisin ton asun laittanut, tosin ilman hattua, koska sitä ei oikein voi koulussa pitää!

      Poista