perjantai 28. helmikuuta 2014

Syksy/talvi juhla-asuja

 Noniin, nyt tulisi sitten näitä mun kokoamia esimerkkiasuja :) Suurimmassa osassa näistä on housut (koska suosin itse yleensä housuja), mutta tottakai ne voisi korvata missä vain asussa myös hameella!

Untitled #45
 1. Kuten viime postauksessa sanoinkin, rennot leopardihousutkin toimivat hyvin myös juhlapukeutumisessa. Tämä asu on "testattu" myös ihan oikeasti, ja pääsee muuten aivan varmasti käyttöön jossain vaiheessa!
Untitled #44
 2. Yhdet lempiväreistäni; tummansininen ja puuteri, sopivat mun mielestä täydellisesti toisiinsa. Tällainen yksinkertainen mekkoasu olisi nappivalinta johonkin vähän hienompaan tilaisuuteen.

 Untitled #43
3. Pinkki pusero tuo ihanasti keväistä väriä muuten neutraaliin asuun ja piristää kokonaisuutta. Tuo paita lähti muuten juuri tänään tilaukseen, joten saa nähdä miten sen yhdistän sitten ihan oikeissa asuissa!
 
 Untitled #38
4. Naisellisen pehmeä puuteri yhdistettynä edgympiin juttuihin, kuten tekonahkaan ja niitteihin - toimii todellakin!
 Untitled #42
 5. Pirteä neonkeltainen clutch on mustavalkoisen asun väriläiskä ja hopeiset roikkuvat korvakorut tuovat ripauksen glamouria kokonaisuuteen.
 Untitled #41
 6. Tämä asu saattaa olla monen silmään liiankin rouhea, mutta itse kyllä tykkään tästä kokonaisuudesta. Ehdottomasti asennemimmin asu!
 Untitled #40
7. Naisellinen ja kaunis asu, joka toimii aina. Runsas röyhelöpaita sopii täydellisesti yhteen tiukan kynähameen kanssa ja kauniit asusteet kruunaavat klassisen tyylin.
 Untitled #39
 8. Punaisen ja beigen sävyjä kauniisti yhdistelevä kokonaisuus toimii mun silmään todella kivasti, ja varsinkin nuo leokengät vievät tämän asun ihan uusiin sfääreihin!

 Ja sitten tuttu kysymys teille: mikä asu/asut olivat teidän suosikkejanne? :)

6 kommenttia:

  1. tää auttoi mua tosi paljon! aivan ihania yhdistelmiä <3 en ole oikeen koskaan tiennyt mitä juhliin voisin laittaa päälle, mutta se ongelma on nyt ratkaistu! kiitos paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla! :) Eipä kestä, ihanaa jos voin olla avuksi <3

      Poista
  2. näistä oli apua, kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Tuo kolmas asu on kyl niin ihana! Ja ku tuo paita on niin ihanan pirtee ja noi louboutinit kruunaa ton asun<3 ja tuo missä on nuo ylipolvensaappaat kolahti muhun ihan kybällä!(: aivan ihana postaus niin paljon hyödyllisiä vinkkejä niinkuin siinä edellisessäkin postauksessa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja kiva kuulla että asuista löytyi suosikkeja! :) Toi kolmosasu on kyllä yksi munkin lemppareista, niin kivan raikas kokonaisuus!

      Poista