keskiviikko 26. helmikuuta 2014

It's video time!

Siinä mä taas olen videolla pällistelemässä ja jonninjoutavia pölöttämässä. Näprään hiuksiani enemmän kuin laki sallii mutta älkää antako sen häiritä :D Myös videon loppu on taas vähän töksähtävä, sorry guys, en pystynyt parempaan tuolla youtuben leikkaustyökalulla..

Niin ja laittakaa taas ihmeessä videoon HD-laatu niin on vähän mukavampi katsella! :)

12 kommenttia:

  1. Oiii niin ihana video!!!<3 just ihana tollanen höpötysvideo! Ja sun hiukset on kyl niin ihanat<33 ja sama täälkipääs et jos ois aikaa nii ei saa mitää aikaseks! Niin ärsyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos paljon <3:) Toi saamattomuus on kyllä oikeesti todella ärsyttävää! :D

      Poista
  2. Oii ootan innolla tota juhla-asupostausta! :) kolmaskin halukas on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua älkää nyt odottako sitten liikoja! :D Esittelen siinä siis (polyvoren avulla) mun juhla/iltatyylin peruselementtejä ja oon koonnut niitä käyttäen sitten muutamia esimerkkiasuja :) Yritän tämän tai ensi viikon aikana saada postauksen tänne!

      Poista
  3. Sulle on kiva aina pistää kommenttia kun vastaat pitkästi ja positiivisesti! Mäkin ootan tota juhla-asu juttua, kyllä siitä varmasti kiva tulee ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, teidän kommentit on aina niin kivoja ja ihania että väkisinkin tulee iloisia vastauksia :) Kiva kuulla että sitä juhla-asupostausta odotetaan noin innokkaasti, toivottavasti joku saa siitä sitten edes vähän inspiraatiota tai vinkkejä!

      Poista
  4. Ainakun oon kipeenä on pakko saada tabletti käteen ja ruokaa viereen ja eikun lukemaan näitä postauksia! :) tehoaa ainakin mulla, tulee aina parempi olo vaikka olis migreeni! kiitos tosi paljon että pidät tätä blogia! <3 oot huikee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, ihan mahtavaa että tämä blogi pystyy tuottamaan hyvää mieltä ja oloa!! :) Kiitos itsellesi, että kommentoit ja piristit mun päivääni, teille mä tätä hommaa teen <3

      Poista
  5. omg juhla-asupostaus! en jaksa oottaa että sellanen tulee, ja mulla on tulossa kaverin häät tässä viikonloppuna joten olisi kiva jos antaisit ihan tässä siistin pukeutumisen vinkkejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha juu semmonen on tulossa :) Ömm vähän hankalaa neuvoa kun en tiedä millasia vaatteita sulta löytyy, mutta itse ehkä laittaisin jotain yksinkertaista, joko kivan mekon tai sitten kauniin puseron ja hameen/ kauniin puseron ja siistit housut. Kivoja värejä voisi olla esim. beige, tummansininen, burgundynpunainen ja puuteriroosa :) Hiukset kiharalle ja kauniit asusteet niin avot!

      Toivottavasti näistä nyt oli edes pikkuisen apua, tosiaan vähän hankala neuvoa kun en sun tyyliä tai vaatteita oikein tunne, mutta jotain tuollaista mä ainakin itse varmaan laittaisin! :)

      Poista
    2. mulla on aika samantyylinen style kun sulla ja noi kuulostaa tosi hyviltä! :) meen huomenna asua ostamaan toivottavasti noita värejä löytyy!

      Poista
    3. Aa okei no hyvä :) Onnea etsintöihin, eiköhän sieltä jotain löydy! ^^

      Poista