torstai 20. helmikuuta 2014

Abiristeilyä ja muuta

1 Ehdottomasti paras paita rentoihin päiviin
2 Täällä blogissakin jo esitelty liiviasu
3 Lauantai-illan asua. Mulla on ulos lähtiessä aina ihan hirveät asukriisit ja tuntuu, ettei mulla oikeesti oo yhtään mitään "hienompaa" päällepantavaa. Päädynkin aina johonkin tosi tylsään kokonaisuuteen, kuten tuollakin kerralla. :D Ääh, mä tarvitsen uusia kivoja vaatteita!
4 Ihana uusi piponen :)
2 Mä oon näiden ruokahimojeni kanssa oikeasti pahempi kuin raskaana oleva nainen... Tällä kertaa aloin himoitsemaan juuri tuota tietyn merkin kreikkalaista valmissalaattia, jota oon viimeksi syönyt joskus kesällä xd Mutta oli kyllä kieltämättä juuri niin hyvää kuin muistelinkin! Suosittelen tota salaattia ehdottomasti, ei oo pahan hintainenkaan valmissalaatiksi, vaan 4e :)
3 Myös kanakori on pyörinyt aika pitkään mielessä, joten olihan sellainen sitten Robertsissa otettava kun käytiin Karismassa viime viikolla. Toi oli kyllä valitettavasti hirvein kanakori minkä oon ikinä syönyt.. Psst, parhaat kanakorit saa Shelliltä, ai jumantsuide se on hyvää!!
4 Perus arkilook viimeaikoina.. Kollarit on kyllä hands down paras keksintö ikinä.
1 No sitten ne penkkarit! Mulla ei kovin hyviä kuvia penkkareista ole, mutta olin tosiaan tommoinen alppityttö kuten kuvasta hieman näkyy :) Penkkarit sujui mukavasti ja varsinkin abigaalaan oon tosi tyytyväinen! Me abit oltiin nähty paljon vaivaa ja mun mielestä se kyllä näkyikin.
2 Valmiina laivalle lähtöön!! Mun kaikki kimpsut ja kampsut mahtui tosiaan nätisti Jet Set Toteen, ja olin oikein ylpeä itsestäni kun en ottanut mitään ylimääräistä mukaan. Olisi ehkä kuitenkin kannattanut, sillä esimerkiksi mun ainoat (ja vielä vaaleat) housut menivät tottakai jo bussissa likaisiksi. No, ei niitä tahroja tainnut kukaan silloin illalla enää huomata..
3 Ai mitenniin neljän tytön hytti?! :D
4 Olin odottanut tuota buffetia tosi innoissani, sillä viimeksi laivalla (silloin kyseessä oli tosin ruotsinlaiva) buffet oli aivan taivaallinen ja muistelen sitä vieläkin kuola valuen. Tällä kertaa ruoka oli kuitenkin hinta-laatysuhteeltaan iso pettymys :(
1 Tultiin Siljan kanssa yöllä baarista hetkeksi hyttiin syömään sipsiä (hahaha parasta :D) ja mä näköjään jossain vaiheessa nappasin tällaisen hienon selfien. Laivalla en hirveästi kuvia loppujen lopuksi edes napsinut, sillä esimerkiksi mun asussa tai lookissa muutenkaan ei ollut hirveästi kehumista..
2 Noniin ja risteilyltä selvitty! Mun veli oli Thaimaassa reppureissulla kuukauden kavereidensa kanssa, ja myös hänen tyttöystävänsä matkusti sinne pariksi viikoksi. He saapuivat Suomeen samana päivänä kun mäkin saavuin risteilyltä ja sain tuliaisiksi korvakoruja ja nämä söpöt VS:n minivartalosuihkeet. Eikö olekin söpöjä?!
3 Lontoo throwback <3 Mulla on taas iskenyt matkakuume. Ollaan jo pitkään suunniteltu lähtevämme Kostin kanssa keväällä jonnekkin lämpimään, ja mä ajattelin kohta alkaa jo katselemaan matkoja :) Kohteella ei oo oikeastaan mitään väliä, kunhan on lämmintä ja matka on edullinen!
4 Kuten sanoinkin, kävin eilen Lahdessa asioilla, ja kolusin samalla myös muutamat kaupat läpi. Näissä kollareissa rakastuin tohon pinkkiin tekstiin (ihana!), mutta jätin pökät kuitenkin ostamatta, sillä jotenkin ne eivät olleet päällä kuitenkaan niin kivat. Musta oikeasti tuntuu, etten löydä enää nykyään kaupoista mitään. En tiedä onko tää joku ohimenevä juttu vai mikä, mutta jo jonkin aikaa oon lähtenyt kaupoista tyhjin käsin kerta toisensa jälkeen. Typerää "valittaa" tällaisesta asiasta, tottakai toi on kuitenkin pohjimmiltaan vaan hyvä asia, rahathan siinä säästyy:) Tuntuu vaan niin hassulta, ettei sieltä kertakaikkiaan meinaa löytyä mitään!

2 kommenttia:

  1. Oi kun kiva postaus!<3 pääsee hyvin "sisälle" sun elämään:D mulla on ollu vähän samantyylistä ongelmaa tuon kauppojen kaa ku en löydä sieltä mitään.. Varsinkin jos on sellainen shoppailufiilis ja ei löydä mitään nii sit kyl ärsyttää ihan hulluna! Näi by the way onks tuon jet setin hihnat hanganneet tai onks siinä ollu huonoja juttuja?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että nämä kännykkäkuvapostauksetkin ovat mieleisiä :) Nää on tosiaan vähän tällainen kurkkaus mun arkeen ja näiden kautta jaan semmoisia juttuja, mitkä muuten välttämättä eivät tänne blogiin pääsisi ollenkaan. Jet Setin kanssa ei oo ollut mitään ongelmia eikä mun mielestä noi hihnat hankaa mitenkään. Laukkua on painavanakin yllättävän hyvä kantaa, vaikka hihnat tosiaan ovat aika kapoiset! :)

      Poista