maanantai 13. tammikuuta 2014

The lovely Tove

 
Tälläisissä vetimissä meikäläinen pyöri lauantaina Lahdessa, kun käytiin perheen kanssa Mamma Mariassa syömässä ja kierreltiin äitin kanssa parit kaupat. Päälle valikoitui tummansinistä ja beigeä, takiksi punainen Tove-parka ja olalle keikkumaan tottakai uusi Pochette :)
Jotenkin tykkään näistä tämän postauksen kuvista tosi paljon, eivät ne siis mitenkään kuvauksellisesti ole tosiaankaan ihmeellisiä, mutta kyllä toi valkoinen raikas tausta vaan jaksaa riemastuttaa tämän piiiitkän synkkyyden jälkeen! Myös toi kirkkaanpunainen takki on mun mielestä ihanan pirtsakka väriläiskä, ja näitä kuvia katsellessani rupesinkin taas miettimään, miksi ihmeessä mä en käytä tuota punaista Tovea useammin?!

8 kommenttia:

  1. Oii mitkä hiukset sulla on! :) Ihanan klassisia ja kauniita vaatteita, rakastuin sun blogiin :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Toi on kyllä kiva, pitäis ehdottomasti käyttää useammin! :)

      Poista
  3. Suloinen blogi :) Näyttääpä tuo Damier Azur Pochette kivalta punaisen talvitakin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Mustakin ne toimii kyllä jotenkin tosi kivasti yhdessä! Tuo Pochette tuo semmoista pientä "piristystä" asuun kuin asuun vaaleilla väreillään! :)

      Poista
  4. Mistä toi punanen parkatakki on ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Jeane Blush-merkkinen ja ostettu nelly.comista joskus kolme vuotta sitten :) Tota samaa takkia on ollut monena vuonna nellyllä myynnissä mutta vaan Leah-nimellä, jota tosin ei mun mielestä ollut punaisena. Kannattaa kuitenkin käydä kurkkimassa jos sinne tulee takkia lisää ja samalla uusia värejä!

      Poista