maanantai 20. tammikuuta 2014

January phonepics

 1 1.1 Meillä tuli tosiaan 3 vuotta täyteen Kostin kanssa :) Kyllä, alettiin seurustelemaan 1.1.11 :D Aika on mennyt ihan uskomattoman nopeasti ja tuntuu oikeasti tosi hullulta että ollaan oltu yhdessä jo näin kauan! Kyllä mulla vaan on valehtelematta maailman paras ja rakkain poikaystävä. <3
2 Uudenvuoden skumppakilistelyt
3 Saimme silloin vähän aikaa sitten Helsingissä käydessämme tädiltäni joitain vanhoja tavaroita, joita hän ei pystynyt säilyttämään tai ei itse tarvinut. Sieltä tavaroiden joukosta paljastui myös tämä upea, nyt jo edesmenneelle mummilleni (jota en valitettavasti ikinä kerennyt tapaamaan :( ), kuulunut vanha kattokruunu. Olen jo pitkään etsiskellyt kivaa kattokruunua huoneeseeni, ja olinkin iskenyt silmäni erääseen yksilöön Clas Ohlsonilla. Nyt sain kuitenkin juuri sopivasti itselleni upean, tsiljoona kertaa Clas Ohlsonin versiota kauniimman kattokruunun, ja vielä ihan ilmaiseksi! Mun mielestä on jotenkin ihanaa, että mulla on nyt edes joku "muisto" Lahja-mummista, kun en tosiaan häntä ikinä kerennyt valitettavasti näkemään.
4 Uudenvuoden hurjat jättitähtisadetikut.. Hassua, että pari viikkoa sitten ulkona pärjäsi vielä tekoturkistakilla, nyt kun se ei tulisi kysymykseenkään..
 1 Aina on hyvä paikka napata kuva.. Tällä kertaa Trion parkkihallissa
 2 Lahdessa kun oltiin niin tottakai oli pakko käydä ostamassa karkkia filmarista, nam!
3 Ja jälleen kerran mun lempparikiinalaisessa :D Käsi ylös ketä kyllästyttää jo nämä kuvat o/
4 Ihana <3
1 Muistelin instagramissa lähes vuosi sitten vietettyä vanhojentanssipäivää ja tuota mun mekkoa. Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että tuo mekko on aivan jumalaisen ihana, enkä kyllä muuttaisi yhtään mitään mun vanhojentanssilookista :)
2 Käytiin kaverini kanssa ikeassa ja siellä tulikin kierreltyä ihan antaumuksella, mulla kun viime käynnistäkin on jo kulunut jonkin aikaa. Mun ostoskassi näytti kyllä niin emmimäiseltä, että :D Valkoista, pörröistä ja pehmeää, love it!
3 Tottakai käytiin myös syömässä shoppailun lomassa, mutta lautaselle ei tosin päätynyt Ikean kuuluisia lihapullia (ihan ymmärrettävää sillä vihaan valmislihapullia). Vähän ankean näköistähän tuo on, mutta ihan hyvää ja ainakin sai masut täyteen :)
4 Ihanuus saapui kotiin
1 Ja sitten, taas Lahdessa..
2 Mulle iski taas vähän aikaa sitten himo. Tällä kertaa sitruunasorbettiin. Ja kuten oon varmaan täälläkin sanonut, silloin kun mulle se himo iskee, mun on yksinkertaisesti saatava sitä himoittua asia. Ei onneksi tarvinut pelkän sitruunasorbetin takia Lahteen lähteä, vaan sinne oli kyllä muutakin asiaa :D
3 Koko perheen voimin syömässä Mamma Mariassa
4 Ja tottakai tieni vei taas karkkikauppaan.. Tällä kertaa Makuuniin, ja voi vitsi miten mä innostuin kun siellä oli noita yksittäispakattuja täytepurkkia! Kuvasta nyt ei oikein näe, mutta toi pussi oli aivan täynnä tavaraa, ja n. 80% niistä noita erilaisia purkkia.. Söin muuten ne kaikki purkat yhdessä päivässä. Not kidding.
1 Sininen hetki iltapäiväkävelyllä
2 Ihana Masi-murmeli
3 Hyi yök, noita loskakelejä ei oo kyllä tipan tippaa ikävä..
4 Vaatimattomat leffaeväät á la Emmi
 1 Ette uskokkaan miten iloiseksi toi aurinko mut (ja varmasti kaikki muutkin) saa! Tuolla ulkona on aivan upean näköistä ja ihanan valoisaa :) Ulos on ilo lähteä näillä keleillä, eikä edes pakkanen haittaa kun vaan pukee tarpeeksi päälle!
2 Kaikilta löytyy varmaan kotoa tuollainen piikkimatto, olihan se joulun 2011(?) ehdoton hittituote :D Eri asia onkin sitten, kuka niitä enää käyttää sen viikon kestäneen alkuhuuman jälkeen.. Mä tykkään kuitenkin kovasti tuosta matosta, ja sillä makailu on mun mielestä tosi rentouttavaa :)
3 Ja taas uudestaan siellä samassa lempparikiinalaisessa buffetruokia mättämässä.. Mulla on varmaan joka kerta kollaaseissa lähes identtisiä kuvia tuolta kiinalaisesta xd Nyt aattelinkin pitää vähän taukoa ettei mulla ala kiinalainen tulemaan korvista ulos, ja jos lähden ulos syömään, suuntaan jonnekkin muualle.. Saas nähdä kauan tää kiinalaistauko kestää...
4 Erään päivän kouluasu, josta on tulossa myös kunnon asukuvia myöhemmin. Eihän tuossa asussa oikeasti mitään ihmeellistä ole, mutta kun ne asukuvat otettiin niin laitetaan nyt sitten!

Huhhuh, tulipa ennätyspitkä kännykkäkuvapostaus! Toivottavasti edes joku jaksoi lukeakin.. Muutama kuva olisi vielä ollut mutta jätetään ne sitten seuraavaksi kerraksi :)

7 kommenttia:

  1. Yhellä tyypillä on tänä vuonna samanlainen wanhojen mekko :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulinkin itse asiassa tosta jotain jo aiemmin. Vähän kummallistahan se on, sillä toi on vielä vähän tommoinen "harvinaisempi" malli mustine yläosineen. Mutta minkäs sille mahtaa jos joku on päättänyt samanlaisen hankkia.. Toivottavasti on sitten edes erivärinen tuo helmaosa!

      Poista
  2. Onnittelut vuosipäivän johdosta teille!! :) huippu juttu! Meillä on just samanlainen kattokruunu, ehkä aavistuksen pyöreämpi mutta muuten just sama :) se on kyllä nätti! Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen kerran ihanasta kommentista, ja kiitokset meiltä molemmilta♡ Aijaa, osaatko sanoa mistä teidän kattokruunu on hankittu? :) Ihana ja todella kaunis se on kyllä, ja todella hyvässä kunnossa säilynyt kun ikää löytyy tuolta mun yksilöltä kuitenkin jo monta kymmentä vuotta!

      Aurinkoista viikon alkua sinne myös :)

      Poista
  3. Tiina Eliisa on lisännyt kommentin tekstiisi "January phonepics":

    Meidän lamppu löydettiin kerran kirpputorilta! :) siis ihan mieletön löytö oli. Ei jääty yhtään empimään ku nähtiin se ihanuus roikkumassa siellä. Ja on tosiaan just tuota sarjaa :) Mistä lie on matkansa sinne tehnyt, mutta vanha se varmasti on. :))
    -------------------------------------------------------------------
    Aarghh hitto vie onnistuin taas nakkisormineni poistamaan ton alkuperäisen kommentin, anteeksi kömmähdykseni:( Mulla tulee aina kommenteista ilmoitus puhelimeen sähköpostiin ja siinä on julkaise- ja poista-kohdat petollisesti allekkain...

    Hassua, että tuo sama lamppukaunotar on meillä molemmilla second handina saatu tai löydetty! :) Ehkä sen alkuperäinen ostopaikka kuuluukin jäädä mysteeriksi.. ;) Teillä on kyllä kaynyt hyvä tuuri kun olette lampun kirpparilta bonganneet! Mahtava löytö tosiaan :)

    VastaaPoista
  4. Mistä tuo sun vanhojentanssimekko on ostettu?:) Mietin vain että pitäisi ruveta joltai sivustolta kattelemaan mekkoa ens vuodelle, ei nyt ihan tuollaista mutta jotain ton tyyppistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mekko on jenjenhouselta tilattu (mekot tulevat kiinasta, ellen ihan väärässä ole) :) Jenjenhousella on todella laaja valikoima kivoja ja Suomen hintoihin verrattuna edullisia mekkoja, eli suosittelen kyllä tsekkaamaan! Kokojuttujen kanssa kannattaa tosin olla tarkkana, mä tilasin tuon mun mekon "mittatilaustyönä" omien mittojeni mukaan (mittasin itse) ja mekko oli tooodella iso, mikä oli iso ongelma, sillä tuossa ei ole nyöritystä vaan vetoketju. Mekko saatiin kyllä pienennettyä sopivaksi ompelijalla, mutta kannattaa miettiä kokojutut tarkasti :)

      Poista