lauantai 4. tammikuuta 2014

Lady Black

 
 
Tämä kuvissa näkyvä kokomusta asu on ollut mulla käytössä moneenkin kertaan, mutta sitä ei ole tainnut vielä näkyä kunnolla täällä blogin puolella. Tuo Primarkin musta tekoturkis/tekonahka-takki on päässyt kovaan käyttään ja olen kyllä todella tyytyväinen että sen sieltä päätin hankkia! Joka kerta kun olen tuota karvatakkia käyttänyt, on asu ollut jostain syystä kokomusta :D Tohon rouheaan takkiin sopii vaan mun mielestä paremmin tommoinen vähän "synkempi" tyyli. 
 Alunperin asuun ei kuulunut hattua, mutta kuvaillessamme sain idean testata hattua asun lisäksi, ja mun mielestä kyllä toimi ihan kivasti! Vaikka hattu mielletään helposti todella naiselliseksi asiusteeksi, sopii se mun mielestä tollaiseen vähän edgympään lookkiinkin :)
 Mitäs te ootte mieltä mun synkistelyasusta?

8 kommenttia:

  1. Vitsit epäreilua kun siellä on vähän lunta, heti on niin paljon valoisamman näköistä ulkona, täällä ei oo kyllä tietookaan! :-D Ja nätti asu jälleen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, lumi tekee kyllä heti kaiken niiin paljon kivemman näköseksi! Valitettavasti toikin lumi on jo sulanut pois ja nyt tuolla on taas ihan mustaa plaah.. :( Ja kiitoskiitos! :-)

      Poista
  2. Löysin sattumalta sun blogin ja tykästyin heti - joten sait uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät <3 Tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  3. Toi hattu sopii tohon asuun kun valettu! Hyvin tasapainottaa tolla naisellisuudellaan tota synkkää tyyliä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä se sopii tuohon asuun jotenkin tosi kivasti! :) Mukava kuulla että muidenkin silmään näyttää hyvältä!

      Poista
  4. Sun hiukset on i-h-a-n-a-t ! Näyttää niin hyväkuntosilta ja pitkiltä :) voi ku mullaki olis tollaset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirmu paljon :) Mutta kyllä multakin kaksihaaraisia löytyy, ja välillä tekee vaan mieli ajaa koko pää kaljuksi kun toi reuhka turhauttaa.. :D
      Alat vaan kasvattamaan niin kyllä se siitä, hitaasti mutta varmasti! :)

      Poista