lauantai 25. tammikuuta 2014

All black with light beige

 takki H&M, housut Dr. Denim, huivi H&M, laukku Louis Vuitton, kello Michael Kors, hanskat H&M, saappaat Supertrash

 Moikka ja ihanaa lauantaiaamupäivää! Ai vitsi miten iloinen mä oon siitä, että toi pakkanen on vihdoin laskenut siedettäviin lukemiin, ja tällä hetkellä mittari taitaapi näyttää kahdeksaa pakkasastetta :) Pieni ero eilisen yli kahteenkymmeneen pakkasasteeseen.. Käytiin eilen illalla mun synttäreiden kunniaksi Lahdessa Amarillossa syömässä, ja vaikka käveltiin autolta ravintolaan vain ehkä noin 300 metriä, mä olin niin uskomattoman jäässä että hyvä kun pystyin edes puhumaan. Toinen ihana asia mistä ilahduin tänään oli se, että päivä tosiaan pitenee jo hurjaa vauhtia! Selvittelin asiaa netistä, ja Helmikuun alussa päivä on pidentynyt jo niin paljon, että aurinko laskee vasta viiden aikoihin, ja tiedättekös mitä se sitten meinaa? No rutkasti lisää asukuvia tänne blogiin, jee! Hahah no mutta nyt ollaan varmasti puhuttu tarpeeksi sääjutuista :D Musta on vaan niin ihanaa, että nyt pääsee ottamaan taas kunnolla asukuvia, kun valoakin riittää edes vähän pidempään :)

Niin, tuosta asustakin voisi tosiaan varmaan pari sanasta kertoa. Kuten näette, toodella yksinkertaista, mutta vitsit, musta toi oli jotenkin tosi kiva kokonaisuus! Juuri tuolla tavalla mä rakastan pukeutua, klassisia yksinkertaisia juttuja ja kauniit asusteet kruunaamaan kokonaisuuden. Kaivoin pitkästä aikaa huivikasasta tuon vaaleanbeigen kevyen huivin ja huomasin taas, miksi siitä niin kovasti tykkään. Jotenkin miellän sen ohuutensa vuoksi aina lämpimien kelien huiviksi, mutta nätisti se sopi myös tuohon asuun ja kylmillä keleillä käytettäväksi. 
Mulla tulee tosin mieleen yksi juttu, mikä tekisi tästä asusta kivemman, ja se olisi kultaiset napit takissa. Olen jo pitkään haaveillut kultanappisesta takista, mutta mitä järkeä on ostaa kultanappinen musta villakangastakki, kun multa musta villakangastakki jo löytyy? No, siitä sainkin sitten idean: nappien vaihtaminen! Nyt pitäisi enää löytää täydelliset kultaiset napit jostain, niin pääsisi nappeja vaihtamaan. Tuo takki saa varmasti aivan uuden ihanan ilmeen niiden nappien myötä.

Mitäs mieltä te olette asusta? 

Pssst! Laitoin nyt ensimmäistä kertaa tuohon asukuvien alle tuotteiden ostopaikat/merkit, onko tämä teidän mielestä hyvä juttu vai onko nuo tiedot teidän mielestänne ihan turhia? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä, niin tiedän laitanko tiedot ostopaikoista tulevaisuudessakin vai en :)

6 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana asu! Sopii sulle täydellisesti!(: onnittelut syntymäpäivän johdosta!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon♥ Tuossa asussa oli kieltämättä hyvä ollakkin, ja se tuntui "omalta" :) Kiitos myös synttärionnitteluista! :)

      Poista
  2. Täydellinen asu ihan väriyhdistelmää myöten! :) tykkään kovasti ja passaa sulle tosi hyvin. :) <3

    Hyvää viikonlopun jatkoa Kaunokainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, todella kiva kuulla että asusta on tykätty myös siellä ruudun toisella puolen! :)
      Kiitos samoin sinulle <3

      Poista
  3. Moikka! Todella kiva asun kokoinaisuus ja olis kyllä hyvä, jos laittaisit noi ostopaikat perään. :) Ja sit halyisin kysyy, kun huomasin intassasi että hankit sen mulberryn steck scarffin niin minkä hintanen se nyk. on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla mielipiteesi tuosta ostopaikka-asiasta :) Uskon, että tulen ostopaikat laittamaan jatkossakin! Ja joo, Mulberryn ihanuus saapui mulle eilen :) Hinta on tällä hetkellä 215e, mutta mä ostin second handina, joten sain hieman edullisemmin. Stay tuned, jos huivi kiinnostaa, sillä illemmalla on tulossa postausta aiheesta! :)

      Poista