maanantai 23. joulukuuta 2013

Some newbies

 Simppeli tummansininen neule Ginasta, jossa selkäpuolella söpö nappiyksityiskohta. Oon jo pitkään etsinyt tummansinistä perusneuletta, ja tässä yksilössä mä ihastuin värin lisäksi tuon pehmoiseen ja mukavaan materiaaliin. Tää neule onkin ollut päällä aikalailla koko ajan ostosta lähtien :D Kyllä, tälläkin hetkellä.. Se vaan on niin mukava!
 Kauniit korvakorut Kultajousesta. Mulla oli viime jouluna saatu kolmenkympin lahjakortti Kultajouseen käyttämättä, joten halusin käyttää sen pois ennenkuin se menisi vanhaksi. En osta oikeastaan ikinä mitään tollaisista kunnon koruliikkeistä, joten mulla oli hieman ongelmia pohtiessa, mitä tolla kolmellakympillä ostaisin. Siellä liikkeessä oli onneksi semmoinen hylly, missä oli vähän edullisempia "trendikoruja", ja sieltä bongasin noi ihanat korvikset. Tykkään tosi paljon tuollaisista klassisen kauniista korvakoruista, ja mulla on toisetkin noiden tyyliset, mutta jotenkin niitä ei vaan ikinä tule käytettyä. Nyt pitääkin tsempata tämän asian suhteen! Noiden korvisten lisäksi ostin lahjakortilla pari rannekorua.
Sitten toinen löytö Ginasta, valkoinen peplumtoppi pitsiyksityiskohdalla. Aika jännä muuten, että tällä kertaa löysin suurimman osan jutuista Ginasta, sillä yleensä musta tuntuu, etten löydä kyseisestä liikkeestä oikein mitään. Mutta niin, siitä topista. En oo ikinä ollut mikään suuri pitsin ystävä, mutta peplumia rakastan sitten senkin edestä. Päätin antaa topille mahdollisuuden ja nappasin sen mukaan sovituskoppiin. Ostopäätöksen sinetöikin sitten se, että toppi istui mun päälle kuin hansikas!

2 kommenttia:

  1. minkä kokonen se sun punainen takki on?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on XS :) Noissa on mun mielestä aika reilut koot, eli toi XS sopii hyvin myös S-kokoa käyttävälle (mulla vaihtelee koot juuri XS-S välillä)

      Poista