keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Puhelimen kätköistä

 Nyt ois pitkästä aikaa vuorossa taas kunnon puhelinkuvapostaus :) Tykkään itse kovasti näistä, sillä näiden kautta pystyy jotenkin paljon paremmin kertomaan, mitä sitä onkaan tullut puuhasteltua. Nyt näitä puhelinkuvia alkaa varmasti tulemaan taas enemmän, sillä kuvailuintokin on nyt kovempi kuin aikaisemmin, kiitos tuon uuden puhelimen. Tottakai mä oon tolla vanhallakin kuvaillut koko ajan, mutta kuvat vaan ovat esim. hämärällä olleet turhauttavan huonolaatuisia..
1. Uusia kuoria uuteen puhelimeen! Noi on mun mielestä aivan ihania kaikki, ja niin syötävän suloisia<3 Ei oo kuitenkaan varmaan vaikea arvata, että noi pupukuoret on lempparit..
2. Illanvietto-asua parin viikonlopun takaa. Kokomustassa mentiin taas ja tukka sai pitkästä aikaa olla tommoisella Lara Croft-letillä (:D) Toi on mun go to-kampaus silloin kun hiukset ovat likaiset, mutta ne haluaa kuitenkin laittaa jotenkin kivasti :)
3. Raita oli selvästi in..
4. Jee se tuli!
 1. Mun talven pelastaja, iki-ihana Tove-parka (tai parkat, myös mun punainen Tove on toki ihana!), joka pitää lämpimänä paukkupakkasillakin.
2. Joulufiilistelyä :) Ai että en vaan jaksa odottaa että joulu tulee, joulukuu on kyllä ehdottomasti vuoden ihaninta ja tunnelmallisinta aikaa!
3. Me-time with Cosmo
4. No tässä on nyt sitten se tekoturkistakki! Tämä asu oli muuten kovasti mieleeni, otettiin itse asiassa yhdet kunnon kuvatkin tästä, mutta ne eivät valitettavasti oikein onnistuneet :/ Pitää varmaan "lavastaa" tämä asu ja ottaa uudet kuvat joku päivä.
 1. Eilen otettiin koulun kanssa suunnaksi Helsinki ja Studia-messut. Musta tuntui, että noi messut vaan jotenkin ahdisti mua entistä enemmän, sillä en oikein vieläkään tiedä varmasti minne haluaisin lähteä opiskelemaan.. Ihan kiinnostavaa ja mukavaa tuolla messuilla oli kuitenkin, ja nappailtiinkin kassit täyteen eri koulujen esitteitä ja lappusia :) (ja tietenkin karkkia ja ilmaiskrääsää, parasta messuissa!)
2. Välillä mä kyllä oikeasti mietin mitä ton pöhkön päässä liikkuu.. Tällä kertaa Masi halusi lähteä näköjään H&M-palautuksen mukaan :D Tällä viikolla se on myös esimerkiksi tuijottanut 20 minuuttia takan seinää, nenä noin sentin päässä seinästä..? Lisäksi tietenkin päivittäiset juoksuhepuli-sekoilut. Ihana pikku hömppä!
 3. Details.
4. Muistaako kukaan edes enää sitä, että mun piti viedä tavaroita sinne kirpparille? Tosiaan, silloin aikoja sitten kun olisin pöydän varannut, kerrottiin kirpparilta, että kaikki pöydät olivat varattu piitkäksi aikaa eteenpäin. No, nyt sitten saatiin vihdoin ja viimein pöytä, ja tavaratkin ovat nyt jo kasseissa hinnoiteltuina :) Meillä on siis pöytä 13-21.12, mutta kerron tästä kirppariasiasta sitten vielä tarkempaa tietoa lähempänä!
1. Mulle iski pari päivää sitten kauhea mökki-ikävä, josta jo instagramissa avauduinkin. Nyt mikään ei vaan olisi ihanampaa kuin kesä ja mökki ja uiminen, mutta niinhän se aina menee, että sitä tahtoo, mitä ei voi saada. Nyt mä koetankin siis vaan nauttia enkä vaan koeta, vaan nautin tästä ihanasta joulukuusta, ja fiilistellä kauniin lumisia maisemia ja ihania jouluvaloja :)
2. Mä rakastan kaikkea tuoksuvaa. Erityisesti, jos se tuoksuu vaniljalta. Tottakai oli siis pakko saada huumaavasti vaniljalta tuoksuvia tuoksukynttilöitä, kun sellaisia Lidlin mainoslehtisestä bongasin. Mulla on pienimuotoinen (kröhöm..) pakkomielle haistella kaikkea. Lehtien ja kirjojen lisäksi erityisesti kaikkea tuoksuvaa. Tuoksukynttilät, hajuvedet, hyväntuoksuiset rasvat, you name it. Aina kun jotain tuoksuvaa on käsien ulottuvilla, on varmaa, että mä nuuskuttelen sitä. Sanomattakin on varmaan selvää, että näitäkin on tullut muutamaan otteeseen haisteltua..
3. Kun oltiin kierrelty Studia-messut läpi, mentiin istuskelemaan ja odottelemaan bussin lähtöä. Mun oli kuitenkin pakko käydä ostamassa Pizza Hutista pizzaslice, sillä se vaan näytti niin törkeän hyvältä (oon syönyt tollaisen ennenkin, joten tiesin, että siltä se myös maistuisi..) Ja oli kyllä aivan yhtä hyvää kuin muistelinkin.. Voi pojat, nytkin maistuis vaikka kokonainen tollainen pizza! Toi oli kyllä vaan aivan älyttömän rasvaista, se rasva ihan kirjaimellisesti valui tosta päältä sormille kun söi :D Cleaneatingia parhaimmillaan..
4. Päivän asu. Lämmintä, pehmeää ja karvaista :) Tuo Primarkin pörröliivi on kyllä ihana, mutta siitä lähtee vietävästi tuollaista ohutta nöyhtäkarvaa. Ei ne pari(sataa) karvaa suussa ja takissa nyt niin paha juttu ole..

6 kommenttia:

  1. Mistä toi tekoturkistakki on? aivan ihana <3

    VastaaPoista
  2. ihania kuoria!!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Heii! Mistä oot ostanu noi kuoret, ne on kivoja! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin söpöjä?! Noi on kaikki ebaysta! :)

      Poista