lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululoman kuulumisia


 1 Muistelin yhtä kesän lemppariasuista instagramissa :)
2 Tajusin vasta nyt, että mähän juuri esittelin tämän asun täällä blogissa (ja postauksessa oli juuri tuo samainen kuvakin), eli tätä kuvaa on toisinsanoen turhaakin turhempi laittaa enää näihin kollaaseihin. Oh well..
4 Nyt on joulukuu, mutta tuolla ulkona näyttää mun silmään ennemminkin keväältä :( Mä tahdon luntaaaaa!
1 Mulla melko harvoin nähtävä jättinutturasuttura
2 Toi oli siltä päivältä, milloin aamulla oli ihan hullu lumipyry, ja taivaan täydeltä satoi sellaisia kahden euron kolikon kokoisia lumihiutalemöykkyjä. Ihanaa! Mun oli pakko ottaa silloin videota, jotta voin fiilistellä tota ihanaa lumisadetta myöhemminkin :)
3 Käväistiin viime viikolla Lahdessa ja käytiin syömässä American style diner Pika Kievarissa (en muuten millään pysty ymmärtämään minkä takia ton paikan nimi on Pika Kievari, eikä yksinkertaisesti Pikakievari?? :D) Ihan kelpo paikka ja suosittelen kyllä käymään, saa ainakin hyvin rahoilleen vastinetta, noi hampparit ovat nimittäin ihan jättikokoisia!
4 Jouluaaton tonttutyttö kovin jouluisissa väreissä :) Voin kertoa että noi vaatteet lensi aika äkkiä kuvan ottamisen jälkeen nurkkaan, ja päälle vaihdoin ihan normaalit kotivaatteet (en nyt tosin mitään ihan ryöttäisimpiä pieruverkkareita, olihan sentään joulu..) Mä en ymmärrä miten jotkut jaksavat olla koko jouluaaton esimerkiksi mekossa tai muissa tosi juhlavissa vaatteissa, multa se ei ainakaan onnistuisi, oon sen verran mukavuudenhaluinen röhnääjä..
1 Joulupäivänä rauhallinen joulun viettely sai luvan riittää, ja suunnattiin Tukkijätkään. Ja huhhuh, niin oli suunnannut muutama muukin. Jonoa? Heinolassa?! Kyllä. Jouduttiin jonottelemaan yli puoli tuntia pihalla tihkusateessa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin, ilta oli mun mielestä tosi onnistunut ja hauskaa oli!
2 Illan asua. Mun asu oli omasta mielestäni tosi tylsä, eikä mikään mun suurin lemppari, mutta enhän mä alastikaan voinut lähteä. Olisin oikeasti halunnut laittaa tuon topin kanssa vaaleat housut, mutta sitten mun kengät, mustat ylipolvensaappaat, olisivat näyttäneet tyhmiltä (aaaargh, ballerinat olisivat ratkaisseet tämänKIN ongelman..) Hohhoijjaa, on mulla taas ihan kamalat ongelmat :D
3 And it's me again. Tämänkertaisissa kollaaseissa on muuten poikkeuksellisen paljon kuvia musta itsestäni, varsinkin näitä peilikuvia. Sorii..
4 Dagen efter-sapuskat mäkkärissä. En oikeesti edes tykkää mäkkisafkasta hirveästi, mutta se vaan oli helpoin vaihtoehto, ja halusin päästä käyttämään edes yhden niistä joulukalentesovelluksesta saamistani eduista. Bongatkaa kuvasta ilmainen dippi JES!
2 Kuten aina, sain äitiltä tänäkin vuonna pari pientä lahjaa (kännykän lisäksi), vaikka olin jälleen kerran nimenomaan sanonut, etten halua, enkä tarvitse, mitään lahjoja. Tosin tuo pikkuledeillä varustettu meikkipeili on kyllä kieltämättä ihan kätevä.
3 Eilen suunnattiin perheen kanssa Helsinkiin, käymään pitkästä aikaa isän siskon luona. Isän sisko asuu ihan Itiksen vieressä, joten olihan siellä sitten käytävä vähän kauppoja kiertelemässä. Itiksessä oli vielä kaikkia aivan ihania jouluvalotsydeemejä, kuten tämä poro :) Saanko tollasen mun pihalle kiitos?
4 Tädin ihana Kiki-koiruli :) Hassua, kun toinen on ulkonäöltään todella roteva ja monen mielestä varmasti vähän pelottavankin näköinen (johtuen rotuun liittyvistä enakkoluuloista), mutta luonteeltaan aivan ihana ja kilteistä kiltein koira :) Kiki-reppana itseasiassa aluksi ujosteli meitä kovasti!
1 Käytiin syömässä porukalla Itiksessä kiinalaisessa, ja teki kyllä ihan hyvää saada vähän vaihtelua jouluruokiin, vaikka ne niin ihania ovatkin.
2 Löysin Stockalta piitkään etsimäni täydellisen isolierisen lierihatun, ja vielä alennuksesta! Tuollainen hattu jakaa varmasti mielipiteitä, mutta mä tykkään siitä todella paljon, se tuo jotenkin heti niin paljon ilmettä ja tyylikkyyttä asuun :)
3 Ah, jungle juice bar <3 Niin hyvää, maistakaa ehdottomasti heidän smoothieitaan, jos ette vielä ole maistaneet! Rakastan napata smoothien tai vastaavan mukaan shoppaillessa, virkistää ihanasti ja kuten oon maininnutkin, rakastan kaikkea jäistä ja hedelmäistä..
4 Tarttuihan sieltä jotain mukaankin! En oikeastaan tykkää yhtään alennusmyynneistä, ja vihaan kaikkia niitä sotkuisia rekkejä ja pöytiä, joihin vaatteet on vain survaistu miten sattuu, ja ainoat löytyvät koot ovat XL ja XXL. Cubuksessa oli kuitenkin ihan mahtava alennus, kaikki tuotteet myymälässä -30%! Ei siis tarvinut penkoa alerättikasoja eikä pettyä huomatessaan, että kaikki kivat vaatteet ovat kuin ovatkin normaalihintaisia, vaan ihan kaikki tuotteet myymälässä olivat tosiaan sen -30%. Cubukselta löysinkin kolme kivaa paitaa, jotka jäivätkin ainoiksi vaateostoksiksi. Esittelen kaikki ostokset myöhemmin, kunhan kerkeän ne kuvailemaan :)

6 kommenttia:

  1. Taisit viime postauksella voivotella kun et oo noita valkosia farkkuja oikein löytänyt, niin nellyltä löytyy dr denimiltä, 2 siellä tais olla, oisko tyyliin plenty ja kissy :) En sit tiiä onko miten kokoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon käynytkin nellyllä pariin kertaan kurkkimassa muistaakseni kissyjä valkosena, mutta ei oo ollut kokoa :( Nyt oottelenkin peukut pystyssä että tulis pian! Kiva kun vinkkasit! :)

      Poista
  2. Heh mun on myönnettävä että selailin tässä yksi päivä sun blogisi kokonaan ja pakko sanoa että ihastelen sun tyyliäsi ihan hirmuisesti, osaat pukeutua niin hyvin :-) Nousit mun lempibloggaajien joukkoon ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsinpimpulat miten tälläseen voi ees vastata?! Kiitoksia hirmu paljon, aivan ihanasti sanottu <3 Ihan mahtava kunnia kuulua jonkun lempibloggaajiin, wau! :) Ja vielä hatunnosto siitä, että jaksoit selata koko blogin läpi haha! :D

      Poista
  3. Sulle passaa ihan älyttömän hyvin tuollainen iso nuttura!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3:) Voisin alkaa pitämään hiuksia useamminkin hiuksia tolleen nutturalla, oon vaan niin laiska väkertelemään mitään hiusjuttuja ja hiukset kiinni laittaessani päädyn yleensä siihen helpoimpaan ratkaisuun, perusponnariin.. :D

      Poista