maanantai 4. marraskuuta 2013

Packing plan ready!

 Muistattekos kun mä tässä postauksessa pohdiskelin, mitä juttuja sinne Lontooseen kannattaisi pakata? No, nyt mulla on lopullinen pakkaussuunnitelma mietittynä! Noihin kollaaseihin verrattuna mun matkalle otettavien vaatteiden määrä on ihan minimaalinen, mutta erittäin hyvä niin :) Yhteensä mulla on siis vain kuusi vaatekappaletta, täytyy sanoa, että oon ylpeä itsestäni!

 3 paitaa; valkoinen neule, musta teeppari ja kevyt valkoinen puuvillapaituli
 3 housut; vaaleanbeiget housut, mustat Dr. Denimit ja rennot leopardipöksyt
1 takki; musta tikkitakki
2 laukkua; ruskea ja musta Kors
 1 kengät; mustat bikerbootsit
Burgundynpunainen iso huivi, nahkahanskat ja lippis
Kello ja helmikorvakorut
London
 Siinä vielä kaikki jutut yhdessä kollaasissa. Kun vaatteita ja muita juttuja on matkalle otettava vähän, ehdottomasti tärkeintä on, että niitä voi vaivattomasti yhdistellä keskenään. Mulla nää kaikki jutut käy oikeastaan kaikkien kanssa, joten oon omasta mielestäni onnistunutkin aika hyvin tässä yhdistelyasiassa :) Tyytyväinen oon tietenkin myös tavaran vähäiseen määrään, sillä ainakin mun mielestä tuo on viiden päivän lomalle melko vähän (tai sitten oon vaan tottunut pakkaamaan aina liikaa hehe..) Ainoa probleema tässä mun pakkauspläänissä ovat nuo kengät. Kuten oon täälläkin maininnut, mulla ei oikeasti ole tällä hetkellä kovin hyvää syyskenkävalikoimaa, eikä oikeastaan yksiäkään kenkiä, millä olisi hyvä kävellä pitkiä matkoja. Luotankin nyt vaan siihen, että löydän sieltä melko pian uudet kengät/kenkiä, jotka voin sitten heittää jalkaan, eikä tarvitse noilla koko lomaa tallustella :)

2 kommenttia:

  1. Jee! tätä vähän odottelinkin, mulla on melkeen samanlaiset suunnitelmat omalle reissulle, mutta vaatetta tulee kyllä muutama paita enemmän mukaan, kun kahdeks viikoks oon lähdössä, pakko jättää ostoksille tilaa! Itelläni on vielä hirvee takkiongelma, toi on ihana toi sun tikkitakki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihanaa kuulla jos tästä on ollut pikkuisenkaan apua! :) Voih, pääsisinpä mäkin kahdeksi viikoksi.. Kiitoksia, mustakin toi takki on kyllä todella ihana, ehdottomasti mun lempitakkeja! :) Lontoosta oiskin tarkoituksena etsiä tikkitakkia tummansinisenä tai beigenä, kun suomesta ei noita tunnu löytyvän oikeasti mistään! :o

      Poista