maanantai 25. marraskuuta 2013

LONDON DAY 4

 Noniin, viimeistä Lontoo-päivä-postausta viedään! :)

 Vielä viimeiset Primark-shoppailut..
..Ja haikeat silmäykset Selfridgesin suuntaan.
Perillä päivän pääkohteessa! Victoria's Secret here I come!
Näyteikkunoissa oli enkeleiden käyttämiä upeita asuja menneistä VS-näytöksistä.
Stairway to heaven.. Kuten kuvista näkyy, todella bling blingiä ja todella tyttömäistä, mutta no hei, toi on Victoriaäs Secret, what else to expect? Toi liike on siis nelikerroksinen, kolmessa ylimmässä kerroksessa lähinnä kosmetiikkaa ja alusvaatteita ja alimmassa kerroksessa  Pink-tuotteet.
Ooh<3
Sovituskopin odottelutilatilakin oli näin ihana, en kestä!
Victoria's Secret sijaitsee siis New Bond Streetillä (poikkikatu Oxford Streetiltä), ja tämän New Bond Streetin varrelta löytyvät myös kaikki luksusmerkkien liikkeet.
Nälkä alkoi jossain vaiheessa jo toden teolla kurnia masuissa, joten alettiin etsimään ruokapaikkaa. Törmättiin aika pian kivannäköiseen pubiin/ravintolaan, jonne sitten päätettiin mennä. Tuolta sai kaikkia perinteisiä brittiherkkuja, kuten fish&chipsejä, mutta mä päädyin ottamaan hampurilaisen, sillä mun oli tehnyt hampparia ja ranskalaisia mieli jo Suomessa :D Mun hampparissa (kyllä, tuolla salaatin alla on jossain myös se kansisämpylä xd) oli aivan järkyttävän kokoinen, noin kolme senttiä paksu pihvi,  ja jaksoinkin syödä siitä pihvistä vain vähän yli puolet. Mutta hyvää se ruoka kyllä oli, äitikin tykkäsi kovasti hunter's chickenistään :)
Mä ahmin mun ruokani sellaisella vauhdilla napaan, että eihän siitä seurannut muuta kuin mahakipu ja huono olo.. Lähdettiin siis kävelemään metrolle päin, mutta matkalla mentiin jonkun jouluisen tavaratalon ohi, jonne äiti sitten halusi päästä käymään. En nyt millään muista kyseisen tavaratalon nimeä, mutta sinne me sitten kuitenkin mentiin, minä vastahakoisena ja istumapaikkaa etsien, äiti innoissaan kaikista niistä joulusuklaista, karkeista, hilloista, kekseistä, koristeista ynnä muusta kaikesta jouluisesta. Lisäys: Tuo nimiasia jäi häiritsemään, joten kävin tarkistamassa nimen ja kyseessa on siis Fortnum&Mason! Ihan tunnelmallinen pienehkö tavaratalo, jossa oli jotenkin semmoinen vanhahtava ja hienostunut, hyvin jouluinen tunnelma :)
Ah, vihdoin hotellilla! Mä menin suoraan sängylle makaamaan maha pulleana ja vannoin (jälleen kerran), etten enää hotki ruokaani. Niin ja nappasinhan mä jossain vaiheessa näköjään pari kuvaa VS:n syötävän namuista ostoksistakin.
Illalla lähdettiin vielä kiertelemään ulkona, ja käytiin mm. Hyde Parkissa, joka sijaitsi aika lähellä meidän hotelliamme. Hyde Park oli menossa pian kiinni ja ulkona oli jo pimeää, eikä koko puistossa ollut mitään valaistusta, joten kierrettiin vaan pikku lenkki. Äiti halusi lähteä, sillä se pelkäsi, että puistossa on huumehörhöjä... 
Käväistiin myös Burger Kingissä juomassa smoothie ja frozen lemonade, sillä olin nähnyt monena päivänä mainoksen noista, ja mun teki joka ikinen kerta mainoksen nähtyäni mieli käydä ostamassa joku tommoinen :D Mainoksen uhri, obviously.. Rakastan kaikkea jäädytettyä ja hedelmäistä (erityisesti sitruunan makuisena!), kuten sorbetteja, smoothieita, jäähilejuomia yms, joten mä päädyin tietenkin tuohon frozen lemonadeen, sitruunan makuisena. Namskis, mulla tekis nytkin mieli tota!
 Sitten syömään. Tarkoitus oli ottaa vaan jotain pientä, sillä oltiin molemmat vielä aika täynnä päivän ruoista. Päädyttiin sitten tilaamaan semmoinen jaettava dippinachoperunaleipä-sekasotku, jonka ajateltiin olevan sopiva kahdelle pikkunälkään. Siis PIKKUNÄLKÄÄN. Mun suu varmaan loksahti auki kun pöytään kannetaan tommoinen metrin mittainen lautanen, jolle mä olisin varmaan mahtunut makaamaan. Hahah muistan varmaan ikuisesti myös ne meidän molemmilla puolilla istuneiden, ruokiaan vielä odottavien ruokailijoiden kateelliset ja himoitsevat ilmeet :D No, sikahyvää se kyllä oli, ja saatiin kuin saatiinkin toi jättikasa ruokaa aika hyvin hävitettyä lautaselta. Ravintolasta lähtiessä ei kyllä ollut ihan sellainen olo, että olisi syönyt vaan "jotain pientä"..
Vikana iltana ennen kuin aloin pakkaamaan, kokosin vielä kaikki ostokset sängylle, ihan vaan siksi, että saisin itsekkin hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea sitä on tullutkaan ostettua. Siinä siis aikalailla kaikki reissusta ostettu.
Seuraavana aamuna olikin lähdön aika. Oli pakko ottaa viimeistä kertaa kuva omalta metroasemalta. Nyyh. Mentiin metrolla Victorian juna-asemalle, josta matkustettiin junalla Gatwickille. Matkat sujuivat ongelmitta ja tällä kertaa ehdittiin erittäin sutjakasti koneeseen! ;)
Ah, mä en vaan koskaan kyllästy tähän näkymään.. :)

Siinä olikin sitten ne Lontoon-turinat! Mulla ois suunnitelmissa tehdä vielä kännykkäkuvapostaus Lontoon-reissusta ja semmoinen postaus, missä kerron mun vinkkejä ja suosituksia Lontooseen, joten stay tuned, jos reissuasia ei tuu vielä korvista ulos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti