perjantai 20. syyskuuta 2013

Roar


Nää muutama viime päivä on hujahtanut niin nopeasti etten oo pahemmin koneella kerennyt käymään, enkä siis myöskään tänne blogiin valitettavasti ehtinyt tulla postailemaan. Kirjoituksiin on tasan viikko aikaa ja yritän nyt panostaa lukemiseen (huom nimenomaan yritän..), joten aika paljon oon keskittynyt nyt vaan niihin. Onneksi mä kirjotan nyt syksyllä vaan yhden aineen! Tosin osaan vaan kuvitella kuinka paniikissa oon sitten keväällä kun pitäisi kirjottaa neljä ainetta, o-ouu!

Postauksen kuvituksena on parin päivän takaista asua, jossa noi mun bikerbootsit pääsi ekaa kertaa tänä vuonna jalkaan. Kuten oon sanonutkin noi on enemmän ehkä kuitenkin talvikengät, sillä noissa on semmoinen vuoren tapainen ja ne on mulle vähän isotkin, niin että mahtuu villasukka hyvin alle. Kokonaisuus oli kuitenkin mun mielestä kiva, ehkä vähän "rajumpaa" kuin mun normaali tyyli, mutta tykkäsin kyllä:) Leopardihousujen ja bikerbootsien yhdistelmä toimi mun mielestä yllättävän hyvin!

4 kommenttia:

  1. ihanat noi housut !!! ja tykkään blogista paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihanaa, että pidät blogista! :)) Tykkään itse myös noista housuista, tosi mukavat ja kivan näköisetkin vielä!

      Poista
  2. wow tooosi upee kokonaisuus ! :o ja sul on ihanat hiukset ! :) kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista<3 Kiva kuulla että tykkäät!:)

      Poista