perjantai 13. syyskuuta 2013

Ostoskooste

Ajattelin nyt tehdä tämmösen ostoskoosteen jutuista, joita en vielä täällä blogissa ole esitellyt. Osa näistä on näkynyt päällä asukuvissa, mutta kaikkia näitä en ole itse asiassa vielä edes käyttänyt. Jotkut näistä jutuista on jo melkein kuukausi sitten hankittuja, mutta esittelen nekin nyt kuitenkin tässä:)
Täytyy sanoa, että lähiakoina on kyllä tullut shoppailtua ja tilailtua aika ahkerasti, johtuen kauppojen (lähinnä H&M..) kivoista syysuutuuksista, joita onkin ollut liikkeet pullollaan. Eilen tilasin vielä kaksi pakettia, mutta nyt saa kyllä oikeasti isommat tilailut ja ostokset jäädä, kun kaikki "tarvittava" syksyksi on jo melkein hankittu. Iskin eilen H&M:n netissä tosin silmäni yhteen tummansiniseen toppatakkiin, mutta katsotaan nyt, ei sillä mikään kiire vielä ole kun syksyähän tässä vasta vietellään.:) Mutta niin, kuten mä juuri mainitsin, eilen lähti tilaukseen vielä kaksi pakettia. Toisessa on täydelliset bootsit Zalandolta (jee, mä löysin vihdoin bootsit!!), ja toisessa pari juttua hennesiltä, joita en myymälästä löytänyt. Nyt kuitenkin niiden vanhempien ostosten pariin!

H&M-paketissa kauan sitten saapunut ihana solkirannekoru. Edullinen, mutta mun mielestä kuitenkin ihanan ylellisen näköinen. Yksinkertaisen tyylikästä!
 Samaisessa paketissa rannekorun kanssa kotiutunut musta kietaisupaita. Oon edelleenkin sitä mieltä että toi malli on aivan täydellinen, voi kun noita tulis muissakin väreissä..
 
 Pehmeää materiaalia oleva löysä rusettipaita, joka maksoi vain 15 euroa! Ei paha hinta tosiaan. Tätä en oo itse asiassa kerennyt käyttämään vielä ollenkaan.
 
 Pehmoinen perusneule hennesiltä. Syksyn ja talven pelastaja!
Tämä ja seuraavat kaksi paitaa ovat kaikki samassa paketissa tulleita, ja tykkään kaikista älyttömän paljon! Tämä puuteriharmaa pusero on kauniin mallinen ja värinen, ja todella mukava päällä.
Ihana naruolkaiminen kietaisutoppi, juuri tommoinen sopivan "löysähkö".
Kuva tee todellakaan oikeutta tälle paidalle, tää näyttää päällä aivan ihanalta kun taas kuvassa aika kamalalta:D Tää oli siis se elovena-paita, joka on älyttömän ihanaa materiaalia, kevyttä ja vilpoista puuvillaa.
Lindexin neuleuutukainen. Vähän ohuempaa neuletta ja ah-niin-mukava päällä! Värinä kaunis luonnonvalkoinen.
Viime Lahden-reissun ainoa ostos (poikaystävälle ostetun paidan lisäksi), upea tumman burgundyn värinen huivi Cubuksesta. Mulla on tämmöinen mustana, ja se oli viime talvena tosi kovassa käytössä, joten oli pakko napata tämä myös tässä värissä. Muhkeus on mulle ehdottomasti huivin tärkeimpiä ominaisuuksia, ja tässä se on kohdillaan:)
Sitten pari kosmetiikkajuttua, kuivashampoo loppuneen tilalle, tommoinen vaalentava suihke jonka nappasin kun huomasin että toi oli tarjouksessa, sekä Vaseline Pink Bubbly-huulivoide, jonka äityli oli mulle tänään ostanut, ihana äiti:D

2 kommenttia:

  1. Millaset bootsit löysit? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustat pitkävartiset, aika yksinkertaset ja niissä on yks kohta semmoi tikattu :) Tulispa ne jo ni pääsis testaamaan!

      Poista