maanantai 9. syyskuuta 2013

My kingdom

Instagramissa mua seurailevat onkin jo saanut pienen sneak peekin tästä mun "uudesta" huoneesta, mutta nyt ois vuorossa ihan kunnon postaus tänne blogin puolelle:) Mun huoneessa sinänsä ei oo tapahtunut mitään hurjan radikaalia muutosta, mutta mun mielestäni yleisilme on kyllä muuttunut tosi paljon! Toi tietokoneen takana oleva seinä oli ennen kirkkaan oranssi (joo en tiedä, mulla oli joskus kauhea pakkomielle saada yksi seinä oranssiksi..), mutta nyt se on maalattu valkoiseksi. Myös toi ihanan pehmeä pörrömatto on uusi, ennen mulla oli samantyylinen mutta pienempi ja pyöreä.

Aika valkoista on, kuten kuvista näkyy! Mä tykkään paljon valkoisesta väristä sisustuksessa, se on jotenkin niin ihanan harmoninen ja valoisa. Kun mun huoneeseen paistaa muutenkin aurinko lähes koko päivän niin voin kertoa että valoisaa ainakin on jos ei muuta!:D Oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen mun huoneeseen, mutta mua vähän häiritsee yksi asia; noi isot kaiuttimet. Rakastan niitä, sillä tykkään kuunnella musiikkia kovalla ja hyvistä kaiuttimista, mutta noi vaan pomppaa niin häiritsevästi silmille tuolta muuten valkoisesta huoneesta.. Mutta toisaalta en myöskään halua mitään "huonoja" minikaiuttimia, joten tää tilanne on vähän hankala.. Vitsit, toi pöytä ois vaan niin paljon kivemman näköinen ilman noita :/
Niin ja melkein unohtui! Nää kuvat on heti suursiivouksen jäkeen napattuja, eikä mun huone normaalisti (valitettavasti) näytä todellakaan noin siistiltä kuin näissä kuvissa... Musta on ärsyttävää että blogeissa yritetään antaa kaikesta elämässä niin täydellistä kuvaa, ja just esimerkiksi huoneet on aina kuvissa siistejä ja täydellisen näköisiä. Mä voin ainakin kertoa että mun huoneen lattialta löytyy normaalisti vaatteita ja pöytä on täynnä turhaa roinaa ja hyllyn päällä on sentin kerros pölyä. Jooh mutta nyt eksyttiin kyllä taas sivuraiteille, jos mä nyt vaan lätkäsen nää kuvat tähän ja oon hiljaa..


 Otin kuvia myös mun vaatekaapista, mutta rupesinkin miettimään että minkähän ihmeen takia, ei vaatekaapin sisältö kuulu huonepostaukseen:D No, laitoin nää nyt kuitenkin tähän, jos vaikka jotain sattuu kiinnostamaan miltä mun vaatekaapissa näyttää.. Niinkuin näette niin ei kovin ihmeelliseltä:) Tossa nyt ei oo ihan koko vaatekaappi, sillä mun topit, hameet, shortsit ja alusvaatteet on semmosessa pikkuhyllykössä tuolla sisällä, mutta sitä nyt en tullut kuvanneeksi.

 
Semmoselta näyttää siis mun valtakunnassa, mitäs piditte?:)

6 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia, huonees näyttää ihanalta ja viihtyisältä! Ja ooh toi sun kenkäkaappi, mulle myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia hirmuisesti<3 viihtyisyys ja kotoisuus on kyllä tosi tärkeitä, oma huonehan on just semmonen oma rentoutumispaikka:) Hahah, kaikki aina ihastelee tota kenkäkaappia mut mä en vaan ite enää osaa nähdä siinä mitää erikoista ku se on niin monta vuotta siinä jo kököttäny:D ja siitä vaan rupeet itekkin kokoamaan!:)

   Poista
 2. En valitettavasti osaa yhtään sanoa:( noi on mun veljen vanhat ja melko vanhat jo! Philips on kuitenkin merkki ja noi on ilmeisesti jotkut pelikaiuttimet haha:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD aijaaa noku haluisin jotku kivat jytäkajarit :D

   Poista
  2. Nii no tuntuu kyl et nykyää on vaa semmosii pikkusii:o Ja sit kaikki isommat on sikakalliita!

   Poista