torstai 5. syyskuuta 2013

Knitted white

En eilen kerennyt valitettavasti laittamaan tänne näitä päivänasukuvia mitä lupasin, sillä mulla piti koko päivän kiirettä siivous- ja sisustusjuttujen kanssa:) Sain nyt sen mun uuden maton ja huone alkaa olla aikalailla "valmis", muutama pikkujuttu enää puuttuu mitkä tänne haluaisin!

 
Asukokonaisuus oli simppeliä ilman turhia krumeluureja,  ja ehdottomasti yksi käytetyimpiä mun syyspukeutumisessa. Neule+tiukat housut+saappaat=toimii aina!

Kuvissa näkyvä neule on siis se mun uusi palmikkoneule mikä on jo täällä blogissa vilahtanutkin. Mulla on ollut täydellinen palmikkoneule etsinnässä viimeiset pari vuotta, mutta sellaisen löytyminen tuntuu olevan aikalailla mahdotonta.. Mulla toki on valkoisia (palmikko)neuleita, mutta yks esimerkiksi kutittaa ihan kamalasti, yksi on pelkkää keinokuitua ja aivan nukkainen, yhdessä on outo malli yms yms.:D Tää uusi paituli on kuitenkin joka suhteessa mun mielestä aika kiva, ja mikä tärkeintä, mukava! Mulle tuli itse asiassa just myös Lindexin valkoinen palmikkoneule, joka on vähän ohuempaa ja pehmeämpää matskua kun tää, ja se on myös ihana. Lisäksi H&M:ssä ois yks aika kiva sileää neulosta oleva valkoinen neule... Oikeastaan aika ärsyttävää, että aiemmin kivoja valkosia neuleita ei meinannut löytyä mistään ja nyt ei muita löydykkään kun niitä valkosia neuleita! Rakastan valkosta ja käytän sitä tosi paljon pukeutumisessa mutta kolme valkoista neuletta vähän ajan sisään on jo ehkä liikaa.. Voi kun joku näistä ois ees tummansinisenä, se on nimittäin mun toinen lemppariväri neuleissa, mutta ei:/ 

 Tänään suunnattaiskin illalla leffaan kattomaan The Lone Ranger, sillä liput maksaa vaan 3,90! Mun mielestä tommosia hintoja sais ehdottomasti olla useammin, sillä mä ainakin kävisin leffassa paaljon enemmän jos hinnat ois edes välillä noin alhaset:) Viimeksi käytiin kattomassa Kick Ass 2, joka oli ihan älyttömän hyvä (kuten ykkönenkin, joka on yks mun all time lempileffoja!), joten saa nähdä vetääkö tää mitenkään vertoja sille. Silmänruokaa on ainakin tarjolla molemmissa, Kick-Ass:issa Aaron Taylor-Johnson ja The Lone Rangerissa Armie Hammer, oh yes please...


Pakko oli laittaa vielä tähän loppuun vähän silmänruokaa, mites on tytöt (ja miksei pojatkin), joko alkoi leffat kiinnostaa? ;-)  

7 kommenttia:

  1. Hehkutat täällä blogissa aina vaan samaa paskaa, saan sitä ostan tätä hups ja taas tälläsen, en käytä rahaa paljoa mutta silti ostelen kokoajan plaaplaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä oot kyllä oikeassa että viime aikoina oon ostellut paljon kaikenlaista, paljon enemmän kuin yleensä. Mutta hei, miksi mä en sais käyttää omalla työllä ansaitsemiani rahoja just niinkuin ite haluan? Ei se ole sulta pois jos mä ostan itselleni jotain mistä pidän ja mistä mulle tulee hyvä mieli:)

      Poista
  2. Hang on.
    Löysin vahingossa sun blogin ja katoin, että onpas tutun näköinen mimmi, kunnes tajusin sun olevan heinolalainen. :) Itsekkin olen sieltä kotoisin. Heinola on pieni mesta ja tää sun blogis on varmaan levinny ku kulovalkea siel sun heittereiden keskuudessa. Luin tuolta ihan alusta asti sun kirjotuksia ja kommentteja. Mulle tuli paha mieli. Ei sussa mitään vikaa oo, jalkas ei oo liian luikut vaan ihan sopusuhtaset sun muuhun kroppaan ja no tää sun blogi on tyyliblogi niin kai sä kerrot mitä oot ostanu jne. Kateelliset Heinolan köyhät läskit sossupummit vaan hatee. ;)
    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentista!!:) Joo, kyllähän niitä näköjään löytyy joita syystä tai toisesta kaikki mussa ärsyttää:D Sille ei mahda mitään, kaikkia ei voi miellyttää, mutta sitä en kyllä voi ymmärtää että tullaan tänne blogiin nimettömänä haukkumaan.. Negatiiviset kommentit ei kuitenkaan muhun onneksi vaikuta oikeastaan millään tavalla, menee toisesta korvasta (silmästä..) sisään ja toisesta ulos:) Ihanaa että kommentoit, tälläset kivat kommentit tuo kyllä hyvän mielen pitkäksi aikaa!:)

      Poista
    2. Niin ja tota ihan samaa oon itekkin miettinyt, tyyliblogiin liittyy mun mielestä aika olennaisesti se, että esittelen ja kerron mun hankkimista vaatteista yms..:D

      Poista
    3. Näinhän se menee :) Taidan jäädä anonyymisti kurkkimaan tätä blogia, vaikken yleensä tämmösiä luekkaan. Ehkä ihan hyvää vaihtelua mammablogeille;)
      -L

      Poista
    4. Todella kiva kuulla, tervetuloa mukaan! :) Vaihteluhan virkistää aina, vähän tyylijuttuja ja hömppää mammablogien oheen!

      Poista