torstai 26. syyskuuta 2013

Guess where I'm going?


Kyllä, mä lähden Lontooseen!

Varattiin äitin kanssa eilen illalla vihdoin lennot Lontooseen, jonne lähdetään siis marraskuun puolivälissä, eli noin puolentoista kuukauden päästä :) Oon käynyt Lontoossa aikaisemminkin, mutta siitä on jo aikaa joten ootan superinnoissani tätä reissua! Lähdetään siis äitin kanssa kahdestaan, kuten vuosi sitten Barcelonan reissullekkin, tosin tällä kertaa ollaan reissussa päivän pidempään, eli 5 päivää.
Aaah menisipä aika nopeasti niin päästäisiin jo lähtemään! Tykkään tosi paljon Lontoosta ja kaupungin fiiliksestä, eikä ne loputtomat shoppailumahdollisuudetkaan mitenkään tilannetta pahenna.. Tämä Lontoon-reissu on nyt siis se syy mun shoppailutaukoon, eli luonnollisesti yritän säästää kaikki mahdolliset rahat matkaa varten :)

Onkos siellä ruudun toisella puolella ketään Lontooseen ihastuneita?

3 kommenttia:

 1. Oiii ihanaa! Lontoo on paras<3 itekki meen kesällä taas ja se on sitte neljäs vai viides kerta! Pidähän sitte kivaa mut älä tuhlaa kaikkia rahoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana paikka<3 Noni sähän oot sit oikee vanha Lontoon-kävijä! :) Ja pidän varmasti mutta rahoista en uskalla luvata mitää..;)

   Poista
  2. Nooo itse kukin siellä innostuu jos shoppailusta kyse joten I don't blame you ;)

   Poista