maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sipoo Day 1.

 Noniin nyt olis luvassa postaus ekasta päivästä Sipoosta. Teen nää Sipoo-postaukset siis tälleen kolmessa osassa, sillä niitä kuvia on tosiaan ihan hirveän paljon:)

 

 Ekan päivän asua, olkaapa hyvät! Noi kuteet valikoitui päälle ihan käytännön syistä, sillä halusin matkalle jotain mukavaa ja ei-kiristävää. Tykkäsin kuitenkin ihan ulkonäöllisestikin tosta asusta, mun mielestä toi musta peruspaita toimii jotenkin tosi kivasti noiden leopardihousujen kanssa.
 Käväistiin ekana päivänä Itiksessä asioilla, mutta vaikka parit kaupat kierreltiinkin, ei mitään tarttunut mukaan. Oltiin molemmat jo siinä vaiheessa tosi väsyneitä ja hullun nälkäisiä, joten haluttiin vaan kotiin syömään mahdollisimman nopeasti:-D


 Tehtiin herkkuruokaa eli tortilloja, ja jälkkäriksi kesän parhaita herkkuja; mansikoita ja herneitä! Oli muuten varmaan isoimpia ja makeimpia mansikoita mitä oon koskaan syönyt, nam!


 Illalla vaihdettiin löllärit jalkaan ja lähdettiin käyttämään vielä Eppu-koiruliinia ulkona:)
 Ekana päivänä ei siis mitään sen ihmeempiä puuhailtu, kun saavuttiin perille vasta noin viiden aikaan illalla. Toka päivä olikin sitten shoppailupäivä ja siltä päivältä löytyykin vino pino kuvia, joita luvassa seuraavassa postauksessa!

2 kommenttia:

  1. söpöt noi mun vihreet puutarhakengät! hahah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on;-) Tyylikkäänä liikenteessä muodin mekassa Sipoossa!

      Poista