torstai 23. toukokuuta 2013

This and that

Mulla ei oo nyt mitään kovin tähdellistä asiaa, mut aattelin kuitenkin tulla laittamaan muutaman kuvan viimepäiviltä:)


  
 Nää kuvat on parin päivän takaisia, kun käytiin tyttöjen kanssa illalla terassilla (juomassa tällä kertaa ihan vaan limsat), minkä jälkeen suunnattiin kylpylään istuskelemaan ja nauttimaan auringonpaisteesta. Ihana ilta, ihana aurinko ja ihanat tytöt!





 Tän päivän kuvissa onkin sitten vähän erilainen toi sää:D Tänään alkoi koeviikko, mutta mulla nää kaksi ensimmäistä päivää on onneksi vapaapäiviä. Harmi vaan ilma oli koko päivän sateinen ja viileä. Toi tän päivän asu ei oikeastaan ees oo mikään kunnon asu, noi nyt vaan vetäsin niskaan kun lähdettiin käymään äitin kanssa kaupassa ja kirjastossa:) Eilenhän polyvorepostauksessa mainitsin, että mun kumisaappaille tulee Suomen kesässä varmasti käyttöä, ja niinhän niille tulikin, heti seuraavana päivänä!  Mutta itse asiassa oli tosi kiva vetästä noi taas jalkaan, tykkään niistä edelleen nimittäin tosi paljon. Tossa "asussa" on toinenkin lempparijuttu näitten kumppareitten lisäksi, nimittäin toi musta tikattu ratsastajantakin tyylinen takki, joka on ehkä kaikkein lempparein mun välikauden takeista. Tää vaatetus oli taas kokomusta, mutta ei huolta, en mä aina pelkästään mustaan pukeudu! Mulla ois itse asiassa muutama asuidea mielessä jotka haluaisin toteuttaa heti kun säät sallii:)

10 kommenttia:

  1. Kuinka usein ostat uusia vaatteita? Sulla on kiva klassinen tyyli (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaihtelee aika paljon! Käyn Lahdessa ostoksilla tai syömässä yms. yleensä pari-kolme kertaa kuussa ja silloin mukaan tarttuu melkein aina jotain:) Netistä tilaan ehkä noin kerran kuussa. Kiitos tosi paljon kommentista, piristit mun iltaa:-) Kiva saada välillä kivaakin anonyymikommenttia!

      Poista
  2. oottekste rikkaita vai köyhiä vai normei

    VastaaPoista
  3. ihania asuja ja ihanat noi saappaat :) tykkään tosi paljon sun tyylistä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla:)<3 tykkään kyllä itekki noista tosi paljon, ne on älyttömän käytännölliset ja tosi sirot ja nätit kumisaappaiks!

      Poista
  4. Hei, mitä kokoo noi sun supertrashit on? Luin jostain muistaakseni että sun jalka on normaalisti jotain 37 kokoo? Mistä tilasit nuo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa oli kokoina S, M ja L ja mulla on M, joka on just hyvä 38 jalalle :) Mun koko on 37-38, suurin osa kengistä kolmekaseja! Tilasin ihan supertrashin omasta verkkokaupasta, vaikka ainakaan tällä hetkellä noita ei näytä siellä olevan, eikä oikeen muuallakaan tuntunut löytyvän :/ toivottavasti sulla tärppää! Vinkkinä vielä, että zalandolla on hyvä valikoima kivoja kumppareilta monilta merkeiltä :)

      Poista
  5. Kiitos vastauksesta! Joo, bongailin yhdet käytettynä, mietinkin että jääkö tuo 38 liian isoksi kun ei pääse sovittamaan. Tuolla sisäpohjan koolla ei ole niin väliä, lähinnä tuon varren ympärysmitan, ettei jää liian löysäksi kun mulla on tosi kapeet jalat, mutta niin taitaa olla kyllä sullakin ja hyvin näyttäis istuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös kengissä aina toi ongelma, että jää varresta liian löysiksi, mutta nää istuu kyllä hyvin myös kapeisiin jalkoihin :)

      Poista