perjantai 31. toukokuuta 2013

From my phone

 
Tänään uusi lippis pääsi ekaa kertaa päähän! Yhdistin sen tosi yksinkertaseen asuun ja ihaniin uusiin tummansinisiin tennareihin. Takkina mulla oli vielä trenssi, se päällä ei nyt oo valitettavasti kuvaa. Halusin testata miten toi sporttinen lippis sopii klassisen trenssin kanssa ja musta ne toimi hyvin yhdessä!

 



Iltapäivällä oli taas ihanan lämmin ja aurinkoinen ilma ja otin vähän aikaa aurinkoa. Bikinit vaihtu kuitenkin maksimekkoon kun lähdin käymään ulkona. Maksimekot on vaan niin ihanan helppoja ja mukavia vaatteita ja uskon että tuun tänä kesänä käyttämään niitä paljon. Mulla on harmi vaan ainoastaan mustia maksimekkoja ja nyt oiskin kova hinku löytää uusia vähän värikkäämpiä yksilöitä!



Siinäpä oli kuvapläjäys mun päivältä:-) Nyt illalla ei oo enää sen kummempia suunnitelmia kun että jatkan herkuttelua, ja ajattelin käydä heittämässä pienen pyörälenkin kun tuolla on noin hyvä ilma:) Pitää jossain vaiheessa vielä laittaa huomiseks kaikki valmiiksi, sillä lähdetään jo kymmenen aikaa ajamaan Tampereelle. Siitä puheen ollen, tässä ois nyt nää mun asuvaihtoehdot sinne ylppäreille! (Näitä onkin nyt vaan kuusi alkuperäisen seitsemän sijaan, sillä jätin yhden pois)

1. Tää on ehkä mun tämänhetkinen suosikki, lempparipaita ja luottohousut päällä niin asu ei voi mennä pieleen!
2. Mun mielestä noi leopardihousut sopii hyvin myös juhlaan, vähän juhlavamman paidan ja asustuksen kanssa kuten tässä.
 
3. Alunperin mun suunnitelma oli, että laitan tämän asun, mutta nyt mun mieli onkin muuttunut eikä toi enää miellytäkkään silmää yhtä paljon kuin nämä muut.
4. Tää oli aika extempore-valinta sillä näin ton viitan (vai mikskä tollasta sanotaan?!) sattumalta vaatekaapissa ja mietin että why not, voishan sitäkin testata. Nyt tää on itseasiassa yks mun suosikeista!
5. Muuten sama kuin 1, mutta valkoisilla housuilla. Jotenki kuitenkin tykkään enemmän tästä asusta niiden beigejen housujen kanssa.
6. Maksimekkokin sopisi hyvin juhlaan, mutta mun ei nyt tee jostain syystä yhtään mieli pukeutua mustaan, vaan haluan ennemmin vaaleita kesäisiä värejä. Toi metallivyö sopii kuitenkin ihan älyttömän hyvin ton maksimekon kanssa!

Hahahaha en kestä mun ilmettä ja asentoa noissa kuvissa, kaikissa ihan samanlainen:--D Mutta ideana olikin toimia vaan vähän niinkuin mallinukkena noille asuille, joten eipä sen niin väliä! Mun kolme suosikkia noista on tällä hetkellä 1, 2 ja 4, joista 1 ja 4 on semmosia joista jommankumman luultavasti laitan. Toi nelonenkin (leohousut ja peplumtoppi) on superkiva, mutta jotenkin vähän synkkä tollaseen kesäiseen päiväjuhlaan, jonne haluan nimenomaan raikkaita värejä. Mutta kertokaa mistä te tykkäsitte ja oliko lemppareita?? :)

8 kommenttia:

  1. 1 tai 4 ois must just sun tyylinen ja sopis ihan sika hyvin sulle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla oon mäki! ääh vaikeeta päättää:D

      Poista
  2. noi kaikki on ihan superkivoja mut toi maxi on lemppari :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon:) toi asu on kyllä mustaki tosi kiva, maximekot on ihan parhaita! :D

      Poista
  3. must 4 tai 6 :) mut kaikki ihania!! ^^

    VastaaPoista
  4. Oisit voinu laittaa minkä vaa :) kaikki ihania

    VastaaPoista