lauantai 25. toukokuuta 2013

Fabulous Friday







 <3
 Gumball 3000 here I come
Eilen käytiin poikaystävän kanssa Lahdessa syömässä ja ostoksilla. Viimeks käytiin Mamma Mariassa joten nyt suunnattiin toiseen lemppariin, nimittäin mun suosikkikiinalaiseen! Buffet oli taivaallinen (niinkuin aina) ja ruoka niin hyvää että mun hymy ulottui aikalailla korvasta korvaan. Kosti aina naureskelee mulle ku oon ihan täpinöissäni ja melkein tippa linssissä hyvästä ruuasta, mutta mun mielestä hyvä ruoka vaan on yks ihanimpia asioita mitä on:-D Muutenkin Lahden reissu oli tosi mukava ja koko  päivä muutenkin:) Illalla mentiin vielä Heinolassa vuokraamaan leffaa mutta törmättiinkin kaupungissa Joriin, Toniin ja kumppaneihin ja käytiin porukalla Maisterissa kahvilla. Illalla katottiin sitten se leffa ja rentoduttiin vaan rankan päivän jälkeen kahdestaan meillä:)






Tässä ois nyt sitten eilisen ostokset, joita ei ollu paljon mutta jotka oli sitäkin ihanempia. Noita kenkiä olin katellu Seppälässä jo aikasemmin, mutten jostain syystä oo niitä ostanu. Nyt kumminkin nappasin ne mukaan ja ette usko kuinka mukavat ne on! Ihanat töppöset ja mun mielestä kivan näkösetkin:) Myös toi mekko on semmonen mitä oon kattonu ja kokeillu aikasemminki, mutta silloin kaupassa oli vaan S, ja mekko oli mulle iso. Nyt kuitenki löyty yks mun kokoa ja nappasin sen heti itelleni. Rakastan tota erikoista mallia ja noita helmikirjailuja ja kun toi makso vaan 20 e (en tajua miten toi oli noin halpa!:D) niin se lähti ehdottomasti mun mukaan. Sitten noi housut. Ehkä yks parhaista ostoksista pitkään aikaan! Noikin oli tosi edulliset ja myöskin ihan uskomattoman mukavat päällä:) Varmasti jakaa mielipiteet mutta mä oon jo ainakin ihan rakastunu ja haluaisin tollaset myös mustina. Sitten vika ostos, Dr. Denimin Plentyt vanhojen venähtäneiden ja kulahtaneiden tilalle. Voi kunpa noi Dr. Denimit pysyis aina vaan tollasina ku ne on just ostettaessa..

 
Mun oli tarkotus etsiä Lahdesta noi H&M:n beiget sandaalit neonkeltasilla timateilla mutta eipä niitä tietenkään löytynyt myymälästä. Rakastuin noihin heti ku huomasin noi pari päivää sitten nettikaupassa ja ne on kyllä pakko saada. Valitettavasti ihastuin noihin samoihin sandaaleihin myös mustina joten nekin on ehkä pakko hankkia.. Myös noi värikkäät tennarit oli tarkotus ostaa mutta eipä löytynyt kummastakaan väristä kokoa joten kaipa nekin täytyy sitten tilata. En osaa millään päättää sinisten ja punasten välillä ja sen takia aattelin näistäkin ottaa molemmat:D Kollaasin viimeiset eli noi mustat niittiloaferit Seppälästä on myös ostoslistalla. Paljonhan siinä on kenkiä mutta minkäs teet, kengät on mun heikkous.. Onneksi noi on kuitenkin kaikki alle 20 e, eli aika edullisia:)

Alunperin aattelin että oisin tähän postaukseen laittanu vielä kuvia tältä päivältä kun käytiin meidän mökillä, mutta onneks en laittanu, tästä tuli jo nyt niin pitkä että ihmettelen jos joku jaksoi edes lukea:D Huomenna kuitenkin luvassa siis vähän mökkikuvia ja pari asukuvaa joissa on päällä uudet leopardipökät:) Nyt mä lähden vähän laittautumaan sillä illalla lähdetään tyttöjen kanssa ulos, eli viikonloppu jatkuu yhtä mukavissa merkeissä kuin tähänkin asti! Ihanaa viikonloppua myös teille kaikille<3 P.s mitä tykkäsitte mun ostoksista?:)

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sä olet<3 hahaa arvasin jotenki et tykkäät tost mekost!:) onhan se kiva ja mieti tota hintaa?!

      Poista
    2. noniii en tajuu miten se oli noi halpa!!:0

      Poista
  2. XD oot mulle sukuu 100% , ruoka on taidetta<3! Ja noi leopardipöksyt on ihan super kivat mun mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah ihana XD<3 mut toi on niin totta, ruoka on pyhää! mäki tykkään leopardipökist ja vitsit kuinka mukavat ne on!!

      Poista
  3. Komea poikaystävä

    VastaaPoista