maanantai 20. toukokuuta 2013

All black everything

 
 



(Tässä vielä mun valkonen asu parin viikon takaa. Hyvin toimii mun mielestä myös kokovalkonen, varsinki nyt lämpimillä keleillä)

 Tänään päällä oli kokomustaa kuten ylemmistä kuvista näkyy. Joidenkin mielestä tää on varmasti liian synkkä mutta mä ite tykkään paljon kokomustista ja -valkoisista asuista. Musta on aina varma ja tyylikäs valinta ja vaikka koko asu oiskin samaa väriä ei se mun mielestä ole kuitenkaan tylsä:) Kaivoin asun kaveriks Hamiltonin kaapista ja täytyy kyllä sanoa että joka kerta kun mä käytän sitä, tykkään siitä aina vaan enemmän ja enemmän! Aika kallishan se oli mutta ehdottomasti hintansa väärti:)


#eatclean #ilovegym #healthyfood #fitspo #workout #fitness



Siinä vielä muutama kuva tältä illalta kun käytiin kaverin kanssa pyörimässä kaupungissa. Tänään oli kyllä taas ihan mahtava ilma! On se kumma miten toi aurinko ja hyvä sää piristää mieltä kummasti:) Tänäänkin koulusta kotiin kävellessä ei voinut kuin hymyillä, oli niin ihanan rento ja kesäinen fiilis; linnut lauloi, aurinko paistoi ja joka paikassa näkyi hymyileviä naamoja. Huomenna oiskin sitten tarkotus mennä terdelle ekaa kertaa tänä keväänä (mä oon sitä mieltä että oikea kesä alkaa koulujenlopusta, piste!) istuskelemaan ja toivon vaan että huomenna ois yhtä mahtava ilma kun tänään oli. Asiasta kukkaruukkuun innostuin tänään  pitkästä aikaa väsäilemään polyvorella asukollaaseja (todella koukuttavaa) ja aattelin pistää ne tänne joku päivä niin saatte vähän nähdä millasia inspisasuja mä oon kehitellyt kesäksi! Ja jos tollasista postauksista tykätään niin voisin sellasia tehdä ehkä myöhemminkin:)

28 kommenttia:

  1. juuuust mitkä hiukset, ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpöhöpö, mul on just hirvee hiusahdistus ku tuntuu et näis on kaikki vialla :D

      Poista
  2. Uuh hyvältä näyttää meijän terdesää! Se on menoa siis ;)

    VastaaPoista
  3. Susta ajatellaan tosi erilaisia asioita, mä ajattelin ettei ne oo totta kun en sua tunnekkaan, mutta alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään kun kirjottelet tosi ylimielisellä tavalla ja näytät siltä. Miksi sun piti laittaa hashtageilla noita eatclean ym juttuja, halveksitko tässä jotain vai? Ps. sulla on ihan hirveen ohuet jalat hyi :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä miten kirjotan ylimielisesti? Ja ton oon kuullu monesti et näytän ylimieliseltä tai ilkeeltä, mut onneks muhun tutustuttuaan nää ihmiset on sanonu et oonki ihan erilainen ku ne aatteli:) Ja noi on laitettu tohon ihan _huumorilla_, nyt kun on menossa tää fitness- ja terveellisyystrendi! Jaloilleni mä en valitettavasti voi mitään, mun mielestä ne on kaikenlisäksi ihan sopivat.

      Poista
    2. ai jaloille ei voi mitään? hmmm :DD söisit hyvin ja urheilisit edes vähän.

      Poista
    3. Hohhoijjakkaa miten voi häiritä näin paljon toisen ihmisen JALAT? eiköhän se oo mun oma asiani mitä syön ja teen tai jätän tekemättä:) Eikä mulla oo aikomustakaan alkaa muokkaamaan mun jalkojani sen takia että ne on jonkun anonyymin valittajan mielestä liian laihat.

      Poista
    4. hahah onnea ruikulijaloillesi, näyttää vähän pikkupojalta :---D

      Poista
    5. Voi sua, sama anonyymi täällä koko ajan kommentoimassa:) onko sul henkisesti kaikki ihan ok kun sua noin paljon häiritsee tuntemattoman ihmisen jalat ja tekemiset?

      Poista
    6. ai mä oon sama kokoajan jyy selvä :D

      Poista
    7. Uuuh onneks löllyvät fädäri jalat oisko emmille paljon kivemmat

      Poista
  4. hyi vittu mitkä jalat, näyttää ihan joltain luurangolta, iu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan tyytyväinen mun jalkoihin! pistä silmät kiinni jos tämmönen luuranko kuvottaa noin paljon;)

      Poista
  5. haha taitaa joku vähä kateellinen! : DD just täydellinen mimmi! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kaunis päivä ja jotku jaksaa nillittää:s kaukana täydellisestä mut kiitos kumminkin:)<3

      Poista
  6. Hahhah mitä :DD ehkä ne tagit oli sarkastisia, kun tossa kuvassa ei kuitenkaa mitään "puhdasta ruokaa" oo. Huumoria elämään hei c'moon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, huumoria ihmiset huumoria! ei noilla ollut ketään tarkotus verisesti loukata:D

      Poista
    2. mutta loukata kumminkin? sulla on tapana laittaa instaankin tageja sarkastisella tavalla. drink drank drunk on noloa

      Poista
    3. Ei itseasiassa ole mun tarkoitukseni:D Mun mielestä on vaan tyhmää leijua juomisellaan ja tägätä joka paikkaan drink drank drunk jotta kaikki varmasti tietää kuinka vitullisessa kännissä on ollut:) Mä saan olla tätä mieltä ja ilmaista mielipiteeni, jos joku oikeasti LOUKKAANTUU siitä että mun mielestä drink drank drunk-tägien laittaminen on noloa, niin kannattais ehkä miettiä että ottaako asiat ihan pikkasen liian vakavasti ja kasvattaa paksumpi nahka.

      Poista
    4. onko se leijumista sitten, vai? :DD jos jonkun mielestä on noloa jonkun muun tagit ja ne ärsyttää, ni kannattais varmaan itekkin miettiä vähän mitä tekee ja sanoo ja ilmaisee

      Poista
    5. Huhhuh mä en vaan yksinkertaisesti pysty ymmärtämään miten joku on näin kovasti loukkaantunut jostain tägeistä:D

      Poista
  7. Jep niin on, tossa oot oikeessa!

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Jee säki täällä!:) joo en tiiä mitkä huutelee, jotain niillä näköjään on kovasti mua vastaan:--D mut musta toi on vaa naurettavaa, pitää oikee ettimällä ettiä jotain vikoja ja valittamista!

      Poista
    2. taitaa joku seurailla oikeen tunteella ku kattelee ig-tagitki nii tarkkaa ;)

      Poista
    3. No joo mietin ihan samaa! :D

      Poista